• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eğer burnu rahatsa nefes alıyosa grk yok cnm ama tıkalıysa hırıl hırıl sesler geliyosa mutlaka yapman lazm..normaldede yenidoğanlar için sık sık burnunun temizlenmesi grktii yazıyodu ama bn hiç yapmamıştm..hasta olunca mecbur kaldm bi baktm çok harika bişeymiş..onun dışında hiç tıkanmadı ztn selçuun burnu..bide ucu atın diyo kullandıktan sonra ama bnce boşuna masraf..bn kullandıktan sonra o süngerini yıkayıp kurutuodm sonra tekrar içine takıyodm gayet temiz oluyodu..hiç grk yok bnce yenisini almaya..
ee beyin bedawa,kullanana:) .. bende aynen temizleyip kullanıyorum neden atcakmışım:20:
kızlar bugün yeni bi doktordan randevu aldım.4 de gidicez.berene bişeler oldu bikaç gündür geceleri uyanıyo ve biradaha uymuyo dün gece 2 de uyandı bidaha 6.30 da uyudu.Allahım çıldırcaktım resmen beynim şalterleri indirdi uykusuzluktan.ağlamıyo ama uyumuyoda.aslında uyumak istiyo kapatıyo gözlerini uyku modunda uyutunca ama yatağına bırakınca hemen uyanıyo.zaten ek gıdayı zoraki alıyo geceden beri memeyide doğru dürüst almadı ne oldu bu çocuğa ya.bi gidelim bakalım doktora.
berene nolduysa aynen bizimkine de ondan oldu.. düdn gece 4 de uyandı 5.30 da anca uyudu, 6 da da ben uyuyabildim, 7 de kalktım işe gittim:(( uykusuz kalmak değil de sinir bozukluğu hırpalıyor beni..
Gelelim bizden haberleree bayanlar:)) Bugn kontrlmz vardıı kuzeyın genel durumu cok ıyı gelısımı hersey yolnda cok sukur:) Asımızı olduk ve artık kahvaltıya gecıoruzzzz:)) O beklenen an geldı:) Sımdı kızlardn aldıgm tarflee once püskivetini daha sonra lor peynırını dahaa sonradaa yogurdunu yapıcm ınsallah:) Ama garntı bı yogrt tarıfı arıorum bılen varsa rıca edıcm:) Ayrıca kuzey paşada sürünmeye başladıı ittire ittiree ilerioo yavrum emeklemek yakın gözukuo:)
maşallah kuzey paşamaaa minecim yoğurt tarifim yok maalesef, yıllardır aldığım bi yoğurtcum war benim kendileri yapıyorlar çok güzel, miss, her gün taze almaya çalııyorm.. sürünenler kerwanına katıldınız demek, maşallah.. gökalp hala oturanlar kerwanında kaldı:)) hee bir de kucakkk:))
Ben geldim,çok işim vardı bu gün hall ettim,geçmişe hiç bakmadım önemli bişi var mı kiii:26:
Gülnihal grip oldu kızlar:( ben ıhlamur fln içirdim sabah daha iyiydi çok şükür,kuzenimin eşine diyorum sabah demle ver içmiyor diyoe ama ben içirdim akşam gayette içiyor,bide dün burnu akıyormuş çok sık ve sert silmiş yavrumun burnu yara olmuş:14: ben olsaydım öyle silmezdim ki,hafif hafif silerdim:(Doktormuzum kahvaltıya başlaya bilirsin demişti geçen gittiğimizde 7.aya 5 gün kala başladık,uyuduğu için sabah evde yediremedim hazırlkayıp oraya götürdüm,saat 10 gibi aradım yumurtayı yedi mi dedim ,aaa ben sebze püresini yedirdim dedi:( sabah sabah da sebze püresi mi yenir ya off çok doluyum kızlar çok:5:
Merve cnm boşalltım msj kutusunu
geçmiş olsun canım, kimse anne gibi olur mu, olmaz..sıkma canını sürekli bakacak değil ya az kaldı annen gelsin gülnihale prensesler gibi bakar..

