2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hmm, anladım...neyse, umarım normal sınırlarında sağlıklı olur da iri filan diye sezeryan yapmazlar bana...normal doğum istiyorum....
bu arada, endişelenme, bende de ara ara öyle oluyo.normalde çok hareketli bebiş ama bazen bir, bir buçuk gün yok denecek kadar az hareket ediyo..sonra eskiye dönüyo...onların da miskinlik yaptıkları günler var sanırım...seninki de tatil havasına girmiştir belki :) şubat tatili yapıyodur...bişey yoktur inşallah..

sen buna inanç diyorsan senin bence bi psikologa görünmek gerek..sana tek söyleyeceğim bu olur..Allah diyoki sana'bak ben sana bisürü olanak sunuyorum..git ölç tart biç..akıl veriyorum mantık veriyorum..ama sen kullanamıyosan bunu ve buna inanç diyosan sözüm yok sana..

azerii Allah yardımcın olsun canım.şükür ev bulmuşsun bebiş doğduktan sonra daha zor olacaktı taşınma işi.Allah tan annenler var canım,onlar yardım ederler sana.

canım ben 130 kilo hamile kaldım..şimdi 12 kilo aldım..testlerin şekerin tiroidin iyi çıktıysa korkmana gerek yok..benimde boyum 182 ordan yırtıyorum..top gibi durmuyorum..zorunda olmasam zayıflamadan kalmazdım hamile...bende pcos var ve ailemde herkestede erken men.var..annem teyzem anneannem hepsi 30 yaşında girmiş..ben anne olmak istedğim için böyle bi riski göze alıp yaptım..

azerii Allah yardımcın olsun canım.şükür ev bulmuşsun bebiş doğduktan sonra daha zor olacaktı taşınma işi.Allah tan annenler var canım,onlar yardım ederler sana.

Sağol canım benimm evet minnak bebişle daha zor olacaktı huzursuz olacaktı kızım şimdi içerde bişeyden haberi yok kuzumun evet iyi ki annemle kardeşim var bu günden her akşam gelecekler yavaş yavaş anca toplarız zaten inş.

ben 7 kere ölçüyorum günde...endokrin doktoru öyle dedi..fahri beyde kızıyo..sen sapıkmısın ne oranı buranı delip duruyosun yok işte şekerin diye..bende bi dosya var..raporlar falan..hani mavi klasörler var ya..onlara yaptım sığmadı biyere..her gittiğim yere taşıyorum yanımda:)))))

canım çok haklısın....bizim Allahın yarattığını öldürme kararı vermeye hakkımız yok....burda hep şu karıştırılıyo..henüz doğmadıysa kaderi bizim elimizde sanılıyo...öyle bişey yok...o karnımızda da olsa var artık, yaşıyo, senim benim gibi insan.....ben karar veremem ölmesi gerektiğine...ve dediğin gibi doğduktan sonra da olabilir...öyle birini duymuştum...özürlü diye aldırıyo bebeğini.sonra tekrar hamile kalıyo...ve sağlıklı doğan bebeği bir yaşında mı ne, bi hastalık geçirip zeka özürlü oluyo....hepsi imtihan.....sen doğru kararı vermişsin...aynısı benim başımada gelmişti.4 aylıkken beyninde kist var dediler...aldırmayı hiç düşünmöedim...hayırlısı buymuş dedim...çok şükür bir ay sonraki kontrolümde birşey kalmamıştı...şimdi gayet sağlıklı görünüyor...kalbini hiç bozma...dualarına devam et...

