2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inşallah Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir.

hayırlı akşamlar güzel anne adayları
bende 32 haftalık hamileyim martta inşallah kızımı kucağıma alıcam

Beni tanımışsın şekerim demek Ttilde çıkmam artık evden diye düşünüyorum ama kesin konuşup yalancı çıkmayayım yine ben Güneş'e niye soruyorum kız dedikodumu mu yaptınız siz bakayım

yok be cnm güneşle konuştuk bugünde biraz oda dedi ayşen aradı beni eve geçiyomuş yatıcakmış dedi....:44::44: bende aynen öle oldum yok o gezer dedim yok yok yatıcakmış dedi sonra baktım sen girdin beni eşim bekliyo çıkıcam deyince kuşum koptum gez yavrum sefan olsun benim yerimede gez istanbulda olsam beni evde bulana aşk olsun amma bursada inkanlar kısıtlı....

sehrazat
aysen
merhaba kızlar hoşbulduk
inşallah bende mart annesi olucam
evt sehrazat ilk bebeğim iki hafta öndesin benden
seninde ilk bebeğinmi

Onunla konuştuğumda saat üç civarıydı hastaneye gidip sonuçları alıp yatayım dedim ama hastanede oyalandım biraz sayfaları okuyayım derken baktım yatmaya değecek vakit kalmamış yorumlara cevapları ancak yetiştirip çıktım gözümden uyku akıyor arkadaşa söz vermesem çıkmazdım tatilde yoklar gitmeden bir şeyler yapalım dedik işte. Şimdi uyumam lazım yrın karneyi 11'den önce verirlerse dersim kaynıyor okula gitmeyip yatabildiğim kadar yatarım akşam kemalpaşa yolcusuyum biliyorsun

dogum sancisini anlamamak pek mumkun degil, en onemlisi periyodik olarak gelir, once 10 dak. da bir sonra 7/8 dak.da bir en son 5 dak.da bir filan olur ve mutlaka anlarsiniz :)) eger bu sekilde duzenli gelmiyorsa yalanci dogum sancisidir.... bi de hep oylemi oluyo bilmiyorum ama adet sancisi gibi degil de belden vuruyo, en azindan bana oyle oldu...

hayır canım benim ikinci bebeğim abimiz var bi tane buda erkek
Allah sağ salim atlatmak nasip eylesin
Allah bağışlasın cnm
amin inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi sağ salim
bende yatayım artık sonra sabah yani öğlen bile zar sor kalkıyorum
iyi gecelerrr

Ben yatıyorum ağzım ayrıldı esnemekten Öpüyorum seni Işılım
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar

yat canım ben bugün 11 de kalktım üstünede akşam üzeri uyudum iyice gözümden uyku akmasını bekliyorum sen yarın gidiyosun heralde cnm şimdiden hayırlı yolculuklar sana neyseki yarında okullar tatil olucak güzelce dinlenirsin öptüm sizi minnak ozanıda....

cok guzel olmus, dolap da guzel duruyo uyumlu renk tonlari cok begendim, kuzularin gule gule buyusunler odalarinda canim

oh nihayet bitirdim gecmisi okumayi, ne cok yazilmis, topigin masallahi var :)
herkes yatmis, bize daha yeni aksam oldu. herkese tatli ruyalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…