Güle güle kullanmak nasip olsun canım. hayırlı olsun bebişinizin takımı.
Bizde cumartesi günü 2 tane baza aldık yarın teslim edilecek, kızımın şuan ki beşiğinde de kardeşi yatacak nasipse. kardeşi doğana kadar da kızım kendi bazasına alışsın istedik. hafta içi de gardırobumuzu alıcaz inşallah, fiyatta daha önce anlaşmıştık:)).
bizde bayağı bi dolaştık ve fiyatlar ne kadar pahalıymış gerçekten. 3 kapaklı çocuk gardırobu sorduk 1100 tl dediler

biz 2 baza(yatak,başlık dahil), 1 gardırobu 1200 e hallettik:)
Minikler canım İnan çok sevindim yüce Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah haberlerini bekliyoruz canım
Semracim hayirdir defne mı hasta tatlım çok çok gecmis olsun esın ise başlamış hayirlioldun canım
Ben renkliyede girdim resimlerimiz dortbouytlu heryeri belli mümininin
Sağol Esmacım, defnemiz hastaydı şükür iyileşiyor teyzesi. Eşimde başladı çok şükür işe.
merhaba mart anneleri ,,
sohbetleriniz çok keyifli, bende uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum. Sonunda üye oldum.:)) bizim de sata göre 1 martta kızımız geliyor inşallah beni de listeye eklerseniz çok mutlu olurum.
aramıza hoşgeldin zezun.
yaş, bebek cinsiyeti, yaşadığın yer bilgilerini de verirsen sevinirim.
iyi geceler hanımlarrr
bugün giren olmaz diye ben de hiiç girmedim ama baktım ki gene kaynamış ortalıkk
yarın kontrolüm var sabah 10 da artıkk gelince yazarım oğlumu acayip özledim hasretinden yanıyorum bir de şeker testi yaptırıcam sanırsam doktorum ööle demişti daha önce yaptıran varmıydı ilk benn mi olucam ya:44:
yarın benim için önemli bir gün inşallah herşey iyi olur hayırlı olur uyumam lazım ama heyecandan uyuyamıyorum
hepinize iyi uykular sabah mesajımı okuyunca beni hatırlayınız arkadişlerim
şuan büyük ihtimalle hala kontroldesin.. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin sibelcim
günaydın kızlar güzel bir hafta geçirelim inş....
Pollyannaaa canımmm eşin başlamış işe hayırlı uğurlu olsunnn kızında iyileşiyomuş çok şükür inş. bundan sonra stressiz daha rahat günler geçirirsiniz bebişinizle birlikteeee.........
miniklerrr gözün aydın çok sevindim canım dualarımız seninile inş.. daha güzel haberler verirsin bizleree
kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inş...
Hülyacım çok çok sağol canım. AMİİİNNNN
günaydınn kızlarr soğuk çuk soğuuuuuuukkkk kasımıda yarıladık çok şükürr güzel bi hafta olur inşallahhh
ya evet yaa kasım çokmu çabuk geçti bana mı öyle geliyor. bayram bayram dedik bayramdanda bişey anlayamadık kızımdan dolayı. şurda Aralığa ne kaldıki:)) yakında yılbaşı olacak hamileliğimizin 4/3 ü çoktan bitmiş olacak Allahın izniyle.
Günaydın kızlarrr

Hava ne kadar soğuk, Ankara'da deli gibi rüzgar var.. Bi de inadına parlayan bi güneş.. Artık kış geldi iyice..
Herkese güzel bir hafta diliyorum
bııırrrr buz buz resmen Ankara. güneş içeriyi güzel ısıtıyor ama dışarı fena soğuk, resmen kesiyor!!
günaydın güzel anneler bugün doktor randevumuz ve detaylı ulturasonumuz var bebeğimi görücem uzun bir aradan sonra umarım herşey yolunda olurrrrr
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
günaydın annişler...dün dışard öyle bi soğuk yağmur vardiki dondum valla..bugün güneş var en azından..kızlar sizde bebişleriniz hareket ettiğinde tekme attığında göbüşünüz oynuyomu dışardan belli oluyomu?
ayaktayken veya otururken pek belli olmuyor ama uzandığım zaman bariz belli oluyor.