- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #30.261
Gebelik takibini buradan yapabilirsiniz;biride bana yardımcı olsun lütfen.Profillerinizin altında kaçıncı haftada olduğunuzu gösteren bi çizelge varya onu nasıl yapıyosunuz ben yapamadımda
canım annenin söylediklerinde bence haklılık payı var şöyleki;
benim regl sürem 35 gündü,dolayısıyla benim yumurtlama günüm daha geç(ki ovulasyon testi uygulamıştım 22.gün falandı)bunu doktorumla paylaştığımda dedi senin son adetini bir hafta sonra olarak bile kabul edebiliriz dedi,yoksa hep geriden takip ediyor gibi olucak...benim de bir hafta küçük gibi oluyor..ama ben biliyorum geç döllenme olduğunu böyle olunca önden bile gidiyor sayılabilir..benzer bir durum sende de varsa olabilir canım
polyy canım çok güzel olmuş boyası ve dolabına bayıldım..hakkaten anne emeği var ya maşallah...güzel günler geçirsin yavruşlar inşallah
Bizim işlerde iyicene karıştı yaaa:44: Eşim harita kadastroda çalışıyor ve ilçelerdeki harita kadastrolar geçen yaz kapanmıştı, hepsi il merkezlerine toplanmıştı, ama Bizim kaldığımız yerin yapılması gereken işleri bitmediği içinhala tosyadaydık, haber gelmiş, 1 martta kastamonuda çalışmaya başlayacaklarmış, tayin istemeyecek olanlar kastamonuya taşınacaklar, bizde nisan ayında ankaraya tayin isteyeceğiz, ve buda haziranda belli oluyor,şimdi kastamonuya taşınsak, tayin çıkınca tekrar ankara.... bizim için zor olur, bu yüzden ben marttan hazirana kadar annemlerde kalacağım....
Bu yüzden de mobilya beşik almaktanda vazgeçtik, şimdilik annemlerin evine idareten park yatak alacağız, haziranda inşaAllah tayinimiz çıkarsa ev alıp kendi evimize yerleşmeyi düşünüyoruz, artık beşiği ya ankaradaki evimize yada tayin çıkmazsa kastamonuda tutacağımız eve göre alalım dedik... arkadaşlar dua edinde hayırlısıyla tayinimiz çıksın, ankaraya kendi evimizi alıp yerleşelim, ben artık yeni bir yer istemiyoum...ömrüm gurbetlerde geçti
Bu arada biz yarın saat birbuçuk otobüsü ile Ankaraya gidiyoruz, girmeye fırsatım olmayabilir...Annemlere gidipte fırsat bulduğum an girerm inşaallah...Hepinizde Rabbime emanetsiniz...
Gebelik takibini buradan yapabilirsiniz;
Takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
çok teşekkür ederiz canım. en çok teyze ve baba emeği var ama ben olmasan onlarad halledemezlerdi dimi:))
canım annenin söylediklerinde bence haklılık payı var şöyleki;
benim regl sürem 35 gündü,dolayısıyla benim yumurtlama günüm daha geç(ki ovulasyon testi uygulamıştım 22.gün falandı)bunu doktorumla paylaştığımda dedi senin son adetini bir hafta sonra olarak bile kabul edebiliriz dedi,yoksa hep geriden takip ediyor gibi olucak...benim de bir hafta küçük gibi oluyor..ama ben biliyorum geç döllenme olduğunu böyle olunca önden bile gidiyor sayılabilir..benzer bir durum sende de varsa olabilir canım
polyy canım çok güzel olmuş boyası ve dolabına bayıldım..hakkaten anne emeği var ya maşallah...güzel günler geçirsin yavruşlar inşallah
kızlar kasılma yaşayıp duruyorum bugün ya..öyle düzenli değil gerçi dikkat da etmedim ama şimdiki 1dk fln sürdü sakın ben de erken doğurmayayım..bilen var mı acaba bu kasılma esnasında bebek hareketi de oluyor sanki derimi gerdiriyor gibi normal mi???
canım yaa ben bir doğum yapmama rağmen bu kasılma denen şey nasıl olur bilmiyorum
nasıl anlıyorsun kasılma olduğunu
bu arada bu haftalarda kasılma olması normaldir dedi doktorum
ama düzenli aralıklarla mesala 10 dakikada bir olursa sorun olabilirmiş
ya cnm hani toplanıyormuş gibi oluyor ya bebek sertleşiyor ya karın öyle oluyor benim
kızlar kasılma yaşayıp duruyorum bugün ya..öyle düzenli değil gerçi dikkat da etmedim ama şimdiki 1dk fln sürdü sakın ben de erken doğurmayayım..bilen var mı acaba bu kasılma esnasında bebek hareketi de oluyor sanki derimi gerdiriyor gibi normal mi???
bu arada benimki de geç döllenme sütlüçörekçiğim senin de olabilir tabi neden olmasın düzenli olarak hep 1-2 hafta geri çıkıyorsa belki de doktorun anlamıştır ama sana söyleme gereği görmemiştir
cnm eğer ayağını yukarı kaldırırnca geçmiyosa dr a git ama benim ayağımı yukarı kaldırınca geçiyor ağırlaştık ondan galiba
öyleolunca geç mi doğruyoruz öyleyse ii bişey bebişim tam normal kilosunda doğar ama sezeryan olursam hem geç döllenmeden hem sezeryanda 40 haftayı beklemeyince bebeğim çok erken dünyaya gelmiş olmazmı h.içi kontrole gidicem mutlaka sormam lazım
Bizim işlerde iyicene karıştı yaaa:44: Eşim harita kadastroda çalışıyor ve ilçelerdeki harita kadastrolar geçen yaz kapanmıştı, hepsi il merkezlerine toplanmıştı, ama Bizim kaldığımız yerin yapılması gereken işleri bitmediği içinhala tosyadaydık, haber gelmiş, 1 martta kastamonuda çalışmaya başlayacaklarmış, tayin istemeyecek olanlar kastamonuya taşınacaklar, bizde nisan ayında ankaraya tayin isteyeceğiz, ve buda haziranda belli oluyor,şimdi kastamonuya taşınsak, tayin çıkınca tekrar ankara.... bizim için zor olur, bu yüzden ben marttan hazirana kadar annemlerde kalacağım....
Bu yüzden de mobilya beşik almaktanda vazgeçtik, şimdilik annemlerin evine idareten park yatak alacağız, haziranda inşaAllah tayinimiz çıkarsa ev alıp kendi evimize yerleşmeyi düşünüyoruz, artık beşiği ya ankaradaki evimize yada tayin çıkmazsa kastamonuda tutacağımız eve göre alalım dedik... arkadaşlar dua edinde hayırlısıyla tayinimiz çıksın, ankaraya kendi evimizi alıp yerleşelim, ben artık yeni bir yer istemiyoum...ömrüm gurbetlerde geçti
Bu arada biz yarın saat birbuçuk otobüsü ile Ankaraya gidiyoruz, girmeye fırsatım olmayabilir...Annemlere gidipte fırsat bulduğum an girerm inşaallah...Hepinizde Rabbime emanetsiniz...
Kızlar bu arada salı günü benim idrar tahlilinde ilhihap çıkmıştı doktor idrar kültürü istemişti bugün aldım sonuçlarını bakteri ürememiş yani temiz çıkmış şükür
Kızlar selam geldik bizz.. Çok şükür bebişim, suyu, hareketleri herşeyi iyibi de nst ye bağlandık ilk kez :)) sancımda yokmuş yani var aslında ama doğum sancısı değilmiş en azından onu anladık idrar kültürü verdik sonucunu bekliyoruz.. doktor amcamız artık izne ayrılma zamanın geldi dedii.. dinlenmem gerekiyomuş.. haftaya sanırım son kez gitcem işe bakalım sonuçlar da çıkınca haberleşcez...
Ben kendiminkinde doğuramadım ama inşallah sana kısmet olur canımm :)) doktor bugün 29 şubatta gelebilir hazır ol dedi bana :)) babası mutlu tabi 4 yılda bir masrafa gircek ama ben çok korkuyorum inşallah 28 şubat yada 1 mart olur
canım yaa ben bir doğum yapmama rağmen bu kasılma denen şey nasıl olur bilmiyorum
nasıl anlıyorsun kasılma olduğunu
bu arada bu haftalarda kasılma olması normaldir dedi doktorum
ama düzenli aralıklarla mesala 10 dakikada bir olursa sorun olabilirmiş
Evettt kendileri bu sefer kırmızı gül yerine kırmızı karanfille gelmişler.O zaman da gülmeden duramıyorum ki Dün bir baktım ben demeden makinadan bulaşıklar çıkarılmış, yenileri yerleştirilmiş Sefiyorum napimmmm
hadi gözün aydın ayşencim ben bugün evde durursun diye düşünmemiştim zatengüneşe sorabilirsin bu arada afiyet olsun koçişinle sana
demekki sana kırmızı karanfiller almış........romantik enişte.....
melikecim gözün aydın hadi bakalım şubatta tek tek başlıycaz doğuma bizim 39 günümüz kaldı....
canım çok güzel görünüyo ellerinize sağlık bitmiş hali de çok güzel olucak inş.
canım gözün aydın kültür temiz çıkmış çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?