2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba bende oda takımı caploonba marka düşünüyorum . bu takım sadece beşiği büyüyen almicam sade beyaz sallanan beşik alcam. bi de kızlar beşiği önce odama alıp büyüyünce mi taşısam Yoksa sepet turu birşey alıp iki 6 ay geceleri sepette mi yatirsam diye karar veremedim . beşiği ileri yaşlara kadar kullanır ve sağlıklı . caploonba ninda sağlık açısından onaylı belgeleri var . sepetler kullanışlı olur mu kullanan tanıdığı olan var mi?
birkaç arkadaş eklemiş sizlerin tercih sebebi nedir ?

Güzelmiş canım,alıcağın beşik büyükse sepet al ilk zamanlar yatak odasında durcak nede olsa bebişler.

bende hemen odasında yatsın diyodum ama kıyamadım oğluma..minicik daha nasıl tek bırakıcaksın odasında..korkar falan..bende yanıma ufak bi beşik aldım..hiç kıyamam oğluma ben..

bende hemen odasında yatsın diyodum ama kıyamadım oğluma..minicik daha nasıl tek bırakıcaksın odasında..korkar falan..bende yanıma ufak bi beşik aldım..hiç kıyamam oğluma ben..

en iyisini yapmışsın bence hem aklın onda kalmaz hemde arada uyurken yoklamak gerekir sırt üstü yatması tehlikeli ağlarsada sen duymasanda kocan duyar en azından bazı bebekler çok sessiz ağlıyo sessiz sinema gibi görüntü var ses yok

evet senin aldığını gördüm. nette ona benzeyenler var yonca markalı . ışte ben daha önce düşünmediğimden gezerken bakmamustim sence nasıl aldığın naylon gibi mi her tarafı kumastan örtülü gerçi de bi de yere yakın gözüküyor aşağıdaki mek. hem yüksek hem alçak ni . benim köpeğin olduğundan çok yere yakın bakamıyorum.ilk aylar odalarını ayircaz ama bi fırsatını bulsa yalar durur bebisi :)

canım güzel, kullanışlı ama bunların önden sallananları daha iyi. yani bebeğin yüzünü göreceksin ve ön alt tarafında demir oluyor ayağınla sallama şansın oluyor... onlarada bir bak. bu gönderdiğin linkte altta var başka çeşitleri...

çok sevimli canım...

öncelikle kocaman maşallah...
güle güle kullansın bebişin. çok zevkli olmuş. bayıldım tam prenses odası...

kumaş çevresi..zaten sadece geceleri yatırmayı düşünüyorum..gündüz yatağında odasındao lucak..köpek işinide çözmen lazım güzelim..umarım kıskanmaz bebeği..sonuçta bütün ilgi bi anda bebeğe kayıcak..benim bi arkadaşım vermek zorunda kaldı köpeğini..bebeğin orasını burasını çekiştiriyodu sürekli odasına falan giriyodu..baktılar olucak gibi diil sahiplendirdiler..bence mutlaka sende al yanına hiç olmazsa geceleri..daha çok küçücükler..sürekli mıyk mıyk ağlicaklar..

güvenli uyku yastığı alıcaz zaten..sırtüstü dönemez henüz..o duyurur sesini merak etme sen..hele hele anne duymicak mümkün diil..anne duymazsa baba hiç duymaz:))

kızlar, bu resimdeki alt değiştirme minderini nerde bulurum?

aynısı olması gerekmiyorda minder olsun şekli böyle olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…