2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese gerek açık gereksede gizliden yorum yazan,destek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.İnanın hiç ama hiç sevmediğim şeydir tartışma yanlısı olmak ve tartışma zemini hazırlamak.ben sütlüçörek ve bebeği gelişimi geri olan bazı arkadaşlara moral olayım,eğer benim gibi süreçte geçerlerse benim kadar üzülüp olumsuza bağlamasınlar,snuç çünkü güzel oluyo.moral olayım diye yaşadıklaırmı paylaştım sizlerle.kesinlikle çok iyi niyetlerle oturup ayrıntılı uzun uzun üşenmeden yazıdm,sırf şuan üzülmesin,akıllaırna kötü şeyler gelmesin diye.Ay inanın yemin ederim aklımın zerre ucundna geçmedi bu şekilde bi eleştiri alacağım.isterdimki böyle bi düşünceye sahip arkadaşın içinde kalsın düşüncesi,eleştirisi,sonuçta benim fikrimin net olduğu aşikardı.sonuçta hem ben hem o hemde okuyan arkadaşları ister istemez geriyoruz.buna gerke yok.ben buraya yardımcı olmak,insanlara morla olmak amaçlı yamzıştım.kimseyi üzmek yada germek gibi niyetim asla yoktu,olamazda.

canım yazdıklarına göre pozitif düşünüyosun doğuma az kalmış ben daha önce duydum pekmez ve bal bebeğe kilo aldırıyomuş direk kana karıştığı için sen yinede araştır canım

neyse, bence de kapatalım bu konuyu...çünkü kimsenin fikri değişecek değil...herkes yine inandığını yapacaktır...ve herkesin kararı kendine...

biliyoruz canım, üzme kendini.....insanın olduğu her yerde fikir ayrılığı olur, normaldir...sen bebişine dua ettiğimizi bil....

cnm Alllah razı olsun ben seni çok ii anladım bende bu h.içi osüreçlerden geçicem büyük ihtimal ne güzel ki sen bunları ben daha cerrahpaşaya gitmeden paylaştın kimseyi eleştirmek istemiyorum ama başına gelmeyen kimse bunu anlayamaz bence bu bile bizim için bir sınav bakalım isyan mı ediyoruz diye inan dr a gitmeden bunları okumak inanılmaz moral oldu bana insan elinde olmadan üzülüyo bide beklemek çok zor bize sadece dua etmek kalıyor Rabbim bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin

Allah insanları varlıkların en şereflisi en yücesi olarak yaratmış.dolayısıyla kedi ve köpeklerin yaptığıyla mukayese edilemeyiz.Nitekim AKLI ve imtihanı Allah sadece insanlara vermiş.Eğer hayvanlarada verseydi ve onlarda imtihan edilseydi onlarda yavrularına kıymazlardı.
Bu konuda sizinle aynı fikirdeyim MAG34.Bencede uzatmayalım daha fazla.Yüce Rabbim sizin ve diğer arkadaşlaırn,HEPİMİZİN bebeğini SAĞLIKLA HAYIRLA dünyaya gelmesini nasip etsin.Ve hepimize sağlıklı kolay hamilelik geçirmemizi ve doğumlar nasip etsin.AMİN.

'anlattığın,karşındakinin anladığı kadardır'...bikere daha çok çok inandım bu söze..ben ne dedim nerelere çarpıtıldı..kimseye evladını sakat olursa at demedim,öldür demedim..sadece eşeğini sağlam kazığa bağla sonra tevekkül et dedim..sen herşeyi yap,olursa yine Allahtan dedim..ama herkes başka yerlere çekti..neyse arkadaşlar..şimdi bi karar aldım..bidaha foruma girmicem..zaten biçok arkadaşta telefonum falan var..gene görüşürüz..herkese hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebekler dilerim...herşey için teşekkürler..hoşçakalın..

