- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.061
kızlar doğum şeklinizin ne olacağı konusuda druyla konuşan oldu mu aranızda? ilk hamileliği olanlara soruyorum bunu özellikle
evet doğru söylüyorsunuz
2 tane içeceğime hiç içmem, zamanla o istek de geçecek biliyorum
bu günden itibaren o iki sigarayı da içmeyeceğim
zaten o iki sigarayı da belli saatlerde içiyordum o saatleri atlatınca bir iki güne kadar o saatlerdeki istek de geçer dimi arkadaşım
Canım arkadaşının başı sağolsun.. Rabbim başka acı yaşatmasın.günaydınn mart anneleri ve bebekleri...
berbat bi haftasonu geçirdik. cuma günü gaz sancıları yüzünden hastanede soluğu aldım serum taktılar. geçti şkür. bide öğrendimki şiddetli gaz sancıları düşük ve erkeen doğuma nedne olurmuş. yedklerimede dikkat ediyorum nedne böyleyim anlamadım. yavruşum çok iyiydi maşallah elleriyle oynuyodu
cumartesi günü herşey çok güzel derken yakın arkadaşım bebeğini kaybettihala etksindeyim birlkte kahvaltı yaptık akşam için plan yaptık. oda hamileydi 11 haftalıktı bebeği kontrole gitti bebeğin kalp atışlarını duyamadılar ve bebek 7 haftalık görünüyodu. hastane hastane dolaştık sonuc hep aynı kürtaj olmak zorunda kaldı o geceyide hastanede geçirdik. allah kmseye yaşatmasın çok zor. kafamı hala toparlamış değilim. çok etkiledi beni bu olay.
rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versn.
mrb kızlar sonuda benim benim bebişinde cinsiyeti belli oldu % 100 erkek dedi doktorum ayrıca ben 28 yaşındayım yaşadığım şehirde konya pollyanacımm benim bilgileride eklersen sevinirim...
bende hamilelikten önce günde 1 paket içen biriydim.yapamıyodum yani bırakamıyodum helede sinirli olduğumda içicem yani başka yolu yok..birazda agrasif bi insanım yani düşün içmemek okadar imkansızdı benim için..öğrendim zaman hemen bıraktım.inan okadar zorlandımki terör estiriyodum allaha dua ettim beolur beni tiksindir 2-3 hafta delirdim sonra herşeyden tiksinmeye başladığım zaman yakamı kurtardım.şimdi unuttum bile sadece içen biri gördüğümde bende bi zamanlar içiyodum diyorum.ne arıyorum zaten asla elime almam.yapamam ya insan bebeğini o ultrasyonda gördükten sonra asla yapamam...lütfen böle bazı doktorlarında dediği gibi günde bikaç tane iç bişe olmaz..böle bişe yok kesinlikle ve kesinlikle biryerlere bi zararı var..heleki 4. aydan itibaren direk bebeğe geçiyo...çok zor biliyorum içen bilir ama benki bıraktıysam herkes bırakır...biraz nefsine hakim olmaya çalış...o kriz dönemi geçince inan daha aramıyosun..o günahsız melek yavrularımız için....allah bıraktırtsın sana ve tüm içen hamilelere...
ayy cnm başınız saolsun ...dicek bi söz bulamıyorum ...çok zor bi durum RABBİM SABIR WERSİNNN....
cümlemizin yawrusuna sağlık wersin hayırlısıyla kucaklarımıza alalım ...
Sanada arkadaşınada geçmiş olsun cnm rabbim arkadaşını tekrar yeni bir bebekle sevindirsin
allah sabır versin arkadaşına canım o korkuyu kısa süre ben yaşadımm
6 haftalıkken kalp atışı için gitmiştimm asistan baktı duymadı duymuyorum dedi sırtımdan ter boşandıı doktoru çağırdı doktor geleene kaadar neler çektimm tahmin edin artıkk yıkıldıımm
doktor geldii
doktor bu sefer bebeği göremedi yok diyoo
alttan bakalım dedi alttan bakıldı meğer saklamış kendinii
kalp atışını duuymaya gerek kalmadı hareket ediyodu çünküü
biz kalp atışından önce hareket ettiğini gördük bebeğiminn
çok zorr çook
ama sen endişe etme fazlaa üzüntü iyi değill
başka şeyler düşünmeye çalış çok zor ama rahatlaman lazımm
geçmişş olsun canımm arkadaşınada Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş daha nasip etsinn inşallahh benimde gaz sancılarım çook oluyoo geceleri uyuyamaz oldum artık yedimlerime ne kadar dikkat etsemde işe yaramıyoo bildigi bi yöntem olna varsa paylaşsınn lütfen
Canım arkadaşının başı sağolsun.. Rabbim başka acı yaşatmasın.
merhaba Seher topiği bayağıdır boşladınlistemizdeki annelerimizin durumlarını öğrenmek hepimiz için iyi. Çalışıyormusun işlerin yoğunluğu sebebiylemi giremiyorsun bilmiyorum ama herzaman bekliyorum canım.
listemizde güncelleyim birazdan
canım çok çok geçmiş olsunn Allahım acil şifalar versin inş... dualarımız sizinle inş. bir an evvel eski sağlığına kavuşurrr
ahh ahh canım çok geçmiş olsun inanki ben halen geçiremedim bol bol su iç meyve yeee ve bir çorba tarifi vermiş bana arkadaşlar onu yazayım bana iyi geldi belki sanada iyi gelirrr
1 avuç aşurelik buğday
1 avuç kırmızı mercimek
1 orta boy patates
1 orta boy havuç
bunların hepsini haşla blendırdan geçir sonrada bol bol sıcak sıcak iç canım ben faydasını görmüştüm inş. sanada iyi gelirrr çok geçmiş olsun yeniden
evet doğru söylüyorsunuz
2 tane içeceğime hiç içmem, zamanla o istek de geçecek biliyorum
bu günden itibaren o iki sigarayı da içmeyeceğim
günaydın kızlar
cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ederim...öğrenemeyen çok az kaldı onları da öğrenelim bir an önce
nurun geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dedene...
polyannacım güzel haberlerle git gel inşallah...diğer kontrole gidecek arkadaşlar da sizde öyle inşallah...
kalça ağrısından bahsedilmiş..dün benim de çok fena ağrıdı..eşimin doğum günüydü biraz yordum kendimi sanırım..sol kalçamın üstü o kadar ağrıdı ki bacağıma vurdu en sonunda..bu yorgunluktan mıdır yoksa bişey eksikliğinden mi kaynaklanıyor aceba?bilenler aydınlatabilirse sevinirim
herkese güzel bir hafta diliyorum
1000.sayfada olmak çok güzel
kızlar bişi soracagım
sigarayla aranız nasıl
benim mide bulantım ve kokulara hassasiyetim olmadığından sigaradan kahretsin ki tiskinmedim
ama en fazla günde 2 tane içiyorum
Ben de epidural normal düşünüyorum. yani canım okadar tatlı değil. adet zamanlarım da çok sancılı geçerdi benim. bir arkadaşım ben adetlerimden alışkındım demişti sancıya. ama allah ne gösterir ozaman bilemiyorum.
Arkadaşlar ben bugün evime ilk defa temizlikçi aldım güvenemiyodum aslında ama tadını aldım bundan sonra 2 haftada bir alıcam
Bir de ben bebeğimi hissedemiyorum henüz. o kadar gazlıyım ki karnımdaki vacur vucur seslerden bebeğimi hissedemiyorum heralde
Sezeryan doğum muhtemel olacak doğum tarihinden kaç gün önce yapılıyor bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?