doğru tabi dönme ihtimali hala var ama yeri kaldıysaa.. gerçi ben sezeryandanda normaldende korkar oldum hele de makat gelişli sezeryan biraz riskli bi durum allah yardımcımız olsun

amin cnm ben hiç düşünmüyorum doğumu son anda oluyor herşey o gün ne göstericek bekleyip görmek en güzeli bence boş verin doğumu bir şekilde gelicek bu bebişler sağlıklı şekilde hem bizim için hemde bebeğimiz için olan doğumla gerçekleşir herşey

ada cnm öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarının hepsini okudum inanıyorumki bebeğin sağlıkla gelecek dünyaya sen yeterki inanacını kaybetme yaşadığın sıkıntı ve heyecanların hepsi normal cnm bize dr her gittiğimizde bir sorun yok derken bile bir sonraki randevuda huzursuz oluyorz...insanın başına gelmeden bilemez ama yazdıklarının yürekten olduğuna cok inandım sen kimseyi kafana takma rabbim neylerse güzel eyler yetrki sen sabırlı ol az bir zamanımız kaldı şurada dua etmketen başka yapacak bişey yok biliyorsunki dr verileride cok sağlıklı değil bunun örneklerini vermek isterdim ama ne ahkam kesmek nede kimsenin kafasını karıştırmak istemem ve dediğine aynen katılıyorum yarınımız belli değil alnımıza ne yazıldıysa onu yaşayacağız.......sağlıklı olupta anne babasını öldüren evlatlarda var rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin cnm....

canım, ben ve eminim daha bi çok arkadaş ada ile aynı fikirde...dinde çocuk aldırmanın yeri yok...bizim inancımız bu...ultrason icad edildi, bi ihtimal çocuk özürlü olabilir diye Allah insana öldürme yetkisi vermiyo...sen farklı düşünebilirsin elbette.ama ada gibi düşünenlere de saygılı olmalısın bence,psikologluk bi durum yok.....

Bana zaman ayırıp mesajıma cevap vreenlere çoook teşekkür ederimiyiki varsınız sizi çok seviyorum hiçbirinizle tanışmadan aramızda böyle bir bağ olması ne güzel dimi

bebeğime gelince oan üzüldüm şuan üzülmüyorum sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun ben onu sütümle topaç gibi yaparım dedğiniz gibi ben yine yedikleeime dikkat edicem herzaman olduğu gibi gerisini Rabbbim bilir insan kaderini yaşıyor bazı şeyleri asla ne yapsada değiştiremiyor hepinizi tekrar çok öpüyorıum

ben zaten gittim,ölçüldüm.bebeğim çözülebilecek bi sorunu varsa yapabileyim diye,imkanları kullandım.ama çözümsüz,bebeğime faydası olmayacak bilakis riskleri olan şeyi kabul etmedim.bebeğimi öldürmek yada ona zarar vermk isteseydim yaptırırdım.yaptracağım şey en fazla beni nisbeten rahatlatacaktı.yani dediğiniz gibi bencil olsaydım sadece kendi rahatımı,kafamın rahatlamasını düşünseydim en fazla beni rahatlatan bu testide yaptırır bebeğimi riske atardım.Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır,siz alamazsınız.eğer böyle düşünüyorsanız size önerim Allahtan korkun.inanç konusunda tartışmayı hiç sevmem,tartışma yanlısı olan insanlarlada muhattap olmak istemem.Sonuçta sağlığın garantisini hiç kimse veremez.Diyorum size karnınızdaki bebeğin doğduktan sonraki sağlığını güvence veriyorsanız doğurun,vermiyorsanız buyrun siz hemen gidin aldırın.Nitekim bebeğin doğmadan öncede bi canı ve ruhu var,doğduktan sonrada.Doğmadna önce kiydığınız canın günahıda aynı,doğduktan sonrakide.Kıyabiliyorsanız şuan o cana ve alabiliyorsanız gözünüze o günahını ne ala!

senin işin daha zor canım.ben önceden senin gibi ölçüyordum da şimdi 3 kez ölçüyorum.her ölçümde stres üstüne stres yaşıyorum.ya yüksek çıkarsa.ama şifa daki diyetisyen yeni diyet verdi,şimdilik gayet güzel 80-90 arasında sadece 2 kez 122 çıktı.(açlık sınırlarında dolaşıyorum)diyetisyende neden böyle çıktı diye şaşırıyor140 dan düşük daha ne istiyorsun değil mi?seni duyunca şikayete hakkım yok onu anladım.nyse az kaldı doğuma inşallah hepsi geçecek bebişleri kucağımıza alınca.senin doğum tarihi ne zamandı?

ADA_01 aklıma gelmişken insanlar konuşamayan bakkala gidemeyen ortalık yere sıçıp işeyip duran kedi köpeğe bile evlatları gibi bakıyorlar bişey olsunca hüngür hüngür ağlıyorlar sen yaradılanı sev yaradandan ötürü....

Kızlar sizden bişey rica edicem..

Çok sevdiğim bir yakınım diyim.. tüp bebek tadavisine giricek. İhtimal çok az olsada yinede deneyecek.
Sizden onun için dua etmenizi rica edicem. İnşallah tedaviye cevap verir.. zaten tüp bebek uygulamasıda tedaviye
Cevap verirse yapılacak.. Bizler hamileyiz dualarımız Allah IN da izni ile kabul olur inşallah… İsmi GÜLŞEN…

Şimdiden çok teşekkür ederim…

neyse ben bu tartışmayı daha fazla sürdüremem...benim derdim beni aşmış bide böyle şeylerle uğraşamam...Allah düşmanımı bile çocuğuyla yavrusuyla sınamasın..ama onu böyle bi hayata bile bile göz göre göre mahkum etmektense ben günaha girerim daha iyi...onun dünyada geçireceği o içler acısı günleri gördükçe ben zaten yaşamamki..o bikere manalı baksa bana kalbimi oracıkta çıkarırım herhalde..ama bu inançsızlıksa ozaman ben inançsızım..bakamadığın bağ senin değildir diye bi söz vardır çok severim ben o sözü..Allah öyle bi analık duygusu varmişki canlılara bu her duygudan farklı...hayvanlar bile ayırt ediyor bunu..kuşlar sakat yumurtaları yuvadan atıyor,kırıyor..kediler köpekler sakat yavrularına kendileri kıyıyor..neden? çünkü yalnız kaldıklarında hepsi başkaları tarafından parçalanır diye..o aklı mantığı olmayan hayvan bile bunu ayırtediyosa,insanların inanç,din adı altında bunu savunmasını bana hiçbi kuvvet kabul ettiremez..

cnm yazını bir solukta okudum benimde geri bütün testlerimiz ve sağlığımız ii çok şükür zayıf olacak ama Rabbim okadar büyükki ol dese hemen herşey olur inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız Allahın izniyle bende bugün yeniden namaza başlıcam belki de bunların hepssi bir sınav ben namazı bırakınca oldu diye düşünüyorum Allaha emanet ol

canım yorum yapmıcaktım ama dayanamadım sana katılıyorum allah korusun dr bana bebeğin özürlü olacak dese aldıramazdım rabbim o bebeği o şekilde veriyosa sınamak için veriyodur ben çok duydum baştan özürlü deyipte sağlıklı doğan bebekleri bi örnek vereyim benim arkadaşıma bebek özürlü kesinlikle alalım demiş dr lar ama o aldırmadı 7 aylıkken sancıları başladı doğum yaptı bebiş doğduğu gibi rahmetli oldu vijdan azabı çekmicek yani bence sınanmak budur benim ilk rahmetli bebeğimde yaşasaydı engelli olacaktı ben yine bakardım ama rabbim sevdiği için benden aldı kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez karşıdan yorum yapması çok kolay hepimiz birbirimizin fikirlerine karşı asnlayışlı olalım birbirimizi kırmayalımm

bide hayat öyle sürprizliki sağlam bir evlat bir kaza geçirip yatalak da olabilir Allah korusun bence kaderinde özürlü çocuk sahibi olmak varsa ne yapsan boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…