- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.421
ayselim geldim ama Selçuk çok huysuz bugün yaa..bide bugün annemler geliyo bnden pek hayır yok :))) herkesi öptm elimden geldiince girerm
bunlarda günün fotoları
Eki Görüntüle 531424 Eki Görüntüle 531425
canım benim mkızım 2800 doğdu emziriyorum ben sütüm çok fena keşke size de versem çok isterim faydam olsun allahım sağlık versin kilo hiç öenmli değil bebişlerin hepsinin yapısı farklı ama ben çok fena yiyorum genelde protein tüketiuorum
Maşallah canımbenimde kızım 2300 gr doğdu sütüm çok iyi oldu hemen toparladı,işe çıkınca bitti şimdi 7300 gr mız yani en son kontrolde o kadardık,dediğin gibi her bebeğin yapısı farklı o yüzden ben hiç kilosuna takılmıyorum,doktorumuz herşey yolunda diyor çünkü
Kızım altı yalık oldu ve süt iznim bittiyarım gün çalışmayı geçtim erken bile çıkamıyorum artık
aysel nasıl tam gün mü çalışıyosun sen artık yaşına kadar değilmi bu süt izni ya ne biçim bir yasamız var ben anlamadım zaten özel sektör değilmi herkes işine nasıl gelirse öyle kural koyuyor zaten
Kızım altı yalık oldu ve süt iznim bittiyarım gün çalışmayı geçtim erken bile çıkamıyorum artık
1 yaşına kadar 1,5 saat iznim var kanuna göre ama özel sektör işte kendi kanununu uyguluyor,sabah 08:30 akşam 18:30 çalışmaya başladım,en azından yarım saat erken çıkayım dedim onu bile kabul etmedilerişim iyice zorlaştı,o saatte çıkıp eve gitmem saat yediyi buluyor çok zor yetişiyorum.çamaşır,ütü,bize yemek Gülnihal'e yemek,ona hazırlık,onu uyutmk derken benim pilim bitiyor
benim özel sektör olduğu için şartları ben koydum dedim kabulse gelirim akşam 6 da çıkıyorum normalde 7ydi cumartesileride çalışıyoruz biz gelmem dedim 1 saatline gel dedi peki dedim, yaşına kadar dedim tamam dedi6 da çıkmak işşime geldi zaten evle iş yarım saat öle gidip emzirme yapamıyorum maalesef
inanmıyorum ya bir insanın yasal hakkına nasıl bu kadar kolay elinden alabiliyorlar hiç mi içleri acımıyor acaba bunu yaparkenişin çok zorlaşmış gerçekten canım Allah yardımcın olsun bende sabahları 09:30 da işe geliyorum akşam da saat 17:00 da çıkıyorum ama son zamanlarda patronum her çıkışımda bir laf söyleme derdinde sanırım benim de suyum ısınmaya başladı yakında çıkar kokusu yaşına kadar anlaşmıştık bu şekilde olacaktı ama galiba sadece sözde kalacak
sen ne iş yapıyosun hayatım böyle kuralları sen koyuyosun varsa bir formülü bizede söylede bizde yapalım
resim ekleyen bebişler hepiniz harikasınızzz,Rabbim korusun sizleri..çorap sevdası bizimkinde de war, ama kumandalara daha meraklı.. etrafı oyuncaklarla çevrili de olsa elinden kumandayı bırakmıyorr :))
ya kızlar hepinizin resimlerine bayıldım bende yüklemek istiyordum ama çok geniş diyo hata veriyo sanırım paylaşamıycam
kızlar ne zamandır giremiyorum sağolsun Gökalp çok fena, götü başı ayrı oynuyo, durmuyo :)) ananesine fenalıklar geçirtiyo, ewe gidince de bana, sağolsun kuzucum..:)
bebişi emekleyen anneler, nasıl emeklemesine yardımcı olabilirim,emeklesin istiyorum artık.. ama yüzüstü durmaktan nefret ediyo, napsam??
