- 10 Kasım 2011
- 159
- 54
- 48
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #49.841
kızlar dün doktor kontrolüne gittik 3920 olmuş oğlum doktor gece mama yetmiyor gündüz de vereceksin dedi sinir oldum aç mı bu çocuk yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sizin bebelerinizdede hırıltı var mı bnm bebeişim çok hırlıo uyurken falan horluo minik adamım benim sezeryanlı bebelerde oluomuş die duydum ama !!!
uyurken değil ama bazen ağlarken öle bi ses geliyo... sanki geniz eti var gibi (Allah korusun) öle bi ses çıkarıyo ben de korkuyorum... babası da bebekken ameliyat olmuş geniz etinden... ırsi değildir umarım2. ay kontrolünde sorcam doktora
merhaba kızlar,
sabah acilde aldım soluğu, normal doğum yapmadım ama sancısını çektim diyebilirim...
Böbrek ağrısı beni zıplattı mahvetti, dün başlayan ishal, idrar yolları iltihabı sabah böbrek ağrısına dönüştü, idrar torbasından böbreğe idrar ve iltihap kaçağı varmış, serum, 2 iğne, tomografi çekimi yapıldı, 6 tane antibiyotik iğne ve sonrasında antibiyotik hap verildi , şuan ağrı kesicinin etkisiyle biraz rahatım ve etkisi gidecek diye korkuyorum, ağrıya dayanıklı ben zıp zıp zıpladım![]()
o sigara malesef benimama günde 5 tane falan oda balkonda içiyorum...
canım kaç kilo doğmuştu ki, yetmiyor dedi doktor??kızlar dün doktor kontrolüne gittik 3920 olmuş oğlum doktor gece mama yetmiyor gündüz de vereceksin dedi sinir oldum aç mı bu çocuk yaa![]()
ah be canım sendemiiii???Semoooo tamam bari 2-3 saatte bir sadece o göğsü sağıyım yaa inşallah biraz da olsa artar.. emdiği göğüsten süt iyi geliyo ama akşama kadar yetmiyo tabi tek göğüs öğleden sonra mamaya geçiyos
Hemen Işıl'daki sigarayı gör yaa :)) ben arada içiyorum kızma( 9 ay bu zamanları bekledim tiryakinin halinden tiryaki anlar
valla çok araştırdım emzirirken zararı var mı falan diye direk gitmese de sütün tadını bozduğunu öğrendim
ama az içiyorum valla off.. sana günah çıkarıyorum çok kızma diye
![]()
kızlar sizin bebelerinizdede hırıltı var mı bnm bebeişim çok hırlıo uyurken falan horluo minik adamım benim sezeryanlı bebelerde oluomuş die duydum ama !!!
ben doktora gitmicem kontrol için faalan gerekli olduğunda(inşallah olmaz) her gittiğimde oğlumun boş yere canını yakıolar hiç bi şekilde sorularımada cevap veremiolaro yüzden soruyorum sezereyanlı bebeler doğarken ciğerlerini açamıomuş o da hırıltı yapıomış ddiler ama üşütmüş olabilirmiyim die düşündüm az önce çok nazlı olmasın die ay terledi ay üşüdü yapmıorum aklımca zarar etmeyimde kuzuma
(
Tiryakilerin halinden anlayamam çünkü hiç içmedim... bişey diyemiyorum..
ama eşime fena yükleniyorum, sigarayı bırakmıştı geri başladı.. oda günde 3-4 tane içiyo:)
canım kaç kilo doğmuştu ki, yetmiyor dedi doktor??
ah be canım sendemiiii???
vaaarrrrr( 3-4 gündür hırıltılı nefes alıyo.. burnunu temizliyorum, sonra burundan rahat nefes alıyor ama hırıltı var.. inşallah göğsüne inmemiştir.
bende çok pimpirikli olmayım diyorum ama öle ağlarken ses çıkarınca çok üzüldümbi de bizimki dün ilk defa öksürdü
çok komikti tükürüğü kaçtı boğazına emziğe saldırcam diye.. bu bebeler hasta olunca napcaz biz yaa benim o öksürmesinde bile içim parçalandı
![]()
semracım sence üşütmekten mi ağlarken falan hırıl hırıl bi öksürse kuzum açılacak:)![]()
kızlar benim tek göğüs iyice körelmeye başladı yaaa.. ucu yok diye kelebekle veriyodum ama çek çek zor geliyo kız hemen ağlıyo mecbur öbürüne geri dönüyodum.. sabah süt sağayım dedim o göğüs 5 cc bile çıkarmadı( diğeri 60 cc.. napcam ben yaaa
((
semracim prenseslere bayildim canim masallah
kizlar saglik ocagindan ikinci asisi icin 8 mayisa gun verdiler bize oglumda 2 mayista 2 aylik olacak siz ne zaman yaptirmistiniz asisini
bana üşütmekten gibi geliyor..
