• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi bakalım..bişey çıkmaz umarım..ay nasıl uykum geldi yaaa..yemekten sonra böyle mayışıyorum resmen benn..yoğurt ayran falan çok tüketiyorum sanırım..iice kedi gibi oluyorum

inşallah cnm enfeksiyon vardı idrar yollarında onu merak ediyorum 1 haftadır ilaç kullanıyordum bakalım inşallah geçmiştir. Bende sağlam gidip hasta dönenlerdeyim başım ağrıyor aşı yüzünden kolum ağrıyor fenayımmmm uykuda bir yandan bastırıyorrrr

kızlar benim akıntım biraz çoğaldı altım bazen ıslak ıslak oluyo acaba amniyosentez sıvısı gelebilirmi yksa bu aylarda akınr-tının çğalması normalmi sizlerdede böyle bir durum varmı

herkese merhaba..

ben kadınlar klübüne ve forumunuza yeni katıldım. kendimi tanıtayım. ismim Sema , Kocaelinde oturuyorum. mart doğumlu erkek bir bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. sat 27 haziran ama biraz önden gidiyor 26-27 mart gibi beklenen tarih..
sizlerle paylaşımda bulunmak güzel olacak. :) çok şey kaçırmışım galiba çok yazılar yazılmış.. :(

Oğluşunla birlikte hoşgeldin, çok şey kaçırmış olsan bile bundan sonra güzel paylaşımlarımız olur inşAllah, Rabbim hayırla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin:34:

Beni ve oglumu da ekler misin listeye:)
İstanbulda yaşıyorum yaş 28 tahmini dogum tarihi de 23 mart inşallah:21:
yaş ve tahmini doğumlarımız aynı, bu arada sende hoşgeldin:32:

merhaba teyzeleeer meleğimle bizde bir süredir takip ediyoruz sizleri
bikaç kez de burada yazdık ama kimse görmedi bizi :20:
allah nasip ederse mart annesi olarak aranızdayız.ciciler göbişler tüm topikler çok heycanlandırdı bizi
paylaşımlar harika olmuş.hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah:emir_bebek:
Sende hoşgeldin canım, evet topiclerin hepsi ayrı bir heyecan, ayrı bir sevinç, Rabbim bu sevinçlerimizi daim etsin:34:

Kızlar merhaba bizimde bugün kntrolümüz vardı bebişlerimizi gördük. Allahıma şükürler olsun ki bebişleriminin ikisininde sağlığı ve gelişimi iyiymiş. Kuzucuklarım maaşallah kıpır kıpırlar :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ay ne güzel maşaAllah yaa, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin, benimde hep hayalimde ikiz vardı gerçi hala var, oğluşuma ikiz kardeş gelir mi acaba diye düşünüyorum bazen, eşim dur şunu bir dğur sonra ikizi düşünürsün diyo:1:

kızlar markafonide indirim vardı kızıma hediye çekimide dahil edince 10 tl ye elbise aldım çok gzlllllll bu arada kuzum rızkıyla gelecek sanırım eşimin işleri kötüydü çok iş buldu sanırım büyük ihtimal haftaya deneme olarak gidicek olursa dvm edicek.Bize dua edinnn olur mu?
canım benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun, İnşaAllah Rabbim hayırlı iş versin, kimseyi işsiz, ele muhtaç bırakmasın, bu arada cicişlerini güle güle kullan:34:

Bizide eklermisiniz:))) 23.03.2012 tahmini doğum tarihim. Bebişim KIZ:):49:

ooo maşaAllah 23 mart doğumlular ne kadar çoğaldı öyle:32: bu arada hoşgeldin

Beni bugünlerde iyice heyecan sardı..

Şaka maka yolun çoğunu yedik bitirdik..

Çok şükür bebişlerimizde sağlıklı..

14 hafta sonra doğum yapıcam Allah'ın izniyle..

Daha dün gibi ilk tickerımı yaptığım gün.. ve üzerindeki hafta 4+4 ü gösteriyordu..

