2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeğimin ateşi yüksek..bir inip bir çıkıyor,düşürmek için yapabileceğim ılık duş dışında aklınıza gelen ne var? (((eşim gelince gideceğim doktora..

canım eklem yerlerine ıslak havlu koymayı dene alnına koltuk altlarına diz altına umarım iyi gelir...geçmiş olsun bu arada

kızlar bebeğimin ateşi yüksek..bir inip bir çıkıyor,düşürmek için yapabileceğim ılık duş dışında aklınıza gelen ne var? (((eşim gelince gideceğim doktora..

Canım geçmiş olsun,geçen akşam Gülnihal de ateşlendi sirkeli suyla eklem yerlerini sildim indi ateşi

cnm inşallah Allah eşinede hidayet versin onunda kalbine sevdirsin snada nasip etsn inşallah..

Alpdenız ıkı saattır sana cvp yazmaya calısıyorum,
sırkelı suyla alnına koltuk altına kompres yap canım

kızlar menengiçi biliyomusunuz..harika bişey..sütle yapıyorm bn kahve keyfimi onla yapıorm ve çok faydalı..aklınızda olsun öksürüe çok iyi geliyo..aktarlarda bulabilirsiniz..sütle yapın süper oluyo..
menengiç diince aklıma kerebiç geldi..mersinindi galiba offfffffffffff şuanda tatlıyla büyük bi imtihandayım arkadaş

Kız fatma nie durup durup benim mesajlarımı geri gönderiyon bende heyecan yapıyorm Fatma msj yazdı diye
ilk yazdığm tarif hani çiçek sepetinde varya kek buketi kırmızı gül şekilde ondan oluyor

ya berna yaaa ben cok merak edıyorum o kahveyı,bı defa tv de bı kerede burda muhabbetı donmustu,nerde satılır nasıl yapılır hıc bılmıyorum,ama herkes cok guzel dıyo

Neyse kızlar ben gideym Gülnihali de alıp accık mağaza dolaşaym bayadır kendime bişey almadm hep Gülnihale çalıştm sıra bende.
Eminim aldığım iki şeyden birini Gülnihale alıcm o ayrı tabi

Kız fatma nie durup durup benim mesajlarımı geri gönderiyon bende heyecan yapıyorm Fatma msj yazdı diye
ilk yazdığm tarif hani çiçek sepetinde varya kek buketi kırmızı gül şekilde ondan oluyor

gııızz gurban olduuum nıye oyle oluyo anlamıyorum,halbukı bı dolu cvp yazıom benım yazdıklarımı gondermıyollar sana hacıııım

teyzeleri iyi akşamlar hepinize iyi bir gece diliyoruz...izninizle ben bu sıpanın yanına gidiyorum

Son düzenleme:
kızlar bebeğim tam 6 aylık oldu.bugün çok huzursuz.3 gündürde nezle gibi hem burnu akıyor hemde çok fazla salyası akıo.ama 3 gündür bi keyifsizliği yoktu.bugün çıldırmış gibi ağlıyor.gece uyanmayan çocuk bugün 3 defa çığlık atarak uyandı.ve uyurken bile ağlayarak uyuyor.doktora götürmedim henüz.acaba diyorum diş mi çıkarıyor.ne gibi belirtileri var diş çıkarmanın.lütfen yardımcı olun.çıldırcam...

canım eklem yerlerine ıslak havlu koymayı dene alnına koltuk altlarına diz altına umarım iyi gelir...geçmiş olsun bu arada

Canım geçmiş olsun,geçen akşam Gülnihal de ateşlendi sirkeli suyla eklem yerlerini sildim indi ateşi

Alpdenız ıkı saattır sana cvp yazmaya calısıyorum,
sırkelı suyla alnına koltuk altına kompres yap canım

çok teşekkür ederim ,sirkeli su ve duş işe yaramadı bize, yine ılık duş aldırdım,şimdi daldı biraz..düşmeyen ateş korkutur beni..sağolun arkadaşlar,doktora gidelim bakalım,umarım birşey çıkmaz (

canım söylediklerin diş belirtisi ,kaç kez kaka yaptı bugün?

bugün kaka sayısı normalden fazlaydı.normalde 2 defa yapardı.bugün 4 defa yaptı.ama ishal değil.kakasında bi değişiklik yok sadece sayısı fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…