Canım benim sakın canını sıkma, inan bundada bir hayır vardır, Çünkü bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır olabilir, bol bol dua et Rabbime, Para, maddiyat durumuna gelince için rahat olsun, azcık sıkıntı çekersin ama ona sığınırsan sana öyle kapılar açarki Rabbim, ben evlendiğimde çalışmıyordum, çünkü eşimin tayini ankaraya çıkmamıştı, benim işimde özel eğitimde olunca bırakmak zorunda kaldım, eşim sözleşmeliydi ve 1200 tl alıyordu, ama maşaAllah eşim yememiş içmemiş para biriktirmişti, 8 senelik sözleşmeli memurdu, anadan babadan hiç birşey yok, çok yaşlılar(annesi73-babası81) herşeyini kendi yaptı, abisinin borcu vardı eşime ve mobilya borcumuzu abisi taksitle ödeyecekti, temmuzdan aralıka kadar biterdi, ama aralıkta bir telefon geldi, mobilya borcunuz duruyor, eşim o kadar üzüldü ki, hadi ödemiyorsun insan bir arar haber verir ödeyemiyorum diye, 250 kira,200yakıt,ayda350 mobilyayıda ödemeye başladık,300de benim sigortamı yatırıyordu eşim, bir milyar yüz geriye kalıyordu 100 tl, ki abisinin borcunu ödememe sebebeide eltinin daha evleneli 6 sene olmuş, neymiş beyaz eşyaları beğenmiyormuş, onları değiştirip ankastre alacakmış, yatak odası kötüymüş değişecekmiş, ya sen önce bir borcunu öde sonra napcaksan yap... ama ben beddua bile etmedim, Rabbime sığındım, ve sürekli vakıa okudum, ve şubattan sonra önce torba yasasıyla maaşımız 1600 oldu, temmuzdada kadroya geçti maaşımız 2200 oldu... çok şükür şu an daha rahatız, ve eşime dedim ki, sakın abine gidipte o parayı isteme, sen bir kardeş olarak kendine yakışanı yapmışsın, abine yardım etmişsin, ama o ödemiyorsa sorun onun, onunla para için tartışıp seviyeni abinin seviyesine düşürme dedim... artık parayı yok saydık....
Arkadaşlar Vakıa süresi zenginlik suresi, onu mutlaka hergün okuyun, evinizde bereket ve zenginlik öyle artıyor ki kendiniz bile hayret içinde kalıyorsunuz....
canım benim senin adına çoook sevindim, dün baya endişe ve korku içindeydin, çok şükür bunuda atlattın, Rabbim tamamına erdirip, çocuklarını kucağına almayı nasip etsin