İyiki burada toplanmışız, iyiki sıkıntılarımız üzüntülerimi paylaşıyoruz.. Yoksa günler nasıl geçerdi bilmiyorum..

bazen diyorum interneti kapatalım (kablosuz modem çok fazla radyasyon yaydığı için), ama sizler varsınız aklımda hemen vazgeçiyorum.. cepten nete bağlanırım diyorum, ama burdaki gibi aktif olamam,hızlı hızlı yazamam diye yine vazgeçiyorum..

Bi kaç gündür duygusala bağladım..

dün akşam eşime kızlarımızın odası hakkındaki fikirlerimi söylerken öyle heyecanlandım ki.. Sanki ilk kez yaşıyormuş gibiyim bu duyguyu..

Rabbim sen herşeyin hayırlısını nasip eyle. AMİN
şuna bak aklından interneti kapatmak geçiyormuş:47:hele bir kapattır:41: şaka bir yana valla ben evimde netim olmadığı halde sizinle olabilmek için evime net bağlattım:53: iyi kide bağlattım, hepinizi çoook seviyorum:32::32: Bu arada canım sınavlarım 10-11 aralıkta, elimden geldiğince çalışıyorum, benim için dua edinde sınavım iyi geçsin:53:

Bizim de öyleydi ama geçen akşam eşimde hem gördü tekme attığını hemde elini koyunca hissetti ilk defa.Baya bekledi eşimde :))))
Bzim babamız hep hissediyor, babamız hamile olduğumu duyduğundan beri akşamları elini göbüşüme koyuyor ve Ayetel-Kürsi, Fatiha, Felak,Nas sürelerini okuyor, Sonrada Rabbim seni hayırlı insanlarla karşılşatırsın, nazardan, kötülüklerden korusun, ömrünü güzel eylesin diye dua ediyor, bebişimiz babasının eline bu şekilde alıştığından galiba babası elini koyuncada oynuyor:34:

slm kızlar nasılsınız bende hep yatıyorum faydası oldu galiba dün dr gittik rahimağzındaki açıklık kapanmış 34 mm den 38 mm çıkmış dr da çok şaşırdı bidaha dikişten bahsetmedi hatta 1 ay sonra gel dedi madem yatmanın faydası varsa bana niye hemen 2 gün içinde dikiş atalım dedi beni tedirgin etti strese soktu anlamıyorum o dr bidaha gitmem heralde neyseki güzel haberler aldık ALLAH ıma çok şükür ama yatmaya devamm inşallah hepimiz bebeğimizi sağsalim kucağımza alırızz
canım benim çok sevindim, Sürekli aklımdasın ve senin için özel dua ediyorum, İnanıyorum ki bu sefer Rabbim bebişini kucağına almayı nasip edecek:34:

selam canım bizde iyiyiz çok şükür nasıl gidiyo ders çalışmalar bende izin alınca başlıcam çalışmaya benimde nisanda sınavım var nasıl bebişi bırakıp gidicem bilmem ama son sene zaten 1 sene beklemek istemedim

benimde geçen sene öyleydi, bir nisan bir haziran bitiyordu, ama bu sene kredili sisteme geçince 4 sınav oldu, 10-11 aralıkta var, ocakta var, nisanda var, haziranda var...napcam bilmiyorum, Elimden geleni yapıyorum, Artık olduğu kadar:53: İnşaAllah seninde iyi geçerde bu sene bitirsin, ben daha 2. sınıftayım:53:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

gece sırt ve bacak ağrılarından uyuyamadım yine, dünden beri bacak ağrılarım çok fena yine ne güzzel geçen hafta geçmişti :(

birde tatlı tatlı küçük küçük kaşınıyorum, vücudumun her yeri kaşınıyor, boynum kolum göbeğim sırtım bacağım yani öyle çatlayacağımda onun kaşıntısı değil bu, aranızda kaşınanlar var mı ?

diyetisyene git mutlaka canım , ben 25 haftalığım 7 kilo almışım ve doktorum kızdı ve diyetisyene gönderdi geçen haftadan beri uyguluyorum 1 kilo verdim sende git mutlaka.

hamilelikte kaşıntı yaşayan bi arkadaşım vardı, karaciğer değerleri mi ne yükselmiş, onunki dayanılmazdı tabi ama sen de bi dr. a danış istersen arkadaşım..birde diyetisyene gitme imkanım yok, listeni paylaşabilir misin, en azından örnek olur, neyi yanlış yapıyorum onu anlarım belki..