Gelelim bizden haberleree bayanlar:)) Bugn kontrlmz vardıı kuzeyın genel durumu cok ıyı gelısımı hersey yolnda cok sukur:) Asımızı olduk ve artık kahvaltıya gecıoruzzzz:)) O beklenen an geldı:) Sımdı kızlardn aldıgm tarflee once püskivetini daha sonra lor peynırını dahaa sonradaa yogurdunu yapıcm ınsallah:) Ama garntı bı yogrt tarıfı arıorum bılen varsa rıca edıcm:) Ayrıca kuzey paşada sürünmeye başladıı ittire ittiree ilerioo yavrum emeklemek yakın gözukuo:)

maşallah oğluma maşallah..lorunu yourdunu kendin yap evde mine..

Ben geldim,çok işim vardı bu gün hall ettim,geçmişe hiç bakmadım önemli bişi var mı kiii:26:
Gülnihal grip oldu kızlar:( ben ıhlamur fln içirdim sabah daha iyiydi çok şükür,kuzenimin eşine diyorum sabah demle ver içmiyor diyoe ama ben içirdim akşam gayette içiyor,bide dün burnu akıyormuş çok sık ve sert silmiş yavrumun burnu yara olmuş:14: ben olsaydım öyle silmezdim ki,hafif hafif silerdim:(Doktormuzum kahvaltıya başlaya bilirsin demişti geçen gittiğimizde 7.aya 5 gün kala başladık,uyuduğu için sabah evde yediremedim hazırlkayıp oraya götürdüm,saat 10 gibi aradım yumurtayı yedi mi dedim ,aaa ben sebze püresini yedirdim dedi:( sabah sabah da sebze püresi mi yenir ya off çok doluyum kızlar çok:5:

yaa off ya varya okudukça sinir oluyorm..uğraşmaz niye uğraşsınki başkasının çocuuyla..uğraşsa eline yapışır..ya varya neyse bişi demicem..bna getiremezsin dimi Gülnihali..eşin fln bıraksa metrobüs durağına..bn alrm ordan..

Sema_a çok geçmiş olsun canım,hiç bi bilgim yok alerjiyle ilgili.
Merve canım ıhlamuru öyle yudum yudum içiyor,yani bi seferde dikmiyor hepsini,ben veriyorum bir kaç yudum içiyor zorlamıyorum bende,biraz sonra tekrar veriyorum.Ihlamurdan sonra baya farketti,sabah dahi iyidi.
Baharım canım çok teşekkür ederim,evet sürkekli bakmayacak çook şükür,Gökalpin iyi geceler resmine bayıldım,balım benimm:16:

ya allah vicdan versin nolucak kendi çocuğu değilki üstüne titresin annen gelince kurtulursun canım az kaldı

Geçmişe 3-5 sayfa göz attım,doğum günümü kutlayan arkadaşlar tekrar teşekkür ederim,hepinizi çoook seviyorum,iyi ki sizleri tanımışım.
Berna oyma kızımın gözlerini bea yazık ona,Gülnihal'i en iyi anlatan ikon:53:hihihihi :1:
Vide sen yeterki pasta iste hayatım,ben sana her türlüsünü kendim ellerimle yaparımm
Bide herkesin yazığını altını yapasım var,sizlerle aralıksiz muhabbet edesim var ama çok işim var yaa pfff bi el atsanız bitirsem ay sonu geldi ben daha eylül aynını bitiremedimmm:18:

ya banada pasta yap diycemde erzurum nire istanbul nire :43:

kızlar çok üzgünüm resmen iki haftadır hastanelerde kaldık zeynep aleri oluyo diye yazmıştım buraya 3 dotora götürdüm tshlil yspıyolsr kan normal diyolaar bi alerji iğnesi tamam:((( artık şaşırdım iğneden 2 gün sonra tekrarlıyo son dr bi alerji damlası verdi hiç faydası olmuyo ara ara yine döküyo geçiyo ne yapıcam şaşırdım bide cildiyeye randevu aldın taa 15 gün sonra ya o kadar sabredemem tabi özele götürcem bi iki gün daha bekliyimde...