canım herkesin yapısı çok başka bebklerde öyle kiloyu bende ne yalan söyleyeyim ilk başlarda çok takıyodum 50 kiloyla hamile kaldım 70le doğurdum ve çocuk 2800 düşün şimdi inanılmaz yiyorum ve kilo almıyorum 57de kaldım ve ben kesinlikle su içmek yeterli görüşüne katılmıyorum süt oluyo evet ama kalitesi çok farklı oluyo et çok önemli balık ceviz fındık hem bunlar bizim içinde gerekli sağlıklı olsunlarda ötesi hiç dert değilprotein ağırlıklı yemek gerekli demekki kaç kilosun peki canım benim yediklerim içtiklerim kilo olarak döncek diede korkuyorum kızım için herşey yiyorum ama Allahtan daha almadım kilo sütüm olsunda kilo gider umrumda diil
aynen canım gül gibi bizim yavrularımızın hepsiMaşallah canımbenimde kızım 2300 gr doğdu sütüm çok iyi oldu hemen toparladı,işe çıkınca bitti şimdi 7300 gr mız yani en son kontrolde o kadardık,dediğin gibi her bebeğin yapısı farklı o yüzden ben hiç kilosuna takılmıyorum,doktorumuz herşey yolunda diyor çünkü
çok zor cidden canım allah yardımcısı olsun hepimizinhepimizin bebişleri aynı kilolarda ayları aynı olduğu için 100 200 gr farkediyo sadece ama şansı yarım gün çalışıyo olması dilediği kadar ezirebiliyo, ben akşam 6 da koşa koşa gidiyorum ki mama yemesin
maaşallah yvruma ne güzel sağlıklıçok tatlısın maşallah sana Selçuğum annem çınara japon kırması diyor selçuğu görse ne der acaba merak ettimgözleri nasıl öyle çekik çekik çok tatlı
bende çok fazla kafama takmıyorum kilo meselesini zaten gel gör ki anneme anlatamadım çınar 1800 grdı doğduğunda şu an ki kilosu çok çok iyi ozaman 6400 grdı en son bizimde doktorumuz çınarın minyon tipli bir çocuk olacağını söylemişti anne aynı baba aynı çocuğum iri kıyım bişey olsa abes olurdu zaten
aysel sen çalışan annelerin messi sisin unutma sen bizim pirimizsin1 yaşına kadar 1,5 saat iznim var kanuna göre ama özel sektör işte kendi kanununu uyguluyor,sabah 08:30 akşam 18:30 çalışmaya başladım,en azından yarım saat erken çıkayım dedim onu bile kabul etmedilerişim iyice zorlaştı,o saatte çıkıp eve gitmem saat yediyi buluyor çok zor yetişiyorum.çamaşır,ütü,bize yemek Gülnihal'e yemek,ona hazırlık,onu uyutmk derken benim pilim bitiyor
canım aysel yazmıştıpaintte açıp yeniden boyutlandır farklı kaydet olur hadi bekliyoruz fotolarıcanım paintte açıp farklı kaydedince oluyormuş sanırım bende Aysel bir arkadaşa yazınca görmüştüm birde öyle dene istersen :44::44:
Kırk yılın bası bı ıs yapmaya nıyetlendım o bıle kısmet olmadı,burda bahsetmıstım yenı gırısımcılere kredı verılıcek dıe,ılk sartı 70 saatlık bı egıtım alması gerekıyomus,ve kayserıde bu egıtımın verılecegı yer yok,ınanamıyorum yaaa ınanamıyorum...
Sehır dısına cıkabılırmsnz dedıler,nasıl cıkayım yaaa mumkun dıılkı..ooooff offf ne bahtsız bedevıyım ben yaaa
Geleneksel cuma resimlerinde ilk resim bizden,devamını siz getirin artık :)
Eki Görüntüle 531392
ayselim geldim ama Selçuk çok huysuz bugün yaa..bide bugün annemler geliyo bnden pek hayır yok :))) herkesi öptm elimden geldiince girerm
bunlarda günün fotoları
Eki Görüntüle 531424 Eki Görüntüle 531425
Eki Görüntüle 531428 Eki Görüntüle 531429 Eki Görüntüle 531430
1.poyraz doruk oyun sahasında:)
2.oğlum pc başında
3.fotoğraf mak.ucunu kemirirken:)
Yaa BErnaaa işi ekip sana gelesim var ya,hele şu Selçük iyice delirtiyor beni,yok a sakinleşitiryor ne kaa tatlı yaaaaa,nide kibarcık ağlaması var aman ya rabbi benimki gibi değil .Sabah annemi aradım parka gittiniz mi diye ''bu vahşiyle nere gideyim''dedi gerisini sen düşün Gülnihal ne hale geldi artık annem bile illallah etti
Püre haline getiriyom cnm,bide ne kusuru olur öyle şeyler
bah senin için gözü kapalı resimini koyuyorum Berna
Eki Görüntüle 531431 Eki Görüntüle 531432
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?