venüsten özgeengin polyanna teşekkür ederim şuan bebişle iyiz inşallah bu kadarıyla kalır bidaha korku yaşamam 7 ayı doldursam fakir çocuğa para verecem artık hep dua ediyorm hatimide yarıladım şu günler çarçabuk geçsin inşaallahhh

çok sevindim canım gözün aydın hep iyi haberlerimiz olsun
:nazar::nazar::nazar:

Oğluşunla birlikte hoşgeldin, çok şey kaçırmış olsan bile bundan sonra güzel paylaşımlarımız olur inşAllah, Rabbim hayırla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin:34:

Sende hoşgeldin canım, evet topiclerin hepsi ayrı bir heyecan, ayrı bir sevinç, Rabbim bu sevinçlerimizi daim etsin:34:

ay ne güzel maşaAllah yaa, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin, benimde hep hayalimde ikiz vardı gerçi hala var, oğluşuma ikiz kardeş gelir mi acaba diye düşünüyorum bazen, eşim dur şunu bir dğur sonra ikizi düşünürsün diyo:1:

canım benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun, İnşaAllah Rabbim hayırlı iş versin, kimseyi işsiz, ele muhtaç bırakmasın, bu arada cicişlerini güle güle kullan:34:

şuna bak aklından interneti kapatmak geçiyormuş:47:hele bir kapattır:41: şaka bir yana valla ben evimde netim olmadığı halde sizinle olabilmek için evime net bağlattım:53: iyi kide bağlattım, hepinizi çoook seviyorum:32::32: Bu arada canım sınavlarım 10-11 aralıkta, elimden geldiğince çalışıyorum, benim için dua edinde sınavım iyi geçsin:53:

Bzim babamız hep hissediyor, babamız hamile olduğumu duyduğundan beri akşamları elini göbüşüme koyuyor ve Ayetel-Kürsi, Fatiha, Felak,Nas sürelerini okuyor, Sonrada Rabbim seni hayırlı insanlarla karşılşatırsın, nazardan, kötülüklerden korusun, ömrünü güzel eylesin diye dua ediyor, bebişimiz babasının eline bu şekilde alıştığından galiba babası elini koyuncada oynuyor:34:

canım benim çok sevindim, Sürekli aklımdasın ve senin için özel dua ediyorum, İnanıyorum ki bu sefer Rabbim bebişini kucağına almayı nasip edecek:34:

benimde geçen sene öyleydi, bir nisan bir haziran bitiyordu, ama bu sene kredili sisteme geçince 4 sınav oldu, 10-11 aralıkta var, ocakta var, nisanda var, haziranda var...napcam bilmiyorum, Elimden geleni yapıyorum, Artık olduğu kadar:53: İnşaAllah seninde iyi geçerde bu sene bitirsin, ben daha 2. sınıftayım:53:

hoşbulduk :)teşekkürler ...:)

kızlar youtube da bir şarkı var arkadaş dinletti. çok güzel benim meleğim bu şarkıyı dinleyince resmen oynadı . siz de bir deneyin isterseniz:)) pub şa la la laa diye yazın :16:

Ayça yaa Melikeden haberin varmı??? bu sıralar uğramıyor.. işleri çok mu yoğun ki??

Canımmm yazamıyorum işler bayaa yoğun ama sayfa sayfa okuyorum her gün.. arada fırsat buldukça cvp da yazıyorum ama çok fazla olmuyor :(( yarın inşallah işler biraz hafiflerde artık bende katılırım sohbete.. çok özledim sizleriii :49:

kızlar benim akıntım biraz çoğaldı altım bazen ıslak ıslak oluyo acaba amniyosentez sıvısı gelebilirmi yksa bu aylarda akınr-tının çğalması normalmi sizlerdede böyle bir durum varmı

canım o ıslaklık kilot ıslaklığıyla olmaz. bence daha fazla gelir diye düşünüyorum... senin bahsettiğin mantar oluşmuş olabilir. idrar testi yaptır ve doktoruna danış. bende enfekiyon var benimde bu şikayetim vardı doktor mantara dönüştürdüğünü söyledi...

