2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sonuçlar temiz çıkmış..şimdilik bişey görünmüyomuş ama kontrol altında tutcaklar tabi..
ohh be rahatladım inşallah bişey çıkmaz bidaha..
ya hayal ediyorm hep annem ameliyatını olupda sağlığına kavuşmuş böyle torunuyla beraber gezmelere gidiyorz..annem gelp bnde kalıyo herşeyime yardım ediyo..torununu kucaklıyo rahat rahat bn ymk yaparken o oyalıyo.. olurmu kızlar hayalde kalmaz inşallah..çok hasretim anne-kız ilişkisine yaa..annemle biz arkadaş gibiydik bn ondan başka arkadaş aramazdım..

Aa bu gün cuma foto ekleme günü en son bunu çektik biz,koymuştm ama yine koyuyorm,Gülnihalden sıkılmazsınız demiii :)

ay canım çok sevindim yemin ederim gözün aydın neden olmasın ki sen yeterki çok içten iste rabbim seni duyar inşallah

Cooook sevindim gozunuz aydin.Hayalin gercek olsun en kisa zamanda ama baska arkadas aramazdim demeee bizi unutmaaa:)

Ohh çok şükür canım,inan senin kadar sevindm ve rahatladm.İnş.hayal değil gerçek olacak istediklern,hepimiz duacıyız annen için bitanem.

evt cnm bn söyledm..birinden okumuştm bnde burda

berna çok güzel haber bu gözün aydın canım. hayalde kalmayacak inşallah tatlım bak sonuçlar temizmiş kısa zamanda toparlar annen kendini hasret olduğun anne kız ilişkisi kaldığı yerden devam eder gönlünü ferah tut sen yeterki iste.

Aa bu gün cuma foto ekleme günü en son bunu çektik biz,koymuştm ama yine koyuyorm,Gülnihalden sıkılmazsınız demiii :)
Eki Görüntüle 525043

bu kızdan sıkılınır mı aysel aşk olsun, çok tatlııı yerim ben onuu...

Kız Berna neden cvp vermiyon kız banaaa,3 tane kızın olsun dedim o isimleri sırala dedim neden takmıyon beni,beğenmiyr musun beni senn heeee
kız cevap verecekte 1 kızda ben ekledim e bide selçuk var anca içinden çıkıyodur 5 çocuğun bu arada o kadar çocuk doğurması için menepoza girene kadar hamile gezecek yazık bide bütün topiklere takılıcak acıdım şimdi bernaya

annesine çekmiş cadı desene kız valla doğru esrayla beni yanyana koysalar esrayı kızım çınarıda muhtemelen torunum zannederler

esra kızzzz niden cevap virmedin sen yoksam benim zayıf olmamı istemiyonmu

yok artık kız okadarda değil eminim sende çok güzelsindir yüzünü görmek nasip olmadı ama olur olur şekerim merak etme... sağlıklı olalım yeter kuzuların bize çok ihtiyacı var malum :))

burdayım canım anca yemek yiyebildimde o yüzden görmedim yazdıklarını...

bernaaa çok sevindim canım inşallah anneciğin bir an önce sapasağlam olurda sende hayallerine kavuşursun yine eskisi gibi olursunuz merak etme yeterki içini ferah tut canım... bol bol dua ederiz sıkıntıda darda olanlar için umarım kabul olur :))

Eki Görüntüle 525043

kız bu böcükten sıkılınırmı ayyy yerim ben senin o gözlerini kuzu bunlar hepsi çok tatlı maşallah

ben aslında nisan annesiyim..3. nisan doğumlu zeynep adında bir kızım ve 2009 temmuz doğumlu bi oğlum var...sizleri uzun zamandır takip ediyorum..hep yazmaya niyetlendim nasip olmadı...bugün bernanın annesinin sonuçlarına çok sevindim onun için girip yazayım dedim..beklerken o kadar çok dua ettim ki temiz çıkması için..rabbim dileklerini gerçekleştirsin inşallah arkadaşım..annelerimizi başımızdan eksik etmesin...belki daha sık yazmaya çalışırım..sizin aranızdaki gibi bi arkadaşlık olmasa da güzel şeyler paylaşmak öğrenmek isterim...sonuçta aynı yolda yürüyoruz...ben 2.ciye geçiyorum gerçi ama annelik hep acemilik sanki...mutlaka birinden tasdik bekliyo insan...kendinize ve meleklerinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…