- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.941
kızlar bebeğimin ateşi yüksek..bir inip bir çıkıyor,düşürmek için yapabileceğim ılık duş dışında aklınıza gelen ne var?(((eşim gelince gideceğim doktora..
kızlar bebeğimin ateşi yüksek..bir inip bir çıkıyor,düşürmek için yapabileceğim ılık duş dışında aklınıza gelen ne var?(((eşim gelince gideceğim doktora..
valla sn bndn çıtırsın özge gördük senide ne kilo aldın ne bişey..hala taş gibi dolanıyon bırak bu yaşlı ayaklarını :))Valla kızlar siz ne çıtırmışsınız maşallah ben 83lüyüm yaşalnıyom:)))))
berna ben ilk kez görüyorum senin kapalı olduğunu bile bilmiyordum ama çok yakışmış inşallah bir gün banada nasip olur ama benim kocada iş yok lafını bile ettirmiyor ya(
kıyamam ya çok tatlı maşallahbende oğlumu uyurken görünce ağlarım özellikle akşam anneme gittiğimde uyuyorsa eğer özlüyorum ondan sanırım
içmez tabi üzüm suyunu şarap istiyo aslan parçası
Canım geçmiş olsun,geçen akşam Gülnihal de ateşlendi sirkeli suyla eklem yerlerini sildim indi ateşi
bak seen bzm hatunda ne marifetler varmış..
kızlar menengiçi biliyomusunuz..harika bişey..sütle yapıyorm bn kahve keyfimi onla yapıorm ve çok faydalı..aklınızda olsun öksürüe çok iyi geliyo..aktarlarda bulabilirsiniz..sütle yapın süper oluyo..
menengiç diince aklıma kerebiç geldi..mersinindi galiba offfffffffffff şuanda tatlıyla büyük bi imtihandayım arkadaş
Eki Görüntüle 523322
Kız fatma nie durup durup benim mesajlarımı geri gönderiyon bende heyecan yapıyorm Fatma msj yazdı diye
ilk yazdığm tarif hani çiçek sepetinde varya kek buketi kırmızı gül şekilde ondan oluyor
gııızz gurban olduuum nıye oyle oluyo anlamıyorum,halbukı bı dolu cvp yazıom benım yazdıklarımı gondermıyollar sana hacıııım
canım eklem yerlerine ıslak havlu koymayı dene alnına koltuk altlarına diz altına umarım iyi gelir...geçmiş olsun bu arada
Canım geçmiş olsun,geçen akşam Gülnihal de ateşlendi sirkeli suyla eklem yerlerini sildim indi ateşi
Alpdenız ıkı saattır sana cvp yazmaya calısıyorum,
sırkelı suyla alnına koltuk altına kompres yap canım
kızlar bebeğim tam 6 aylık oldu.bugün çok huzursuz.3 gündürde nezle gibi hem burnu akıyor hemde çok fazla salyası akıo.ama 3 gündür bi keyifsizliği yoktu.bugün çıldırmış gibi ağlıyor.gece uyanmayan çocuk bugün 3 defa çığlık atarak uyandı.ve uyurken bile ağlayarak uyuyor.doktora götürmedim henüz.acaba diyorum diş mi çıkarıyor.ne gibi belirtileri var diş çıkarmanın.lütfen yardımcı olun.çıldırcam...
Eki Görüntüle 523365
teyzeleri iyi akşamlar hepinize iyi bir gece diliyoruz...izninizle ben bu sıpanın yanına gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?