özlüyorum buralarıı. ama giremiyorum malesef çok fazla. kerem paşa doğmadan , hergün burdaydım ne güzel:) olsun napalım , canları sağolsun da.
azcık göz attım da örgüler, yarı yaş günü kutlamaları kadar hastalıklardan kilolardan dert edenler var..herkesin gönlüne göre olsun diyeyim. örgü de süper olmuş ellerine sağlık. hasta olanlara da şifa diliyorum..
dün gece yatağa yattığımda merak ettim mesleklerinizi, Allahım yatakta düşündüğüm şeylere bakın

kocam duysa, rüyanda da kk görüyosundur sen kesin derdi

mesela ben mimarım. benim gibi mimar olan var mı acaba meraktayım. ya da çalışıyormusunuz ? ücretsiz izinde olan? ya da bebeklerden sonra çalışmayı bırakanlar, bırakmak zorunda olanlar? bazılarınızı biliyorum ama çoğunuzu bilmiyorum..( bu arada mimar olan varsa ekstradan özelime de yazsın, birşey soracağım da) bu aralar sanki ücretisz iznim bitmiş te işe başlayacakmışım gibi bir sinir stres var bende. halbuki daha 1,5 sene kadar var. eşim zaten başlama, boşver diyor, maaşım ikimize de yeter diyor. çalışmak istemiyorum sanki içten içe.. bi garip hallerdeyim yani. nedenki acaba? sanki şuan karar vermek zorundaymışım gibi darlanıyorum.. çok zor bir bölüm okudum. zor girdim. ayrılmak ta zor geliyor. bunun için mi okudum diyorum, bir yandan da kerem e bakmak daha eğlenceli geliyor. bir yandan çocugun sana 3 yaşından sonra adam gibi ihtiyacı olmayacak, kerem içinse bırakma diyenler var... off aklım çok karışık... yorumları da bekliyorum
ben şuan ücretsiz izindeyim. ankaradayım kızlar. karayolları genel müdürlüğündeyim.. bakarsınız birgün yolunuz düşer. sizler de yazın da bakarsınız birbirimize birgün işimiz düşer, belli mi olur:)) hepinizi öpüyoruuuummm, bebişlerinizi de..