kombiyi kapadım saf saf banyoda banyo yaptırdım, benimki o yüzden sanırım..
korkudan dün banyo yaptırmadım kuzuyu(
bugünde yaptırmıycam
öyle yapıyım bari canım yaa yoksa meme elden gidiyocnm sakın körelmesine izin verme..sürekli sağ..bebek emmiyosa sende o diğer memeyi emdikten sonra onu sağki oda diğeriyle aynı anda üretim yapsın arttırsın üretimi..yoksa tek memeye kalma cnm.en azından onun üretimi artarsa mama yerine ondan sağdıın sütü biberonla verrsin.
slm annişler...sigaradan bahsetmişsiniz ben hamiş olmadan önce günde 1 paket içiyodum..ve 8 senedir 16 yaşımdan beri hamiş oldum bıraktım bianda çok zor günlerdi bi tiryaki için deli dana gibiydim sinir stres ama o kriz dönemi 1-2 ay sonra bitti..benimde eşim içiyo ne yazıkki şuan bana çğrenç geliyo kokusu içmeyince çok rahatsız oluyo insan..bana diyip dururdu bi kadına sigara hiç yakışmıyo felan ben bıraktım kendi maşallah..şimdide etrafımda herkes içmesine rağmen hiç canım çekmiyo sanırım kurtuldum tamamen ama 1 tane yaksam başlarım işin sırrı orda o 1 taneyi yakmamak..eşim derdi bana sen beni bırakırsın sigarayı bırakmazsın diye onu bırakmadım ama sigarayı bıraktım ben bile inanamıyom bazen düşününce çünkü onsuz hayat bomboş gibi gelirdi düşününce..demek imkansız değilmiş ben bile bıraktıysam..yıllar önce babam bilmiyo tabi evdeyim öbür odada babam benim umrumdamı içicem işte duramıyom camda tüttürürdüm gelirmiş kızarmış görürmüş o derece gözüm dönüyodu..
slm annişler...sigaradan bahsetmişsiniz ben hamiş olmadan önce günde 1 paket içiyodum..ve 8 senedir 16 yaşımdan beri hamiş oldum bıraktım bianda çok zor günlerdi bi tiryaki için deli dana gibiydim sinir stres ama o kriz dönemi 1-2 ay sonra bitti..benimde eşim içiyo ne yazıkki şuan bana çğrenç geliyo kokusu içmeyince çok rahatsız oluyo insan..bana diyip dururdu bi kadına sigara hiç yakışmıyo felan ben bıraktım kendi maşallah..şimdide etrafımda herkes içmesine rağmen hiç canım çekmiyo sanırım kurtuldum tamamen ama 1 tane yaksam başlarım işin sırrı orda o 1 taneyi yakmamak..eşim derdi bana sen beni bırakırsın sigarayı bırakmazsın diye onu bırakmadım ama sigarayı bıraktım ben bile inanamıyom bazen düşününce çünkü onsuz hayat bomboş gibi gelirdi düşününce..demek imkansız değilmiş ben bile bıraktıysam..yıllar önce babam bilmiyo tabi evdeyim öbür odada babam benim umrumdamı içicem işte duramıyom camda tüttürürdüm gelirmiş kızarmış görürmüş o derece gözüm dönüyodu..
Geçmiş olsun canım hamileyken ben çektim o sancıyı yerde süründüm resmen inşallah çabuk geçermerhaba kızlar,
sabah acilde aldım soluğu, normal doğum yapmadım ama sancısını çektim diyebilirim...
Böbrek ağrısı beni zıplattı mahvetti, dün başlayan ishal, idrar yolları iltihabı sabah böbrek ağrısına dönüştü, idrar torbasından böbreğe idrar ve iltihap kaçağı varmış, serum, 2 iğne, tomografi çekimi yapıldı, 6 tane antibiyotik iğne ve sonrasında antibiyotik hap verildi , şuan ağrı kesicinin etkisiyle biraz rahatım ve etkisi gidecek diye korkuyorum, ağrıya dayanıklı ben zıp zıp zıpladım![]()
Benim bebeğimde doğduğu günden beri var sezaryanli bebeklerde olurmuş dr okyanus suyu verdi biraz rahatlıyorkızlar sizin bebelerinizdede hırıltı var mı bnm bebeişim çok hırlıo uyurken falan horluo minik adamım benim sezeryanlı bebelerde oluomuş die duydum ama !!!