- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.301
son durum bilgisi :)
pijamada rahatmış, ama kanaman azalınca :) birde ince sabahlık dışında polar illa şıkıdım olsun diye uğraşmayacağınız bir sabahlığada ihtiyacınız olacak, durduk yere çok terliyorsunuz ve yürüyüşlerde kalın birşey giyinmeniz gerekiyor , benim o eksiğim oldu normal poları sırtıma takıyorum sabahlığım evde çünkü
Canım topiğimizdeki annelerimiz için okuyoruz.. okuyuncada Pollyanna'ya haber veriyoruz o toplayıp bize bilgi verecek...güzel anneler günaydınlar hepinize.. geçmişin hepsini okuyamıyorum.. yasin okuyormuşsunuz ne için.bende okuyayım.
Bende öyle planlıyordum ama doktor önümüzdeki hafta son olsun dedi hava çok soğuk burda dışarı çıkmamı çok istemiyo ve yorulmamı da.. sırf bu yüzden erken gelmesin diye erken ayrılcam izne.. sende kendini iyi hissettiğin sürece git canım.. yoksa artık 1-2 hafta önemli değil napalımkızlar günaydın ben geldiiiiiiim yine iş yine iş daha 5 hafta var izne ayrılmama hadi hayırlısıııı
Günaydın güzel mart anneleri ve minik melekleri nasılsınız herkese hayırlı cumalar diliyoruz kızımla.
bi haftayı daha geride bırakıp 31 olduk bu günn31 ocakta randevumuz var zaman hemen geçsin kızımı göreyim akşam babası biraz sevince hemen tepki verdi bende rahatladım hareket ettiği için haftaya raporda yazıdracaz ama evde oturmak için değil çalışmak için iş yeri de kolaylık sağladı bizim program internet tabanlı olduğu için evden çalışmama imkan tanıdı zorlanırsam evden devam edicem bizden haberler bu kadarrr biraz geçmişe bakalım
Selam herkese,
Benimde izin başladı bu hafta aldım ama 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. 21 Şubat son gün görünüyor fakat o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum. Bu 2 haftadır yogun sırt ağrıları yaşıyorum kızlar sizde de bu şekilde yaşayan var mı? doktorum normal oldugunu özellikle çalışan bayanlarda olduğunu söyledi ama bazen cok fazla oluyor, daha sabahdan başladı yine offf... İşe de dayanabildiğim kdar dayanıp son noktada izne ayrılacağım, oğlumla daha fazla zaman geçirebilmek için. Bu arada çalışan anneler ben bugün öğrendim süt iznimizi birleştirip toplu kullanabiliyormuşuz, tabi şirket insiyatifine bağlı. Toplu olarak 2 ay oluyormuş haber veriyim size de dedim.
Topiğimizin ilk bebeği de hayırlı olsun, Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nassip etsin inşallah...Hepinize hayırlı cumalar...
geçmiş olsun canım.allah kolaylık versin.bu durumda çalışmak çok zor.benimde sırt ağrılarım var.ilk 3 ay yoğun bel ağrım olmuştu,şimdi de sırt ağrısı:)))hatta sağ kürek kemiğimin altı ağrıyor bazan.bıçak saplanır gibi oluyor.doktorum normal dedi,daha da fenalaşabilirmiş, hazırlıklı ol dedi.artık böyle ağrılarla,uykusuzlukla filan geçecek zaman herhalde:))neyse sağlıkla,vakitlice kavuşalım yavrularımıza da,bunların hepsi unutulur.Selam herkese,
Benimde izin başladı bu hafta aldım ama 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. 21 Şubat son gün görünüyor fakat o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum. Bu 2 haftadır yogun sırt ağrıları yaşıyorum kızlar sizde de bu şekilde yaşayan var mı? doktorum normal oldugunu özellikle çalışan bayanlarda olduğunu söyledi ama bazen cok fazla oluyor, daha sabahdan başladı yine offf... İşe de dayanabildiğim kdar dayanıp son noktada izne ayrılacağım, oğlumla daha fazla zaman geçirebilmek için. Bu arada çalışan anneler ben bugün öğrendim süt iznimizi birleştirip toplu kullanabiliyormuşuz, tabi şirket insiyatifine bağlı. Toplu olarak 2 ay oluyormuş haber veriyim size de dedim.
Topiğimizin ilk bebeği de hayırlı olsun, Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nassip etsin inşallah...Hepinize hayırlı cumalar...
Selam herkese,
kızlar berra bebişe maşallah
size bir soru benim kızımhep 1-2hafta küçük çıkıyoya annemde illa diyoki sen geç hamiş kaldın 2hafta geç doğurucan anlayamıyolar diyo içinizde böyle bişey yaşayanlarınız varmı nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr bilen varmı
herkese hayırlı cumalar bugün bizimde son iş günümüz raporumuzu alıp işyerine vercez sonraaaaa homini gırtlak pufidi kandil tumba yatakkkkkkk
günaydın kızlar
artık sırt ağrılarımdan tamamen uyuyamaz hale geldim. gün içinde birazcık hareket etsem, yürüsem veya ayakta kalsam sağ göğsümün altında dayanılmaz bir baskı oluşuyor. felaket ağrı yapıyor. bir süre sonra bu ağrı sırt ağrısına dönüşüyor yine sağ tarafta ve geçmiyor, sadece hafifliyor.. son haftalarımı bu şekilde mi geçiricem ya çok moralim bozuk. annemle kız kardeşim gelicek yarın ankaradan. hafta sonu burdalar, alışveriş yapıcaktık, bebek şekeri vs işte. ama bu halde gezmem imkansız. keşke önceden halletseydim şekeri de.
Merhaba bende mart annesiyim . Benimde geç döllenme olduğu için 2 hafta ileride takıp edılıyor. Normalde SAT 27 mayıs ama 07 haziran olarak takıp edılıyor. 27 Mayıs olsa 34. haftamda olucaktım ama 07 Hazıran olduğu için 32 haftalığım. Hala çeşitli spekülasyonlar var doğum tarihimle ilgili:) 15-20 mart arası olucak heralde.
günaydın kızlar
artık sırt ağrılarımdan tamamen uyuyamaz hale geldim. gün içinde birazcık hareket etsem, yürüsem veya ayakta kalsam sağ göğsümün altında dayanılmaz bir baskı oluşuyor. felaket ağrı yapıyor. bir süre sonra bu ağrı sırt ağrısına dönüşüyor yine sağ tarafta ve geçmiyor, sadece hafifliyor.. son haftalarımı bu şekilde mi geçiricem ya çok moralim bozuk. annemle kız kardeşim gelicek yarın ankaradan. hafta sonu burdalar, alışveriş yapıcaktık, bebek şekeri vs işte. ama bu halde gezmem imkansız. keşke önceden halletseydim şekeri de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?