canım öncelikle çok geçmiş olsun. inş. sağ salim doğar bebeğin. kim bebeğinin bir problemle dünyaya gelmesini ister ki benm bebeğime böbreğinin biri küçük görünüyor çalışmıyor olabilir dediler o günden beri çok huzursuzum kim kuzusuna kıyabilir ki. tabiki anne karnında oluşmuş bebeği aldırma hakkı tanımıyor Rabbim bize. o nasıl yarattığını bilmiyor mu ki... evet hep imtihan. ve dr.lar o kadar çok yanılabiliyorlar ki kaç tane biliyorum öyle görümcemin kızına down sendromlu dediler doğdu gayet normal amcamın kızının 4. aya kadar hamile olduğunu bile anlayamadı dr.lar çıkmadı testlerde bırak 3 haftayı 3 ay geriydi doğdu çok sağlıklı ve zeki maaş. bir bebeğe iç organları yok demişler doğdu her şeyi vardı. geçen cuma dr.um paylaştı bir hastasını bebeğin boyun kısmında kocaman bir baloncuk varmış doç. gözetim altına almış aileye hiç umut vermemiş hep dua etmişler çocuk doğmuş hiçbir şeyi yok. ha buna karşılık normal denilip bir iki yaşına gelince zeka geriliği otizmli olan çocuklar da biliyorum çok uzattım Rabbim en iyisini bilir biz istedik o verdi elimizden dua etmekten başka bir şey gelmez.

canım ben de bir bayan arıyorum bir defalık da değil doğum öncesi ve sonrası çağırabileceğim temiz işini ii yapan birini ama zaman zaman yarım gün de alabilirim cam falan silinmeyince benm evimde tüm gün çalışacağı bir iş yok ev süpürüp silmek toz almak bütün gün sürmez heralde... kimseyi bulamadım. sen hiç aldın mı bu kadını?

anladım canım inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize Allah hepimizze yardım etsinnn

canım gözün aydın bebişe maşallah kocaman olmuş hayırlısı olsun doğum için benimde bebiş bi ara tersti kaynana durmadan inş. normal olur diyo bende hayırlısı diyorum hep yeterki bebişler sağlıklı gelsin orda kalıcak halleri yok sen normal diye gidersin ama olmayınca olmuyo bizim doğumada 7 hafta kaldı gününe göre şimdiden heyecan sardı artık.

canım çok gemiş olsun sen ilaçlarını ihmal etme bendede az miktarda enf. vardı dr. tek kullanımlık ilaç verdi rahatça içebilirsin demişti.

canım sana kolay gelsin çok yorma kendini annen kardeşin yapsınlar doğumdan önce evi bulmanız iyi olmuş güle güle oturun bizde odanın şekli için yatak odasını boşaltcaz bakalım nasıl olcak.
cnm o haberi yalanladılar bende tekrar devam ettim süt içmeye öyle birşey olması mümkün değil sütleri hemen yasaklatır ve raflardan kaldırırız diye haber çıktı ertesi gün
bugün gülbende ender saraç vardı konu hakkında bilgiler kesinleşene kadar günlük şişe süt alın dedi int dinle istersen
bende öyleyim canım ya bende yoğurt aşeriyorum durmadan ama bebeğin bizden aldığı kalsiyumun eksikliğinden dolayı sanırım.

bende 2700 doğmuşum hatta anneme ben erkenmi doğdum dedim geçen gün ama 8 aylık hamileyken oruç tutmuş bende hep verem savaşlarda büyüdüm desem yeridir devamlı kontrol altındaydım hasta olabilirmişim diye hatta bi dr. verem olmuş olabilir demiş korkutmuş annemi şimdi 72 kg. oldum 62 hamiş kaldım

canım maşallah oğluşuna gözün aydın

canım bende aslında cevap yazmıcaktım ama o kadr uzadıki konu Allah yardımcın olsun inş. sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Herkesin kendi düşüncesi tabi ama bende böyle bi durumda kıyamazdım bebeğime bi arkadaştan duymuştum 2 li testte risk görünen birine dr. sonlandıralım demiş kabul etmemişler bebek gayet sağlıklı doğmuş bunu ancak Allah bilir sen dua etmeye devam et hakkımızda hayırlısı olsun