yavrumdan ek gıdayı kestim nerdeyse 2 gün falan yine oluyo diye yoğurt ve meyveye tekrar bşladık v-ben ne yapayım kızlar böyle bişey yaşadınızmı sizde?

geçmiş olsun canım

yaa off ya varya okudukça sinir oluyorm..uğraşmaz niye uğraşsınki başkasının çocuuyla..uğraşsa eline yapışır..ya varya neyse bişi demicem..bna getiremezsin dimi Gülnihali..eşin fln bıraksa metrobüs durağına..bn alrm ordan..

valla berna aynı fikirdeyim canım bide saçını başını yolasım geldi

Beni en iyi sen dah doğrusu burdakiler anlar,çünkü hepimiz anneyiz,Gülnihale nasıl ki kıyamıyorsam aynı sizin bebeklerinize de kıymam,normalde eskiden bi bebek altı değiştirmek benim için öğürmekten başka bişey ifade etmiyordu,şimdi sadece Gülnihalin değil sizlerin bebeklerini de altını değişirim ne midem bulanır ne başka bişey.Seni çok iyi tanıyorum Bernacım,ve söylediklerini ne kadar içten söylediğine inanıyorum,klabinin güzelliği yüzüne yansımış zaten canım arkadaşım:16:çook teşekkür ediyorum sana,teklif etmen bile yeterli,ama az kaldı artık,az daha sabretmem lazım.:)

kızlar çok üzgünüm resmen iki haftadır hastanelerde kaldık zeynep aleri oluyo diye yazmıştım buraya 3 dotora götürdüm tshlil yspıyolsr kan normal diyolaar bi alerji iğnesi tamam:((( artık şaşırdım iğneden 2 gün sonra tekrarlıyo son dr bi alerji damlası verdi hiç faydası olmuyo ara ara yine döküyo geçiyo ne yapıcam şaşırdım bide cildiyeye randevu aldın taa 15 gün sonra ya o kadar sabredemem tabi özele götürcem bi iki gün daha bekliyimde...

yavrumdan ek gıdayı kestim nerdeyse 2 gün falan yine oluyo diye yoğurt ve meyveye tekrar bşladık v-ben ne yapayım kızlar böyle bişey yaşadınızmı sizde?

çok geçmiş olsun canım, ürtiker mi peki ? IFA vb. testler yapılıyor diye biliyorum o da kan sayımında çıkmaz. Kuzenimin çocuğunda vardı,doktor doktor gezmişlerdi. Saçmasapan bir sürü test yapılmıştı,işini iyi bilmeyen hekimler yüzünden. Sen iyi bir doktora götür en iyisi. Nerede oturuyorsun hatırlayamadım canım kusura bakma, eğer İstanbuldaysan mükemmel bir doktor önerebilirim sana.

çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir kızın canım...

kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleri $Fotoğraf0090.webp

Mine kuşum gelmişş,ne yapıyon Çağla Şikelim benimm:16:Kuzey paşaya püskevit yaptın mııı,benimkini kıvamı pek tutmadı akşam taş gibi oldu bişeyini eksik yaptım ama nee :44:

:nazar::nazar::nazar: maşallah canım kuzeye
Saol teyzesiii:)
canım bunu geçen paylaşmıştım burda senin için bi alıntı daha yaptım:)
Cook saol canımm bugn olmadı yrn mutlaka denıcmm ınsallah becerebılrm:))
Hosgeldın bacımm Gulnıhalee uzuldum:( Annenler gelsede gozun arkada kalmasaa yaaa yerım onun tıkanms burnunu o pörtlek bakan bakıslarınııı en ıyı burnunu temızlyıp ıhlamurla devam edıcn elden ne gelr kuzeydede durum aynıı burunu tıkalıı dr bgn baktı cıgerlerde bısy yok burundn kaynaklanıo dedı de rahatladm ara ara oksuruodu daa neysekı o kesıldı:)
Geçmişe 3-5 sayfa göz attım,doğum günümü kutlayan arkadaşlar tekrar teşekkür ederim,hepinizi çoook seviyorum,iyi ki sizleri tanımışım.
Berna oyma kızımın gözlerini bea yazık ona,Gülnihal'i en iyi anlatan ikon:53:hihihihi :1:
Vide sen yeterki pasta iste hayatım,ben sana her türlüsünü kendim ellerimle yaparımm
Bide herkesin yazığını altını yapasım var,sizlerle aralıksiz muhabbet edesim var ama çok işim var yaa pfff bi el atsanız bitirsem ay sonu geldi ben daha eylül aynını bitiremedimmm:18:
Bennnn valla gelır yardım ederm kız oyle bı hakkın varmı:))

Gecmıs olsunn halaa durum aynımı:( Insallah bulurlarr nedenını yaaa neye bukdr arlerjık reaksıyn gosterıo olabılrkı? 15 gn uzun bı sure cnmm bencede bı ozele gıdın
maşallah kuzey paşamaaa minecim yoğurt tarifim yok maalesef, yıllardır aldığım bi yoğurtcum war benim kendileri yapıyorlar çok güzel, miss, her gün taze almaya çalııyorm.. sürünenler kerwanına katıldınız demek, maşallah.. gökalp hala oturanlar kerwanında kaldı:)) hee bir de kucakkk:))
:)) Saol cnımm. Benm oyle bı yogurtcm yok malsf olaydı keske:)) Masallah gökalpede annesııı hepsı aynı anda aynı seylerı yapıooo oda surunur at yere surunsun:))
maşallah oğluma maşallah..lorunu yourdunu kendin yap evde mine..

Saol berna teyzesii. Bernacım tam olrk bunlarını yapmaya calısıorum buskıvıyı denedm harıkaa olduuu cok begendm:) Sızde edın hele:) sımdı kuzey uyuo uyansın anneme ıncem peynırını yapcm belkı bıde yogurt:)

kızlar benimde kış hazırlığım iyi kötü bitti burası soğudu bile başladık şimdiden elektirik sobasına oğlumada ceket ördüm bakalım beğinicekmisiniz teyzeleriEki Görüntüle 522489

sunacım maşallah :nazar::nazar: vallaha ne kadar beceriklisin aynen ayselcim bende de hak getire böyle beceriler oğluma hamileyken bir süveter öreyim hatıra kalsın dedim ördüm örmeyede dikilmesi kaldı bu kışa inşallah diker giydiririm :1::1:

Süper ya neden benim böyle becerilerim yok kii:37:

vaktin yok o yüzden ben evde oturmaktan bunlara sardım takı örgü ahşap boyama eşim çalışmamı istemiyor bende vakit geçiriyorum ha bide ona yardım ediyorum ben muhasebeciyim aslında ben gülnihalede yaparım hem kargo denen bişey var demi

Mine keşke öyle bi hakkım olsaaa,toplaşıp iş yapardık heheheh:27: şaka bi yana az daha aksatırsam işleri kovcaklar valla:18:Gülnihal için tarif araşırmakla,kk da çene çalmakla geçiyor gümlerim off off :27:

sunacım maşallah :nazar::nazar: vallaha ne kadar beceriklisin aynen ayselcim bende de hak getire böyle beceriler oğluma hamileyken bir süveter öreyim hatıra kalsın dedim ördüm örmeyede dikilmesi kaldı bu kışa inşallah diker giydiririm :1::1:

tatlım iyi bile yetişiyorsunuz ev iş çocuk bigün çalışmazsan yaparsın sende ben çınarada yaparım nolucak yani

Back
X