- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.041
canım çok doğru bir karar verdin tebrik ederiimmm bebeğini zehirlemeyeceksinn
günaydın kızlarrr..nasılsınız bakalım bugün?benim 1 de doktorda rendevum var çok heycanlanıyorum kızımı göreceğim için dün bütün gece uyuyamadım doğru düzgün :))umarım herşey yolundadır 3lü testide bugün yaptıracaz bakalım dua edin bize kızlar herşey yolunda olsun
tüm annişlere merhaba
uzun zamandır giremiyorum sizleri cok özlemişim
bugün 19+1 olduk oğluşumla ama bende belirtilerden hiç bişey kalmadı karnım epeyce bir cıktı ama ne göğüs ağrısı ne bişey 1 aydır bebeğimide görmüyorum özledim onu hep endişeleniyorum cok fazla hissedemediğim içinde gecen hafta ara sıra seğirme şeklinde hissediyordum ama bu hafta hissedemiyorum da(
mrb cnm,,,
ne güzel artık sende hissediyorsun bebişini...
bu cumartesi akşamı sanırım bende tekmeleme tarzında hissettim kuzumu...ama dün olmadı ...büyüdükçe sıklaşcak inş...
gerçekten çok güzel bir duygu ...
çok doğru karar tebrik ederim cnm emin ol hiç aramıyosun bile
inşallah geç kalmamışımdır
yok sanmam canım içini ferah tut sen
ve bidaha içmezsin artık bebğiin gelir aklına
ben içemezdim çünkü benim bebeğim çok harkeketli erkek olduğu içinmidir nedir devamlı pıtpıt yapıyo
hele akşamları dolayısıyla o hareket edince heran varlığını hissedince insan herşeyden vazgeçer
20. haftadan itibaren daha çok hissedeceğiz hareketlerini
zaten o iki sigarayı da belli saatlerde içiyordum o saatleri atlatınca bir iki güne kadar o saatlerdeki istek de geçer dimi arkadaşım
geçer geçer merak etme sen canım
ben müzik dinliyorum hergün belli saatlerde çok rahatlatıyo benii
yine dışarda gezmekte çok mutlu ediyo benii
animasyon çizgi filmler izliyorum
zevk aldığım şeylerle ilgileniyorum bunlar çok rahatlatıyo beni
sende o saatlerinde farklı şeylerle mutlu olacağın şeylerle ilgilenirsen eğer sigarayı unutursun canım
teşekkür ederim canım
kızlar bişi soracagım
sigarayla aranız nasıl
benim mide bulantım ve kokulara hassasiyetim olmadığından sigaradan kahretsin ki tiskinmedim
ama en fazla günde 2 tane içiyorum
kızlar doğum şeklinizin ne olacağı konusuda druyla konuşan oldu mu aranızda? ilk hamileliği olanlara soruyorum bunu özellikle
kızlar doğum şeklinizin ne olacağı konusuda druyla konuşan oldu mu aranızda? ilk hamileliği olanlara soruyorum bunu özellikle
günaydınn mart anneleri ve bebekleri...
berbat bi haftasonu geçirdik. cuma günü gaz sancıları yüzünden hastanede soluğu aldım serum taktılar. geçti şkür. bide öğrendimki şiddetli gaz sancıları düşük ve erkeen doğuma nedne olurmuş. yedklerimede dikkat ediyorum nedne böyleyim anlamadım. yavruşum çok iyiydi maşallah elleriyle oynuyodu
cumartesi günü herşey çok güzel derken yakın arkadaşım bebeğini kaybettihala etksindeyim birlkte kahvaltı yaptık akşam için plan yaptık. oda hamileydi 11 haftalıktı bebeği kontrole gitti bebeğin kalp atışlarını duyamadılar ve bebek 7 haftalık görünüyodu. hastane hastane dolaştık sonuc hep aynı kürtaj olmak zorunda kaldı o geceyide hastanede geçirdik. allah kmseye yaşatmasın çok zor. kafamı hala toparlamış değilim. çok etkiledi beni bu olay.
rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versn.
ben sezeryan olmak istiyorum ama herkes ilk doğumun normal olabiliosa normal olsun daha ii dior. ne zaman belli oluyor doğumun nasıl olacağı, son günlerde filan mı yoksa önceden dr sorar mı? normal doğuma uygunsun derse dr, ben yine de sezeryan istesem mi acaba? hangisi daha iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?