2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşş iyi haberler alırsın cnm

cnm benimde göğüs ağrılar bitti o kadar sertlikte yok kıpırdama daha küçük oldukları için sanırım bende hergün hissetmiyorum

bugün çok güzeldi ya hafif tekmeler 5 dk yakın tekmeledi hiç bu kadar belirgin değildi tekmeleri

inşallah geç kalmamışımdır

yok sanmam canım içini ferah tut sen
ve bidaha içmezsin artık bebğiin gelir aklına
ben içemezdim çünkü benim bebeğim çok harkeketli erkek olduğu içinmidir nedir devamlı pıtpıt yapıyo
hele akşamları dolayısıyla o hareket edince heran varlığını hissedince insan herşeyden vazgeçer
20. haftadan itibaren daha çok hissedeceğiz hareketlerini

teşekkür ederim canım

zaten o iki sigarayı da belli saatlerde içiyordum o saatleri atlatınca bir iki güne kadar o saatlerdeki istek de geçer dimi arkadaşım

geçer geçer merak etme sen canım
ben müzik dinliyorum hergün belli saatlerde çok rahatlatıyo benii
yine dışarda gezmekte çok mutlu ediyo benii
animasyon çizgi filmler izliyorum
zevk aldığım şeylerle ilgileniyorum bunlar çok rahatlatıyo beni
sende o saatlerinde farklı şeylerle mutlu olacağın şeylerle ilgilenirsen eğer sigarayı unutursun canım

teşekkürler canım

benim artık işe gitmem gerekiyooooo
saat 22:30 da falan geliyorum
oooooffffffffffff
2 aydır hiç evimde kalamıyorum zaten
akşamları hep iş yerimdeyim

kızlar doğum şeklinizin ne olacağı konusuda druyla konuşan oldu mu aranızda? ilk hamileliği olanlara soruyorum bunu özellikle

kızlar bişi soracagım
sigarayla aranız nasıl

benim mide bulantım ve kokulara hassasiyetim olmadığından sigaradan kahretsin ki tiskinmedim
ama en fazla günde 2 tane içiyorum

bende daha önce sigara içen biri olarak hiç içme derim gelinimiz içti o kadar ikazlarımıza ragmen dinlemedi şimdi yiğenimin ikiside rahatsız ve iğneye bağlı yaşıyolar düşün artık olur olmadık şeyden hastalanıyolar..

ben bıraktım çok şükür hiç ama hiç aramıyorum ki eşim içen birisi ona ragmen bıraktım sende içme bebişin için diren birazcık...

kızlar doğum şeklinizin ne olacağı konusuda druyla konuşan oldu mu aranızda? ilk hamileliği olanlara soruyorum bunu özellikle

ben normal doğum istiyorum ama dr konuşmadım daha erken değilmi belli olurmu şimdiden
bide ben çok hareketsizim annem sen normal doğuramazsın dedi çok az hareket ediyomuşum (

geçmişş olsun canımm arkadaşınada Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş daha nasip etsinn inşallahh benimde gaz sancılarım çook oluyoo geceleri uyuyamaz oldum artık yedimlerime ne kadar dikkat etsemde işe yaramıyoo bildigi bi yöntem olna varsa paylaşsınn lütfen

ben sezeryan olmak istiyorum ama herkes ilk doğumun normal olabiliosa normal olsun daha ii dior. ne zaman belli oluyor doğumun nasıl olacağı, son günlerde filan mı yoksa önceden dr sorar mı? normal doğuma uygunsun derse dr, ben yine de sezeryan istesem mi acaba? hangisi daha iyi?

ben epidural normal dogum istiyorum ama doktorumuzla henuz dogumu konusmadık.
bende ümit ediyorum ki doktorum sezeryan yanlısı bi hekim degildir. cünkü bazı hekımler uğrasmamak ve daha cok ekonomık sebeplerden sezeryan dıyebiliyormus. ama dogum hıkayelerı okuyorum da cok da sürprizlere acık durumlar olabiliyor.

Bence buna şimdiden karar vermemiz çok zor ama tercihin normal doğumdan yana olsun sezeryan düşünme derim

ay doğumu konuşmak için daha erken canlarım biliyorum çok merak ediyorsunuz ama her şey son anda belli oluyor..ben de ilk gebeliğimde boyuna doktoruma sorardım ve hep normal istiyordum son ana kadar fakat kızımın kordonu düğümlüydü ve doğmaya niyeti de yoktu o yüzden sezeryan oldu genel anestezi ile fakat bu sefer kısmetse epidural yaptırıcam öyle istiyorum bakalım doktorum ne diyecek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…