• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım :) amin cümlemizinkini inş.Sorma eller havada pıtır pıtır bi o yana bi bu yana izlerken mest oluyorum her anları başka bir güzel.Maşallah kızınada pıtır pıtır koşuyor demek abla oldu artık bebek doğunca sana yardım bile eder annesi :13:

ayyy inşallah AFSANcım inşallah... şimdi bana yardım etmeye çalışıyo yavrum. inşallah kardeşi gelicede de Allahın izniyle, kıskannmadan yardım eder,sever, okşar, öper....

Son düzenleme:
oo paşa geliyor desene hayırlısıyla canım sağlıklı olsun da :) ama insan duramıyor tabi heyecanlı bir dönem hepimiz için ilk gebeliğin değilmi benim ilk :):nazar:

öyle düşünüyoruz ama doktor son gittiğimizde kız da dedi kafamız karıştı :) çok güzel ve heyecanlı günler hepimizi bekliyor

haftaya dr. a gittiğimizde öğrenicez inş. cinsiyetini geçen sefer hiç ipucu vermedi:)

doktorun iyi gözlemlemesi ve ultrasonografi cihazının iyi olmasıylada alakalı aslında bu dönemlerde kordon bebeklerin bacak aralarında olduğundan pek belli olmayabiliyor hayırlısı tatlım yaa haftaya kadar heyecanlı bekleyişler dilerim hehe :))

öyle düşünüyoruz ama doktor son gittiğimizde kız da dedi kafamız karıştı :) çok güzel ve heyecanlı günler hepimizi bekliyor

bizede 2 gün önce kız dedi doktor bakalım 2 hafta sonra 3'lü tarama testi yapılacak o zaman daha kesin belli olur cinsiyeti tabi biz çok mutlu olduk inanamadık hatta eşim doktora tekrar bakabilirmisiniz eminmisiniz diye defalarca sordu :) benden daha heyecanlı annemlere söyledik gerci ama genede tam anlamıyla kesin olmadığının farkındayım

ben herkese erkek diye söyledim şimdi değişir mi bilmem ama :) hiç farketmez sağlıklı olsunlarda kızlar olursa sanki oğlumu yok etmiş gibi hissederim:)

Kızlar biliosunuz benim de kızım olcak.. Eğer Allah nasip ederse DERİN ismini düşünüyorum nasıl sizce:D buarada dün dra gittim 180 gr olmuş benim prensess...ayy yaa zaman hemen geçsin istiyorum:D

Back
X