2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne güzel okudukça çok özeniyorum ben de oğlumu çooooooooooookkk özledim ya ama tam iki hafta kaldı hatta 16gün var daha..benim pıtırcığım da akşamları başlıyor oynamaya genelde her gün en azından 1 kere hissetmeye çalışıyorum umarım iyidir çok merak ediyorum zaten ayrıntılıya gidicem doğru kendi doktoruma bayramdan sonra giderim ayrıntılı iyi çıkarsa(inşallah)of of beklemek çok zor..allah bütün bebişleri ailesine bağışlasın(amin)

LUGESMA cım arkadaşının başı sağolsun. çok acı gerçekten. Allah başka acı göstermesin.

ATALAY cım inş. sonuçların ii çıkar merak etme stres yapma kendine.

SEHER cim gözün aydın öğrenmişsin cinsiyetini...

ben de bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum henüz...

benim dr.um 4D ultrason istemedi. 2. düzey obsetrik doppler istedi. kalbine dudak yarığı altı parmak gibi bir sorun (Allah korusun) var mı ona bakılacakmış. benden başka yok mu böyle istenen dr.a söyleyip 4D ye mi girsem? dr randevumdan sonra yapılcak çünkü.

Amin sağol canım

ayrıntılı ultrason çok farklı bir cihaz mi Yoksa herhangi 3d 4d cihaz gibi yapılan detaylandirmanun adı mi ayrıntılı oluyor daha önce giren anneler bizi aydinlatabilir mi rica etsek ?

selam kızlar korktuğum başıma geldi bugün yine hastanedeydim sabah kalktımda çok az bişey suyum geldi dr usg baktı amniyon sıvı miktarı normal gözüküyo dedi akıntı olabilir dedi ilk hamilelimdede aynı olmuştu 10 sonra doğum yapmıştım bu seferde su kesesinde kaçak başlarsa yine bebeğimi kaybedebilirim moralim çok bozuk umudu kestim artık beklemekten başka çare yok dr su gitmeye başlarsa çaresi yok dedi ağlamaktan gözlerim şişti

mb kızlar doğumdan bahsedilmiş bende bu konuyu araştırıyodum kk da
bugün doğumla ilgili topikleri okudum arkadaşlar yaşadıklarını çok güzel anlatmışlar şu an normal doğumdan korkmuyorum okuduklarımdan sonra
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/466106-normal-dogum-korkusu.html
bende benim için normal olan hangisiyse onu düşünüyorum galiba ocaktan sonra yaşadığımız şehir değişecek bu durumda yeni doktoruma nasıl güveneceğim bilmiyorum...

geçmiş olsun canım üzme kendini moralini yüksek tutmaya çalış stresde etkili bu gibi durumlarda...iyi güzel şeyler düşün allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah

canım bence hiiiç korkma sen aynı şeeyleri yaşamaktan korktuğun için stres oluyorsun.ama emin ol hiçbirşey olmayacak içini ferah tut.benimde az az su gibi gelio akıntıdır diye düşünüyorum.inşallah sağ salim doğuracağız . buraya ilk fotoğraflarımızı koyacağız hepimiz.bende bugün sağlık ocağına gittim 17. haftamdayım kalp atışını dinledi ama tam duyamadı.benimde aklım takılmadı dersem yalan olur perşembe kontrolüm var bakalım.inşallah heeeeep güzel haberlerle geliriz...kendine çok iyi bak.yat dinlen hiçbir iş yapma....

canım moralini bozma inşallah hiçbişe olmaz..hayırlısıyla bebeğini kucağını almayı nasip etsin allah..

cnm geçmiş olsun kötüyü düşünüp çağırma ,bide bişey sorucam senin ilk gebeliğindeki dr la bu dr aynımı

Çok üzüldüm ama moralini bebeğin için iyi tutman lazım.Sen güçlü olasın ki o da olsun.Başka bir doktora daha görün tıp fakültesinde riskli gebeliklere bakan proflara muayene oldun mu?Bursadaydın öyle hatırlıyorum.Tek doktora bağlı kalmamak lazım,en az iki doktor kontrolünde olmak gerekiyor.Umarım en kısa zamanda sorunlar hallolur.

slm kızlar nasılsınız berkererdem sakın kötü düşünme cnm Allah yar ve yardımcın olsun unutma hayatta herşeyin hayırlısı her şerde bir hayır vardır
Dualarımız senle

cnm çerrahpaşada rıza madazlı var sorunlu hamilelik uzmanı tek dr a bağlı kalma bitanem Rabbim bebeğini seninle nasip etsin

cnm çerrahpaşada rıza madazlı var sorunlu hamilelik uzmanı tek dr a bağlı kalma bitanem Rabbim bebeğini seninle nasip etsin

rıza madazlıya cerrahpaşadan ulaşamazsanız amerikan hastanesinden randevu almaya çalışın, oradada çalışıyor ve kesinlikle rıza beye görünmelisin, madem bu kadar sorunlu geçiyor ne yap et bir göster kendini....

arkadaşlar iyi akşamlar,
bende grip oldum. çok afedersiniz balgamda var. doğal yollarla atlatmaya çalışıyorum bende. ama şu basit bir uçuk tehlikeli sonuçlar yatratabiliyormuş ya.
gribinde bebeklerimiz üzereinde böyle bir etkisi var mı merak ettim. bilgisi olan var mı?

bende de akdeniz anemisi var( artık pekmeze başlasam iyi olur... bi kaşık kızıma, bi kaşık bana:)))

canlarım bugün kontrele gittim ve doktora pekmez içtiğimi söyledim.çok da içme şekerini yükseltir dedi bana kan sayımı yapılacak.siz de doktorunuza danışın bence, bilginize.

canım proflar çok pahalı bakıyolar özeli 400 lr imkanım yok direkt hastaneye gitsem ilgilenmiyolar şuan özelden gittiğim dr bırakıcam hastanedende ayrıldı hiç ilgilenmiyo zaten su kesesinde kaçak başlarsa çaresi yok kanser gibi yani su gitmeye başlayınca sancılarda başlıyo şimdi yatıyorum

Rabbim seni ve bebeğini korusun bitanem bol bol dua et

yüksek ateşin bebeğe tehlikesi var canım ateşini kontrol et varsa sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…