• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım bayıldım çok güzelmiş, güle güle kullansın miniğin. Senin kızın olacaktı değil mi, bak orda ne güzel pembe disney halı koymuşlar çok da yakışmış bence. Ayrıca illa çocuk figürlü değil de, soft renklerde başka halılarda bakabilirsin bence. Sim rengi dediğin kulpları altın rengi onu mu diyorsun yoksa takım tamamen farklı bir renk mi olacak?

çokteşekkür ederim canım. yok takım beyaz olacak üzerinde oyma şekiller var ya üst kısmında falan onlar altın sim renginde olacak. evet benim kızım olcak inş. tabi çocuk figürlü şart değil de nette biraz baktım öyle beyaz altın sim renginde hiç halı bulamadım ona takıldım biraz...

çok güzel canımm güle güle kullan
illa bebek halısı almak zorunda değilsinn oda klasikk hoşş o yüzdenn simli bi halı kullanabilirsinn
bende simli pembe bi halı var çok şirinn yatak odamda kullanıyorumm ama eğer kızım olsaydı bebek odasına koyardım çok hoş çünkü bebek halısı değill ama kullanılırr
oğlum olacağı için kullanamıyorumm

çok teşekkür ederim canım simli halıya razıyım zaten de bulabilir miyim? nette göremedim hiç bulamam diye korktum :)

İyi aksamlar kizlar bugun kontrole gittim seker yuklemesi yapildi cok sukur seker cikmadi onundisinda hersey :nazar:yolunda cok sukur

gözün aydın canım... darısı yaptırmayanların başına...

cok beğendm cnm sarı simden bahsediyosun sanırım buna herrenk olur pembede olur beyazlı altın sarılı halılarda var ama bebekli değil zaten bu odaya öle bebekli şeyler gitmez gibime geliyo...

canım bencede bebekli olmaz da hiç göremedim şöyle şık altın sarılı beyazlı bir halı, bulamazsam çok alakasız olursa tüm odayı bozar diye canım sıkıldı gezmedim ama netten baktım gezersem bulurum değil mi?

arkadaşlar sizi korkuttuysam çok özür dilerim...cvp yazıp moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim...

benim bu sertleşmeler hafif olarak 20. haftadan bu yana oluyordu bende tam anlamlandıramıyordum..birkaç hafta önce kahverengi lekelenme olmuştu...ve son zamanlarda da bu sertleşmeler daha sık ve şiddetli olmaya başlamıştı...rahim bitarafa toplanıyor sertleşiyor ve elimle çok rahat hissediliyordu...kontrolde doktora söyleyince oda ufak tefek kasılmalar olabileceğini veya bebeğin hareketleriyle karıştırabileceğimi düşündü ama yinede rahim ağzına bakalım dedi...
nitekim kısalma başlamış ...normalde bu kısalmanın 7. ve 8. aylarda beklendiğinin benimkinin erken başladığını söyledi...
erken farketmemiz iyi oldu önlemimizi alırız dedi...

benim araştırdığım kadarıyla bu sertleşmeler rahimi doğuma hazırlayan alıştırma kasılmalarıymış...26. haftada filan başlar yazıyor internette...asıl tehlikeli olan bu kasılmaların saatte 3-4 kez tekrarlamasıymış...

yani arada bir oluyorsa korkmamak gerekiyor galiba...
benimde serumdan sonra azaldı bugün 1-2 kez oldu...
tekrar özür dilerim sizleri tedirgin ettiğim için...ama inanın çok korktum gece uyku bile uyumadım ...
rabbim bebeklerimizi korusun inşallah ve bizlere bağışlasın...

tek tek cvplayamdığım için kusura bakmayın...uzanıp dinleneceğim.. inşallah bunuda atlatırız kuzucuğumla...

çok geçmiş olsun canım önemli olan senin ii olman. inş. bir şey olmaz vaktinde alırsın kuzunu kucağına.

