- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.281
hadi gözünaydın canım,darısı diğer arkadaşların sorunlarının çözülmesine inşallah
Bizim işlerde iyicene karıştı yaaa:44: Eşim harita kadastroda çalışıyor ve ilçelerdeki harita kadastrolar geçen yaz kapanmıştı, hepsi il merkezlerine toplanmıştı, ama Bizim kaldığımız yerin yapılması gereken işleri bitmediği içinhala tosyadaydık, haber gelmiş, 1 martta kastamonuda çalışmaya başlayacaklarmış, tayin istemeyecek olanlar kastamonuya taşınacaklar, bizde nisan ayında ankaraya tayin isteyeceğiz, ve buda haziranda belli oluyor,şimdi kastamonuya taşınsak, tayin çıkınca tekrar ankara.... bizim için zor olur, bu yüzden ben marttan hazirana kadar annemlerde kalacağım....
Bu yüzden de mobilya beşik almaktanda vazgeçtik, şimdilik annemlerin evine idareten park yatak alacağız, haziranda inşaAllah tayinimiz çıkarsa ev alıp kendi evimize yerleşmeyi düşünüyoruz, artık beşiği ya ankaradaki evimize yada tayin çıkmazsa kastamonuda tutacağımız eve göre alalım dedik... arkadaşlar dua edinde hayırlısıyla tayinimiz çıksın, ankaraya kendi evimizi alıp yerleşelim, ben artık yeni bir yer istemiyoum...ömrüm gurbetlerde geçti
Bu arada biz yarın saat birbuçuk otobüsü ile Ankaraya gidiyoruz, girmeye fırsatım olmayabilir...Annemlere gidipte fırsat bulduğum an girerm inşaallah...Hepinizde Rabbime emanetsiniz...
hadi göüznaydın cnm çok sevindim..tahliller iyi çıkınca insan rahatlıyo..
hayırlı akşamlar güzel anne adayları
bende 32 haftalık hamileyim martta inşallah kızımı kucağıma alıcam
saat gece 1 ve hayırlı akşamlarr diyorumm
hay allahım yaa
Beni tanımışsın şekerim demekTtilde çıkmam artık evden diye düşünüyorum ama kesin konuşup yalancı çıkmayayım yine ben Güneş'e niye soruyorum kız dedikodumu mu yaptınız siz bakayım
Onunla konuştuğumda saat üç civarıydı hastaneye gidip sonuçları alıp yatayım dedim ama hastanede oyalandım biraz sayfaları okuyayım derken baktım yatmaya değecek vakit kalmamış yorumlara cevapları ancak yetiştirip çıktımyok be cnm güneşle konuştuk bugünde biraz oda dedi ayşen aradı beni eve geçiyomuş yatıcakmış dedi....:44::44: bende aynen öle oldum yok o gezer dedim yok yok yatıcakmış dedi sonra baktım sen girdin beni eşim bekliyo çıkıcam deyince kuşum koptumgez yavrum sefan olsun benim yerimede gez istanbulda olsam beni evde bulana aşk olsun amma bursada inkanlar kısıtlı....
saat gece 1 ve hayırlı akşamlarr diyorumm
hay allahım yaa
sehrazat
aysen
merhaba kızlar hoşbulduk
inşallah bende mart annesi olucam
evt sehrazat ilk bebeğim iki hafta öndesin benden
seninde ilk bebeğinmi
Tamam kuzum merak etme hemen yazarım... Bana da çok önemli gibi gelmiyo hani doğumla ilgili bişey olsa böle kesik kesik gelir gibi bi his var içimde ama :)) sanki çok tecrübeliyim doğum sancısına.. bende ki gelince sürekli oluyo ve adet sancısı gibi aynı.. uzun zamandır da adet sancısı çekmiyoruz ya özledim mi nedir töbe töbe tatlı bi sancı geliyo :)
Allah bağışlasın cnmhayır canım benim ikinci bebeğim abimiz var bi tane buda erkek
Allah sağ salim atlatmak nasip eylesin
Ben yatıyorum ağzım ayrıldı esnemektenÖpüyorum seni Işılım
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar
iclal_18;
PrensesinUykusu;
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. boyadık bitti çok şükür.. ama eksikleri çok daha.. onlarıda tamamladım mı hemen ekliycem fotoları
Eki Görüntüle 329957
şimdilik bunu ekleyim odanın rengini görmeniz açısından.. hava güneşliyken çektim renkler hafif açık çıkmış ama böyle yani..2 duvar karşılıklı yeşil, 2 duvar karşılıklı pembe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?