Gitmene gerek yok Mag34.Sonuçta bi konuda görüş ayrılığı yaşadık.Yarın başka bi konu olur sen bana yardımcı olursun ben sana.İnsna yeri geliyo ailesiylede görüş ayrılığına girebiliyo.o zaman aileisnden vazmı geçiyo,hayır.Hasass bi konuda hassas bi dönemde karşılıklı eleştiri yaptık.Belki bu yüzden biribirimizi incitici konuşaları rahatlıkla yaptık.birbiriizin düşüncesini kabul etmek zorunda olmasakta en azından saygılı olmalıyız.sen bu forumda benden daha kıdemlisin.ben daha çok takipçiydim.ve okudupumda sizden,hepinizden çok yararlı bilgiler ediniyordum.o yüzden bence sen forumdan ayrılma.küçücük bi sorun bu,e doğalda fikri ayrılığı olması insanlar arasında.hepimizin özellikle şu zamanlarda bierbirimize daha çok ihtiyacımız var.1konuda ters düşeriz,bin konuda anlaşırız.o yüzden gelecek diğer konular ve soru yada sorunlarda birbirimize yardımcı olmaaız açısındna kalman gerekli.ikimizde huzursuz olduğumuza göre sorun kalmadı demektir.üzdüysem Hakkını helal et.benimki helal olsun

Bana zaman ayırıp mesajıma cevap vreenlere çoook teşekkür ederimiyiki varsınız sizi çok seviyorum hiçbirinizle tanışmadan aramızda böyle bir bağ olması ne güzel dimi

bebeğime gelince oan üzüldüm şuan üzülmüyorum sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun ben onu sütümle topaç gibi yaparım dedğiniz gibi ben yine yedikleeime dikkat edicem herzaman olduğu gibi gerisini Rabbbim bilir insan kaderini yaşıyor bazı şeyleri asla ne yapsada değiştiremiyor hepinizi tekrar çok öpüyorıum

Kuzum üzüldüm, geçmiş olsun, ama bak ne güzel bilgilendirmiş ve tavsiyede bulunmuş, bence de sen de güçlü ve inançlı olursan üstesindeng elemeyeceğin şey yok, Allah onlara ve onların yüzüsuyu hürmetine bizlere sağlık, sıhhat ve güç verecek, inanıyorum.

kusura bakma yaş farkından dolayı teyze diyerek başlıcam da bundan 100 sene önce yaşayıp hamile kalsaydın ultrason testlerin olmadığı bi yerde yada afrikalı olup ham,le kalsaydın sakat doğursaydın bencil mi olacaktın kendinini mükemmel cennet ayağı altında olan anne olduunu nerden bliyorsun ki ne bu kibir. o boy yalan zaten de o kiloyla hamile kalmak bi risk olmuo mu yani . ben 51 ile 1069 boyla hamile kaldım bebek için 17 kilo vererek ve yaşım 20 . türkiyedeki tüm hastaların dönor olarak kullanıldığını avrupa normlarında nelerin yapıldığını araştrıyormusunuz? yaşımın bu olması da bişey değitrimez üniyi birincilikle devam ettiren bi felsefeciyim aynı zamanda sağlık kursu başkanıyım akıl beyinde beyinde başta olduğu için. bu arkadaş teselli arıyor ne bu laflar ne biliyorsun doktorların dediği ölçülerde sağlıklı bebek doğuracağını bu kadar büüyük konuşmak demek değilmi bencillik? o senin iinanç kıtlığın doğru demiş haddini bil otur erinde herşyede öyle bilip bilmeden yazma bence bi bak aynadan kendine ve kişiliğini bi sorgula tekrar ediyorum KİBİRİNİ YEN. bana kalırsa bunada cevap verme boşuna okumayacağım çünkü. bilinçten sıfır doktoru allah gibi görüp herşeyi her dediğini yapan tiplerdensin belliki kendi bildiğin doğr değildir bunuda unutma. malesef bu yüzden gelişemeyen bi toplumuz herkes her bildğini doğru kabul ettiği öyle çocuklar yetiştirdiği için.

cnm ben kadını tanımıyorum yaa arkadaşlara gidiyor onlar çok memnun ama sen yarına kadar benden haber bekle istersen yarın özelden mesaj atarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…