- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.081
canım benim çok teşekkür ederim hemen yaparım inan çok zor yaa ilaçta kullanmak istemiyorum...
Allah kolaylık versin canım. işin zormuş. yine de her fırsat bulduğunda bekliyoruz. öpüldünPolyanacım ben çalışıyorum bizim sezona girdik çok yogun bu günlerde, sayfayı açıyorum akşama kadar yazılanları bile dogru düzgün okuyamıyorum...şu cevabı bile 15 dk da yazamadım :)
Merhaba kızlar,
doğumdan bahsedilmiş, ben daha önce ciddi bir hemeroid ameliyatı olduğum için normal doğum yapamıyorum. Mecburen sezaryen olacağım dolayısıyla sanırım bende şubat sonu doğuma gideceğim.
Sezaryende bebeği almaları 5 dak. sürüyomuş sonrasında onlarr bebeği temizleyip,ölçülerini tamamlayıp giydirip çıkarıyolarmış, annenin geri kalan ameliyet işlemi ise 30 dakka-45 dakka daha sürüyomuş.Bu durumda epidural olmalı mı olmamalı mı bilemiyorum. Daha önce sezryen olan anneler epidural mi,genel anetesi mi? hangisini önerirsiniz.
atalay2004 CANIIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. inşallah sonuçlarda güzel çıkar. zaten doktorda ayrıntılıda iyi demiş. Bebişin sağlıklıdır Allah'ın izniyle. benim bi arkadaşında testler riskli çıkmıştı ama amniyosentezde herşey çok güzel çıkmış maşallah. Darısı sana canım
ilk tık tık sesleri duyanlar var mı?
Benimde ilk gebeliğim çok merak ediyorum bi ara 14. haftalarda bi kaç kez içimde baloncuk patlaması hissetmiştimm.. gaz agrısı dışında ama muhtemelen erken olduğu için yanıldımm.. şimdi 17 haftalık oldukk.. çok merak ediyorum.. nasıl bişey diye... bi ara steteskopla kalpbini dinledik ondan eminimmm...eşimde annemde duymuştu.. nasıl bir his? Yaşayan anne adayları burda paylaşır mısınız?
ilk tık tık sesleri duyanlar var mı?
Benimde ilk gebeliğim çok merak ediyorum bi ara 14. haftalarda bi kaç kez içimde baloncuk patlaması hissetmiştimm.. gaz agrısı dışında ama muhtemelen erken olduğu için yanıldımm.. şimdi 17 haftalık oldukk.. çok merak ediyorum.. nasıl bişey diye... bi ara steteskopla kalpbini dinledik ondan eminimmm...eşimde annemde duymuştu.. nasıl bir his? Yaşayan anne adayları burda paylaşır mısınız?
kızlar kontrol den geldim kızımı gördüm yüzüstü yatmış meleğim elleriyle gözlerini kapatmış sanki ağlar gibiydi:))ama ayaklarını indirip kaldırıyordu maşallah:))dr ayaklarına zoom yaptı 5 parmağı bile oluşmuş ayrık ayrık açığ kapıyordu parmaklarını ayyy nasıl büyümüş yaa en son gittiğimden beri ekrana sığmaz olmuş kızım.bu arada kız olduğuda kesinleşti benim biraz yüzüm değişmiş sanırım doktorum ne var aslı hanım bunu geçen geldiğinde biçmedikki biçilen yerden pipi çıksın dedi onada baya güldük eşimlee:))sağlıklı olsunlarda inşallah başka birşey istemem.bu arada uzun oldu biliyorum ama 3lü testimizde yapıldı dr sorun yok gibi rahat olun dedi kan sonuçlarımıda haftaya alacakmışım benden gelişmeler bu kadar:))
kızlar kontrol den geldim kızımı gördüm yüzüstü yatmış meleğim elleriyle gözlerini kapatmış sanki ağlar gibiydi:))ama ayaklarını indirip kaldırıyordu maşallah:))dr ayaklarına zoom yaptı 5 parmağı bile oluşmuş ayrık ayrık açığ kapıyordu parmaklarını ayyy nasıl büyümüş yaa en son gittiğimden beri ekrana sığmaz olmuş kızım.bu arada kız olduğuda kesinleşti benim biraz yüzüm değişmiş sanırım doktorum ne var aslı hanım bunu geçen geldiğinde biçmedikki biçilen yerden pipi çıksın dedi onada baya güldük eşimlee:))sağlıklı olsunlarda inşallah başka birşey istemem.bu arada uzun oldu biliyorum ama 3lü testimizde yapıldı dr sorun yok gibi rahat olun dedi kan sonuçlarımıda haftaya alacakmışım benden gelişmeler bu kadar:))
Bizim de 16 bitti 17. haftadayız. ama hiç hissetmiyorum bizimki ilk olduğundan geç hissedermişiz. seğirme şeklinde oluyomuş heralde.
çok çalışıyo demekki afacannMerhaba işlerim berbat yoğun, girip okumaya çalışıp hemen çıkıyorum topicten.
Ben oğlumun hareketlerini hissediyorum 2 haftadır sürekli hemde. Sanırım hiperaktif bir oğlum olacak, tık tık , pat pat sürekli hareket halinde özellikle ben dinlendiğim zamanlarda. Hıçkırığını ve hareketlerini bile ayırt edebiliyorum artık.harikaa bir duygu, oğlumu çok seviyorummmmm
canım bebişine maşallah. genelde ayda bir gittiğimiz için insan şaşırıyor büyüdüğüne...
çok güzel bir duygu. bende bebeğimi özledim. 20 gün var onu görmeme.
benimde doktorum tektek ayagının, elinin parmaklarını saymıştı...:) çok tatlı öyle değil mi? insan inanamıyor.. bebişlerimiz içimizde mi diye.. gerçektenn çok guzelll bi duyguu... benim de kız, eşimin dogum gunuyle aynı gun gözüküyor ama benim kızım ayrı dogum gunu kutlamak isteyecek anlaşılan 4 gun önce gözüküyor.. Allah hepimize saglıklı sıhattlı hayırlıı evlatlar versinn..:)
Bizim de 16 bitti 17. haftadayız. ama hiç hissetmiyorum bizimki ilk olduğundan geç hissedermişiz. seğirme şeklinde oluyomuş heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?