- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.301
ya aysel ne veriyosunki gülnihale sormuşlar gene geçmişi okumadımda ne ekmeği bu arada
arkadaşlar bişey sorucam size benim kızım derin televizyon hastası öyle dikkatli bakıyo ki anlatamam hiç istemiyorum izletmek genelde uyuduğunda açlıyoruz siz de durumlar nasıl:18::18::18::18::18:
suna bugün aysel buna kaçıncı kez cevap verdi ben bile sayamadım vallaha ama öğrendim söke ekmeğiymiş hamuru karmış fırına atmış markette satılanlardan onun yerine ben yaziim dedim o şu an horon tepmekle meşgul sanırım
hep hasta olan bebekler için bir formül söylüyosunuz şimdi hasta bir anne için antibiyotiksiz iyileşmenin bir yolunu söyleyin kızlar ne olur ya sabahtan beri ıhlamur içmekten lavobadan çıkamaz oldum ama ne olur başka bir yol bilen varmı
Çok canım sıkkın galiba kayınvalidem benim söylediklerim dışında bişeyler yedirmiş urasa üstüne dökmüş kirlilerine baktım benim yaptığım sebze püresi değil ekmekli falan böyle hatta pul bibere benzer bişey daha vardı....Bide yanında tv izledikleri çıktı ortaya ben ne diyim yaaa akşamdan beri uykum kaçtı sinirden
Akşamdan beri sinir oldum boş yere eşimede kızdım kesin yaptığı yemekten falan yedirdi.Az öncede aradım sebze püresini yemiyo ama zorla yediyorum dedi ben o kadar dedim zorlama sakın diye çokcuk o yüzden mi reddediyo acaba günlerdir
arkadaşlar bişey sorucam size benim kızım derin televizyon hastası öyle dikkatli bakıyo ki anlatamam hiç istemiyorum izletmek genelde uyuduğunda açlıyoruz siz de durumlar nasıl:18::18::18::18::18:
cnm hoşgeldin öncelikle, bende çalışıorum 7:30/15:00 mesai saatlerim ve öğlende 12den 13:30a kadar eve geliorum,
öğlen gelene kadar sağmıorum öğlen geldigimde emziriorum cünkü, benn gelene kadar mama falan veriolar işte,
3den sonrada zaten meme şov başlıorDD yani sağmıorum hiç canım ve zaten azaldı artık cünkü Alya etrafı kesmekten fazla emmio
ya aysel ne veriyosunki gülnihale sormuşlar gene geçmişi okumadımda ne ekmeği bu arada
Önceki gün hiç bişey yapamamıştım dün acısını çıkardım ve resimlerini de çektim:)Tarifler için Nihal'e teşekkür ederim,küçük Nihal severek yer inş. bu gün:)
Bu gün menümüz bu şekilde
Kahvaltı:2 tane bebe bisküvisi,yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı lor,1 çay kaçığı pekmez,seyreltmek içişn ıhlamur biraz,50 ml de biberonda ıhlamur (sabah yedirdim geldim)
Ara:cam rendede hazırlanmış armut püresi
Öğle:irmikli balkabağı püresi
İkindi:evde yaptığım muzlu muhallebi
Akşam:öğlenden kalan balkabağı püresi
Resimlerini de çektim hiç üşenmeden,hepsi benim eserim
Bebe püskevitimiz
Eki Görüntüle 530665
Lor peynirimiz
Eki Görüntüle 530666
Evde yaptığım ekmek,1 tanesini belenderdan geçirdim Gülnihal için,bizde kahvaltıda afiyetle kocamla yedik baya güzel oldu:)
Eki Görüntüle 530667
Buda Gülnihal için çektiğim ekmek,çorbalar çok sıvı oluyor,içemiyor onun içine katar,kıvamlı olmasını sağlarsam inş. yer
Eki Görüntüle 530668
İrmikli balkabağı püremiz
Eki Görüntüle 530670
Muzlu evde yaptığım muhallebi
Eki Görüntüle 530669
O kadar çektim e bari armutu da ekleyelim darılmasın bize
Eki Görüntüle 530671
Ve son olarak Gülnihal ve anaannesi,ondan mutlusu yok artık sabah çektim çıkarken umrunda değil annesi gidiyor
Eki Görüntüle 530664
seninde saatlerin güzelmiş ben sabah 9 akşam 6 olduğum için benim kızda gün içinde mama içiyo mecburen tabi hala 120 ccyi anca içiyo dr karşılıyo demekki ihtiyacını diyo ayyy bazen diyorum işten çıkıyım bazende diyorum e onun için çalışıyorum offfffffffffffffffff offfffffffffffff
canım benimde grip olduğum zamanlarda ilaçsız atlatabilmemin tek yolu şu oluyo :) elma portakal limon yani evde meyva olarak ne varsa bol suylaq haşla haşladığın suya zencefil de at varsa sonra suyunu koy kocaman bi fincana içinede bal koy 3-4 fincan sonra kendime geliyorum ha bu arada bu karışım çok güzel terletiyo birazcıkta terlersen tabi ardından duşa girmek şart hemencecik kendine gelirsin umarım sendede işe yarar
özgecim bencede eşin açık açık konuşsun ama sende ol bence yanında gerekli yerlerde müdahale edebilirsin.
muhtemelen o yüzden reddediyordur bu knou çok önemli eğer yemiyorsa ve zorla yediriliyorsa bunu alışkanlık haline getirebilir tatlım bu konuyuda konuşun bence çok önemli
Suna yemedim içmedim kendi kendimden altıntı yaptım senin için
canım teşekkür ederim akşam eve gidince bunu yapıcam allahtan halsizliğim yok pek şu ana kadar olmadı yani ama sanırım yavaş yavaş oda olmaya başlıcak bir an önce önlem almalıyım çok saol :))
hoş geldin canım ben suna
gripmi olmuşsun esra geçmiş olsun
memnun oldum canım dertler bitmez benimde derdim süt sağmak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?