• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba..

ben kadınlar klübüne ve forumunuza yeni katıldım. kendimi tanıtayım. ismim Sema , Kocaelinde oturuyorum. mart doğumlu erkek bir bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. sat 27 haziran ama biraz önden gidiyor 26-27 mart gibi beklenen tarih..
sizlerle paylaşımda bulunmak güzel olacak. :) çok şey kaçırmışım galiba çok yazılar yazılmış.. :(

hoşgeldin aramızaaa:16::16::16: geçmişi okuyabildiğin kadarıyla okursun, inşallah gelecek olayları beraber paylaşırız buradan

herkese merhaba..

ben kadınlar klübüne ve forumunuza yeni katıldım. kendimi tanıtayım. ismim Sema , Kocaelinde oturuyorum. mart doğumlu erkek bir bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. sat 27 haziran ama biraz önden gidiyor 26-27 mart gibi beklenen tarih..
sizlerle paylaşımda bulunmak güzel olacak. :) çok şey kaçırmışım galiba çok yazılar yazılmış.. :(

hoşgeldin aramıza cnm evet kaçırdığın şeyler çok artık bundan sonraki sohbetlerimizde beraber oluruz

:((( yaa ben bulamıycam galiba:((((
krem-yeşil hoşuma gitti. kızımın baza başlıkları da krem rengi.
yere de böyle krem yeşil bi halı düşündüm ama BİLMİYORUM YAAAA:((((((

benm de bebişimin mobilyaları krem rengi. perdesi de krem. halıyı renkli bişiler alsam çok sırıtıcak. kaç gündür düşünüyorum. çocuk odası halısı almak istemiorum yani mikili, poohlu fln istemiorum. royalde güzel halılar varmış bi bakıcam bakalım

hoşbulduk teşekkür ederim :)

ben de cmts günü renkli ultrasona girdim :) dr. hafif amnio sıvısı fazla dedi. ama bebkte bi anormallik görmedi çok şükür. iki hafta sonra kontrole çağırdı.

şeker yüklemesi istedi bir de..şekerden de olabilirmiş..benzer durum yaşayanlar var mı?

çok vesveseliyim bende. bundan önce düşüğüm olmuştu.. çok stresli geldim bu zamana kadar. İnş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çocuklarımızı :)

evet canım onlar mağazada satılırken nerelerde geçiyor ben mağazacılık yaptım ordan biliyorum. ben daha yıkamadım alacaklar bitsin bir aya kadar yıkayıp ütüleyeceğim... çantayıda hazırda bulundurmuş olurum...

bende yıkadım ütüleyip çantaya koyucam
hastane çıkışım iki takımm biberon ve emziğinide almıştımm onlarıda sıcak suda yıkayıp kurutup çantaya koyucam

biraz daha araştır cnm daha güzellerini bulabilirsin gibi geliyor nasıl bişey aradığını söyle bende bakayım
hem sade, hem güzel, hem ucuz hemde rahatlatıcı renk olsun.. çok şey mi istiyorum ki :26::26::26::26:
DMFye de dediğim gibi kızımda uyku sorunumuz çok, o yüzden rahatlatıcı renk istiyorum.
herkese merhaba..

aramıza hoşgeldin.. ne güzel tüm bilgilerini vermişsin.. listemize ekleyeyim senide.. bu arada bende Semra:) ilk sayfamızdaki diğer linklere de uğrarsan sevniriz:)

heh yavş yavaş doğru yolda ilerliosun bunun pembesi yokmu daha güzeldurur.

:))) :1::1::1::1::1: oleyyy yaşasın:))))
pembesi de varrr da işte :44::44::44::44:

arkadaşlar dünden beri gardırop arayışı içerisindeyim..
bu dolap nasıl sizce???
http://www.ticaretmerkezi.com.tr/images_buyuk/f73/49012810324228127.JPG
canım biraz daha araştır içine sinen güzel bir şey bulabilirsin bizlerde bakarız uygun birşey olursa paylaşırız üzülme emii
kızlarr aldığınız bebiş kıyafetlerini yıkıyormusunuz
ben iki gündür ılık sabunlu suda elimde yıkadım ütülemesi kaldı sadece
valla canım henüz yıkamadım hem benim aldıklarım hem annemin kayınvalidemin aldıkları hepsi gelsin sonrasında yıkamayı düşünüyorum ben
herkese merhaba..

hoşgeldin aramıza canım belki çok şey kaçırmış olabilrisin ama bundan sonrası içinde çok paylaşımlarımız olacak hep birlikte katışırsın sendee
inceledim siteyi. enteresanmış. bilmiyordum böyle bir ürün olduğunu. inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam:18:

bende ilk defa duydum ve gördüm böyle birşey olduğunu ben alsammı acaba napsam kiii

merhaba arkadaşlar çokk uzun bi aradan sonra...
baktım geçmişe biraz ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine. keyifler herkeste iyidir umarım.
tetenoz aşımı oldum. renkli usgmizide çekildik çok şükür herhangi br sorunumuz yok. oğlumda çok iyi maşallahh....
hazırlıklar hızlandı artık. bn tuaf bi panik içine girdim yetişmicekmiş hiçbişi gibi geliyo bana:(

herkese merhaba..

Hoşgeldin canım,ben de kocaelide oturuyorum.

aa ne güzel.. memnun oldum.. tanışırız inşallah :) benimle aynı zamanda doğum yapacak bir arkadaş ne güzel olur :)
kız mı erkek mi senin?

merhaba arkadaşlar çokk uzun bi aradan sonra...
baktım geçmişe biraz ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine. keyifler herkeste iyidir umarım.
tetenoz aşımı oldum. renkli usgmizide çekildik çok şükür herhangi br sorunumuz yok. oğlumda çok iyi maşallahh....
hazırlıklar hızlandı artık. bn tuaf bi panik içine girdim yetişmicekmiş hiçbişi gibi geliyo bana:(

evet canım gerçekten uzun zamandır yoktun:(
İyi olmanıza sevindim, topiğimizin genel durumu da iyi şükürler olsun..
dediğin gibi hazırlıklar bayağı hızlandı.. daha dün gibi hamileliğimizi öğrendimiz günler:)
yakında son 3 ayın içine giricez ve heycan iyice tırmanıcak:)

Back
X