Günaydın kızlar,şu ilaç kullanamamak ne zor şeymiş:(
2 gün öncesinde boynumda hafif ağrı vardı ama dün sabah uyandığımda sağ tarafım tamamen tutulmuştu.Bütün gün hiçbirşey yapmasan sıcak kompres yaparak idare etmeye çalıştım,gece eşim masaj yaptı sıcak komprese devam ettik fakat yatma saati geldi bir türlü yatamıyorum sanki boynum kopacak o kadar kötü sancı giriyordu ki sürekli ağlamaya başladım eşim de telaş yaptı ay 30 yaşına geldim ilk kez boynum tutuldu ne zor şeymiş.Doktora gidelim diyor,birşey yapamayacağını biliyorum hamileyim sonuçta.Gece oldu 00:30 dedi doktor rahatsız olursa olsun seni bu halde görmeye dayanamıyorum ben arıcam ,neyse aradı parol içsin bir de voltaren jel alıp masaj yapın demiş.Eşim nöbetçi eczane aradı kıyamam ben ona neyse uyuduğumda 2 falandı sanırım.Sabah fena uyanmadım ama bu voltarenin prospektüsüne baktım çok zorda kalmayınca kullanmayın diyor.Offf bgün sürmicem bakalım ne kadar idare edicek beni.Kafanızı şişirdim ama dün gece cidden benim için çok kötüydü:2:

geçmiş olsun canım...

slm kızlar nasılsınız bende hep yatıyorum faydası oldu galiba dün dr gittik rahimağzındaki açıklık kapanmış 34 mm den 38 mm çıkmış dr da çok şaşırdı bidaha dikişten bahsetmedi hatta 1 ay sonra gel dedi madem yatmanın faydası varsa bana niye hemen 2 gün içinde dikiş atalım dedi beni tedirgin etti strese soktu anlamıyorum o dr bidaha gitmem heralde neyseki güzel haberler aldık ALLAH ıma çok şükür ama yatmaya devamm inşallah hepimiz bebeğimizi sağsalim kucağımza alırızz

çok sevindim canım. bebişinde senin gibi güçlü...

Selam güzel anneler ve bebişleri; Nasılsınız:32: Biz çok şükür iyiyiz...az önce oğluşumun cicilerini ekledim, meğer önceden boyutları büyük olduğu için ekleyememişim, makinayı ayarlayınca oldu:32: Neyse ben geçmişi okuyayım:34:

birazdan bakacağımmmmm...:1:

Canımmm yazamıyorum işler bayaa yoğun ama sayfa sayfa okuyorum her gün.. arada fırsat buldukça cvp da yazıyorum ama çok fazla olmuyor :(( yarın inşallah işler biraz hafiflerde artık bende katılırım sohbete.. çok özledim sizleriii :49:

Canım iyi olun da, sana kolay gelsin o zaman. yarın işlerin hafiflediğinde bekliyorum. buluşmayı da ayarlayalım.

canım sen bi dr git kontrol amaçlı inşallah amniyons sıvısı değildir idrara sıkışıyomusun

inşaallah canım bende hep dua ediyorum rabbim nasip ettiyse kızım hertürlü durur:nazar::nazar::nazar:

İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyatlarda ve kaliteli bebek mağazaları varmı Avm içinde olmayan Avm içindekiler küçük ve pahalı geliyor bişey alamayınca içim gidiyor...:1:

merhaba kızlar bende dün dr gittim şeker yüklemem yapıldı normal ıktı kan düşük magnezyum kalsiyum verdi artı olarak vede dr um ocak ayında istanbul da çalışmaya başlayacakmış yani yeni bir dr bulmam gerek :((
bebeğim çok tatlı uyuyordu ellerini yüzüne kapatmıştı.830 gr olmuş:nazar:

bebek odası alan arkadaşlar hayırlı olsun bebeişleriniz güle güle kullansın:nazar::emir_bebek:

bende de var akıntı cnm dr kaç tane fitil verdi geçmedi bazılarında geçmesi zor oluyormuş

kızlar youtube da bir şarkı var arkadaş dinletti. çok güzel benim meleğim bu şarkıyı dinleyince resmen oynadı . siz de bir deneyin isterseniz:)) pub şa la la laa diye yazın :16:

beğendim şarkıyı cnm

Back
X