Oğluşunla birlikte hoşgeldin, çok şey kaçırmış olsan bile bundan sonra güzel paylaşımlarımız olur inşAllah, Rabbim hayırla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
yaş ve tahmini doğumlarımız aynı, bu arada sende hoşgeldin
Sende hoşgeldin canım, evet topiclerin hepsi ayrı bir heyecan, ayrı bir sevinç, Rabbim bu sevinçlerimizi daim etsin
ay ne güzel maşaAllah yaa, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin, benimde hep hayalimde ikiz vardı gerçi hala var, oğluşuma ikiz kardeş gelir mi acaba diye düşünüyorum bazen, eşim dur şunu bir dğur sonra ikizi düşünürsün diyo
canım benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun, İnşaAllah Rabbim hayırlı iş versin, kimseyi işsiz, ele muhtaç bırakmasın, bu arada cicişlerini güle güle kullan
ooo maşaAllah 23 mart doğumlular ne kadar çoğaldı öyle

bu arada hoşgeldin
şuna bak aklından interneti kapatmak geçiyormuş

hele bir kapattır

şaka bir yana valla ben evimde netim olmadığı halde sizinle olabilmek için evime net bağlattım

iyi kide bağlattım, hepinizi çoook seviyorum

Bu arada canım sınavlarım 10-11 aralıkta, elimden geldiğince çalışıyorum, benim için dua edinde sınavım iyi geçsin
Bzim babamız hep hissediyor, babamız hamile olduğumu duyduğundan beri akşamları elini göbüşüme koyuyor ve Ayetel-Kürsi, Fatiha, Felak,Nas sürelerini okuyor, Sonrada Rabbim seni hayırlı insanlarla karşılşatırsın, nazardan, kötülüklerden korusun, ömrünü güzel eylesin diye dua ediyor, bebişimiz babasının eline bu şekilde alıştığından galiba babası elini koyuncada oynuyor
canım benim çok sevindim, Sürekli aklımdasın ve senin için özel dua ediyorum, İnanıyorum ki bu sefer Rabbim bebişini kucağına almayı nasip edecek
benimde geçen sene öyleydi, bir nisan bir haziran bitiyordu, ama bu sene kredili sisteme geçince 4 sınav oldu, 10-11 aralıkta var, ocakta var, nisanda var, haziranda var...napcam bilmiyorum, Elimden geleni yapıyorum, Artık olduğu kadar

İnşaAllah seninde iyi geçerde bu sene bitirsin, ben daha 2. sınıftayım