- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #7.941
canım benim yaaa Rabbim yar ve yardımcın olsun, İnşaAllah bu sefer inanıyorum ki çok acı çekmeden hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın.canım normal doğum çok sağlıklı çok güzel yani anlatılmaz bişey bebeğini ilk doğduğu anı görmek ilk ağlamasını duymak bi mucize okadar tatlı oluyo ki tarifsiz amaaaa sancıları sorarsan onun acısıda tarifsiz ben ölmek istedim kendi sancılarım zaten vardı bide suni sancı verdiler tam 6 saat sancı çektim bağırmaktan sesim kısıldı kafamda saç kalmadı yolmaktan hastaneden kaçmayı bile düşündüm sonra sabır ettim dua ettim kurtuldum en kötüsüde bebişimi kucama alamadım ama inşallah bu sefer sağlıklı olsun ben gene o doğum sancısını çekerim![]()
Canım benim yaa bence eşine bu kadar kızma, ben kaç kere gittim doktora, özellikle o düşük tehlikesi yaşadığım zamanlarda ama eşim hiç yanımda olamadı, çünkü hiç izin alamadı.... ama ona kızamadım, çünkü çalışıyor ve bizim ekmek paramızı kazanmaya çalışıyor, hiç değilse bir işimiz var, ya işsiz olsaydık, ya hastane masraflarını karşılayacak paramız olmasaydı, birde bu yönüyle düşün ve eşini affet bence, çünkü buna değerkızlarrr doğum gününüz kutlu olsun bebişlerle beraber nice mutlu senelere bnm doğum günümde inşallah bebeğim kucağımda 17 günlük olcak kıh kıh. yarın doktor randevum vardıı ama eşim izin alamamış gidemioruz pazartesiye kaldı bütün gün ağladım çok ayarlamıştım kendimi çok kızgınım eşime hele bi gün maç için izin alsınno gün boşaıycam onu
masiva böyle şeyler dualar sölüosun süperrr ben çok araştırdım bunları allah razı olsunnn bildiklerini hep söle emiii ben her gün yasin okumaya çalışıorum arada tabii olmuo ama öğrendiğim günden beri okuorum bu hafta duymaya başladı sesli kuran dinletcem bide klasik müzikk![]()
Bu arada dualara gelince elimden geldiğince okuduklarımı, bulduklarımı paylaşmaya çalışıyorum, hani derler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye, eskiden bu konuları hiç bilmezdim, ama araştırdıkça ve aynı şeyleride yaşadığımız için paylaşıyorum
Son düzenleme: