2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok tatlısın maşallah sana Selçuğum annem çınara japon kırması diyor selçuğu görse ne der acaba merak ettim gözleri nasıl öyle çekik çekik çok tatlı

bende çok fazla kafama takmıyorum kilo meselesini zaten gel gör ki anneme anlatamadım çınar 1800 grdı doğduğunda şu an ki kilosu çok çok iyi ozaman 6400 grdı en son bizimde doktorumuz çınarın minyon tipli bir çocuk olacağını söylemişti anne aynı baba aynı çocuğum iri kıyım bişey olsa abes olurdu zaten

Kızım altı yalık oldu ve süt iznim bittiyarım gün çalışmayı geçtim erken bile çıkamıyorum artık

aysel nasıl tam gün mü çalışıyosun sen artık yaşına kadar değilmi bu süt izni ya ne biçim bir yasamız var ben anlamadım zaten özel sektör değilmi herkes işine nasıl gelirse öyle kural koyuyor zaten

1 yaşına kadar 1,5 saat iznim var kanuna göre ama özel sektör işte kendi kanununu uyguluyor,sabah 08:30 akşam 18:30 çalışmaya başladım,en azından yarım saat erken çıkayım dedim onu bile kabul etmedilerişim iyice zorlaştı,o saatte çıkıp eve gitmem saat yediyi buluyor çok zor yetişiyorum.çamaşır,ütü,bize yemek Gülnihal'e yemek,ona hazırlık,onu uyutmk derken benim pilim bitiyor

Kızım altı yalık oldu ve süt iznim bittiyarım gün çalışmayı geçtim erken bile çıkamıyorum artık

benim özel sektör olduğu için şartları ben koydum dedim kabulse gelirim akşam 6 da çıkıyorum normalde 7ydi cumartesileride çalışıyoruz biz gelmem dedim 1 saatline gel dedi peki dedim, yaşına kadar dedim tamam dedi 6 da çıkmak işşime geldi zaten evle iş yarım saat öle gidip emzirme yapamıyorum maalesef

inanmıyorum ya bir insanın yasal hakkına nasıl bu kadar kolay elinden alabiliyorlar hiç mi içleri acımıyor acaba bunu yaparken işin çok zorlaşmış gerçekten canım Allah yardımcın olsun bende sabahları 09:30 da işe geliyorum akşam da saat 17:00 da çıkıyorum ama son zamanlarda patronum her çıkışımda bir laf söyleme derdinde sanırım benim de suyum ısınmaya başladı yakında çıkar kokusu yaşına kadar anlaşmıştık bu şekilde olacaktı ama galiba sadece sözde kalacak

sen ne iş yapıyosun hayatım böyle kuralları sen koyuyosun varsa bir formülü bizede söylede bizde yapalım

oto galeride çalışıyorum canım ithalat satış

kızlar ne zamandır giremiyorum sağolsun Gökalp çok fena, götü başı ayrı oynuyo, durmuyo :)) ananesine fenalıklar geçirtiyo, ewe gidince de bana, sağolsun kuzucum..:)
bebişi emekleyen anneler, nasıl emeklemesine yardımcı olabilirim,emeklesin istiyorum artık.. ama yüzüstü durmaktan nefret ediyo, napsam??

resim ekleyen bebişler hepiniz harikasınızzz,Rabbim korusun sizleri..çorap sevdası bizimkinde de war, ama kumandalara daha meraklı.. etrafı oyuncaklarla çevrili de olsa elinden kumandayı bırakmıyorr :))

resim ekleyen bebişler hepiniz harikasınızzz,Rabbim korusun sizleri..çorap sevdası bizimkinde de war, ama kumandalara daha meraklı.. etrafı oyuncaklarla çevrili de olsa elinden kumandayı bırakmıyorr :))

amin, hareketler hep aynı demekki ya çorap morap ne bulsa ağzına götürüyor, geçen plastik bi kap oyuncak koyulan almış o koca kabı kemiriyo hahahaha

Kızlar annem evde süzme yoğurt yapıyor,Gülnihal onu daha severek yiyor,benim yaptığımı öyle bayıla bayıla yemiyor,süzme yoğurt versem e olur,farkı varmı hiç bilgim yok.:44:

valla benimki de aynı durumd,emekleme taraftarı değil.ama çok hareketli,oturmak bile istemiyor,sürekli koltukaltlarından tutup yürütcen,ozaman bayılıyo.tabi benim belim kopma derecesinde artık,yürümek yürümek yürümek...nerde sakıncalı şey varsa ona tutunmak istemesi de cabası.hiç mi emeklemicek acaba?

canım herkesin yapısı çok başka bebklerde öyle kiloyu bende ne yalan söyleyeyim ilk başlarda çok takıyodum 50 kiloyla hamile kaldım 70le doğurdum ve çocuk 2800 düşün şimdi inanılmaz yiyorum ve kilo almıyorum 57de kaldım ve ben kesinlikle su içmek yeterli görüşüne katılmıyorum süt oluyo evet ama kalitesi çok farklı oluyo et çok önemli balık ceviz fındık hem bunlar bizim içinde gerekli sağlıklı olsunlarda ötesi hiç dert değil
aynen canım gül gibi bizim yavrularımızın hepsi
çok zor cidden canım allah yardımcısı olsun hepimizin
maaşallah yvruma ne güzel sağlıklı
aysel sen çalışan annelerin messi sisin unutma sen bizim pirimizsin
canım paintte açıp farklı kaydedince oluyormuş sanırım bende Aysel bir arkadaşa yazınca görmüştüm birde öyle dene istersen :44::44:
canım aysel yazmıştıpaintte açıp yeniden boyutlandır farklı kaydet olur hadi bekliyoruz fotoları

selam kızlar

özlendiniz yine hepiniz:)

ev taşıma telaşını atmış bulunuyorum..fotolar şahane yine maşallah tüm kuzularımıza..cuma demek geleneksel foto günü oldu,ben de bakayım bi makinama o halde

Kırk yılın bası bı ıs yapmaya nıyetlendım o bıle kısmet olmadı,burda bahsetmıstım yenı gırısımcılere kredı verılıcek dıe,ılk sartı 70 saatlık bı egıtım alması gerekıyomus,ve kayserıde bu egıtımın verılecegı yer yok,ınanamıyorum yaaa ınanamıyorum...
Sehır dısına cıkabılırmsnz dedıler,nasıl cıkayım yaaa mumkun dıılkı..ooooff offf ne bahtsız bedevıyım ben yaaa

hayırlısı olsun fatmacım mikrokredi diye bişe duymuştum bi araştır istersen. bu arada haftaya müsait misin?

herkese günaydın
Geleneksel cuma resimlerinde ilk resim bizden,devamını siz getirin artık :)
Eki Görüntüle 531392

Eki Görüntüle 531428 Eki Görüntüle 531429 Eki Görüntüle 531430

1.poyraz doruk oyun sahasında:)
2.oğlum pc başında
3.fotoğraf mak.ucunu kemirirken:)

hepinizi yerim la ne tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…