2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biride bana yardımcı olsun lütfen.Profillerinizin altında kaçıncı haftada olduğunuzu gösteren bi çizelge varya onu nasıl yapıyosunuz ben yapamadımda
Gebelik takibini buradan yapabilirsiniz;

Takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

çok teşekkür ederiz canım. en çok teyze ve baba emeği var ama ben olmasan onlarad halledemezlerdi dimi:))

Bizim işlerde iyicene karıştı yaaa:44: Eşim harita kadastroda çalışıyor ve ilçelerdeki harita kadastrolar geçen yaz kapanmıştı, hepsi il merkezlerine toplanmıştı, ama Bizim kaldığımız yerin yapılması gereken işleri bitmediği içinhala tosyadaydık, haber gelmiş, 1 martta kastamonuda çalışmaya başlayacaklarmış, tayin istemeyecek olanlar kastamonuya taşınacaklar, bizde nisan ayında ankaraya tayin isteyeceğiz, ve buda haziranda belli oluyor,şimdi kastamonuya taşınsak, tayin çıkınca tekrar ankara.... bizim için zor olur, bu yüzden ben marttan hazirana kadar annemlerde kalacağım....

Bu yüzden de mobilya beşik almaktanda vazgeçtik, şimdilik annemlerin evine idareten park yatak alacağız, haziranda inşaAllah tayinimiz çıkarsa ev alıp kendi evimize yerleşmeyi düşünüyoruz, artık beşiği ya ankaradaki evimize yada tayin çıkmazsa kastamonuda tutacağımız eve göre alalım dedik... arkadaşlar dua edinde hayırlısıyla tayinimiz çıksın, ankaraya kendi evimizi alıp yerleşelim, ben artık yeni bir yer istemiyoum...ömrüm gurbetlerde geçti

Bu arada biz yarın saat birbuçuk otobüsü ile Ankaraya gidiyoruz, girmeye fırsatım olmayabilir...Annemlere gidipte fırsat bulduğum an girerm inşaallah...Hepinizde Rabbime emanetsiniz...

canım ya karışmış hakkaten işler..Rabbim işlerinizi yoluna koysun inşallah gönlünüze göre versin

pollycim sen planlamasan o kadar kafa yormasan olur muydu hiç,tabi onlarında eline sağlık

çokkkkk teşekkür ederim canım

cnm benimde 30günde bir ne diyowsun olurmu geç döllenme

kızlar kasılma yaşayıp duruyorum bugün ya..öyle düzenli değil gerçi dikkat da etmedim ama şimdiki 1dk fln sürdü sakın ben de erken doğurmayayım..bilen var mı acaba bu kasılma esnasında bebek hareketi de oluyor sanki derimi gerdiriyor gibi normal mi???

canım yaa ben bir doğum yapmama rağmen bu kasılma denen şey nasıl olur bilmiyorum
nasıl anlıyorsun kasılma olduğunu
bu arada bu haftalarda kasılma olması normaldir dedi doktorum
ama düzenli aralıklarla mesala 10 dakikada bir olursa sorun olabilirmiş

bu arada benimki de geç döllenme sütlüçörekçiğim senin de olabilir tabi neden olmasın düzenli olarak hep 1-2 hafta geri çıkıyorsa belki de doktorun anlamıştır ama sana söyleme gereği görmemiştir

ya cnm hani toplanıyormuş gibi oluyor ya bebek sertleşiyor ya karın öyle oluyor benim

cnm eğer ayağını yukarı kaldırırnca geçmiyosa dr a git ama benim ayağımı yukarı kaldırınca geçiyor ağırlaştık ondan galiba

öyleolunca geç mi doğruyoruz öyleyse ii bişey bebişim tam normal kilosunda doğar ama sezeryan olursam hem geç döllenmeden hem sezeryanda 40 haftayı beklemeyince bebeğim çok erken dünyaya gelmiş olmazmı h.içi kontrole gidicem mutlaka sormam lazım

evet cnm mesela benim sata göre 25 şubatta 39 hafta oluyor doktor o zaman alırız diyordu ama sonra geç döllenme olduğunu anlayınca 5gün daha bekleriz fln demeye başladı erken almak istemem dedi yani 1 mart gibi alıcak sanıyorum bir dahaki randevunda mutlaka sor

bu arada benim kasılmalar geçti yorgunluktan olddu galibammm

canım çok karışmış işler Allah kolaylık versin sana biraz zor olucak ama hakkınızda hayırlısı olsun

arada olabilmesi normalmiş ama çok olursa tehlikeli sanırım

Kızlar bu arada salı günü benim idrar tahlilinde ilhihap çıkmıştı doktor idrar kültürü istemişti bugün aldım sonuçlarını bakteri ürememiş yani temiz çıkmış şükür

hadi göüznaydın cnm çok sevindim..tahliller iyi çıkınca insan rahatlıyo..

maşallah cnm çok güzel..ama 29 şubatta gelmesin yaa yavrucak hep onun ezikliiylemi yaşıcak millet her yıl kutlarken bu 4 yılda 1 :)) 1 mart olsun bnce..29 gbi olursa brz daha sıkarsın kndini 1 ine kdr gece 12 den sonra salarsın yavruyu

benimde geçenlerde baktım 10 dk 2 defa oldu sonra 2. dk da tekrar oldu sıklığı değişiyo nst de 40 dk 3-4 kez kasılma görünüyodu dr bolbol dinlen dedi

Beni tanımışsın şekerim demek Ttilde çıkmam artık evden diye düşünüyorum ama kesin konuşup yalancı çıkmayayım yine ben Güneş'e niye soruyorum kız dedikodumu mu yaptınız siz bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…