çokteşekkür ederim canım. yok takım beyaz olacak üzerinde oyma şekiller var ya üst kısmında falan onlar altın sim renginde olacak. evet benim kızım olcak inş. tabi çocuk figürlü şart değil de nette biraz baktım öyle beyaz altın sim renginde hiç halı bulamadım ona takıldım biraz...

sen bilirsin tatlım ama bence toz pembe bir halı da çok yakışır bu odaya

çok teşekkür ederim canım simli halıya razıyım zaten de bulabilir miyim? nette göremedim hiç bulamam diye korktum :)

gözün aydın canım... darısı yaptırmayanların başına...

canım bencede bebekli olmaz da hiç göremedim şöyle şık altın sarılı beyazlı bir halı, bulamazsam çok alakasız olursa tüm odayı bozar diye canım sıkıldı gezmedim ama netten baktım gezersem bulurum değil mi?

çok geçmiş olsun canım önemli olan senin ii olman. inş. bir şey olmaz vaktinde alırsın kuzunu kucağına.

canım bilindik markaların simli modelleri oluyo sen onlara bakk netten hatta simli halı diye bile ara bulabilrsiin
ben bide elde yıkarım halılarımı içim öyle rahat ederrr hiçbişey olmadı simlerine çok memnunum

canım bilindik markaların simli modelleri oluyo sen onlara bakk netten hatta simli halı diye bile ara bulabilrsiin
ben bide elde yıkarım halılarımı içim öyle rahat ederrr hiçbişey olmadı simlerine çok memnunum

canım senn halın ne markaydı bakıyım sitesine bir? benim evimdekiler sarayın güzeller ama pek leke çıkmıyor üstlerinden mutfak halımda da yağ lekesi kaldı o da royalindi.

canım senn halın ne markaydı bakıyım sitesine bir? benim evimdekiler sarayın güzeller ama pek leke çıkmıyor üstlerinden mutfak halımda da yağ lekesi kaldı o da royalindi.

benimki padişahın canımm annem almıştı ama çok oldu hala varmı bilmem
halılarını arap sabunu veya rendelenmiş sabun ile yıka güzelce fırçala tertemiz olurr hiçbir halı yıkamacı böyle güzel yıkayamazz ama sabun olmalı deterjan değill

aaa gerçekten mi? ben de benimki yağ lekesi inatçı ondan sanmıştım demek hep öyle

Bilmiyorum ki, mutfak halılarını çok koyu renk falan mı almak lazım anlamadım:) diğer odalarımda da royal var ama onlara yağ falan dökülmedi hiç leke yok, o yüzden ayırt edemiyorum, bir de onlar koyu renk, ben de gidip en açık rengi mutfağa koymuşum, çok leke gösteriyor.

ben çıkıyorum arkadaşlar okumam gereken 12 sınıfın sınav kağıdı var. ii akşamlar...

Kolay gelsin canım. İyi akşamlar.

Bilmiyorum ki, mutfak halılarını çok koyu renk falan mı almak lazım anlamadım:) diğer odalarımda da royal var ama onlara yağ falan dökülmedi hiç leke yok, o yüzden ayırt edemiyorum, bir de onlar koyu renk, ben de gidip en açık rengi mutfağa koymuşum, çok leke gösteriyor.

Kolay gelsin canım. İyi akşamlar.

canımm halını kendin yıka dediğim gibi sabunlu su ile yıka eğer lekeli yerlerin çıkmıyosa ariel leke çıkarıcıda ekleyebilirsin ama sabun dışında bişey kullanma hem 1 yıll yumuşacık kalır hemde parlar halıların tertemiz olurrr

Işılcım yeni gördüm msjı,Cumalıkızığı sormuşsun,Ankara yolunda Banotoyu geçince sağ tarafta tabelası var Cumalıkızığın.Tabledan saptıktan sonra direk köye giriyorsun zaten :54:

Efem biz gezdik geldik bütün haftasonu çok güzeldi ama iyice ağırlaşıyorum sanki bu akşam çok yorgun hissediyorum kendimi.Hadi ciciler bölümüne bizim kuzunun bir kaç cicisini ekleyelim :21:

canımm halını kendin yıka dediğim gibi sabunlu su ile yıka eğer lekeli yerlerin çıkmıyosa ariel leke çıkarıcıda ekleyebilirsin ama sabun dışında bişey kullanma hem 1 yıll yumuşacık kalır hemde parlar halıların tertemiz olurrr

Halımı kendim yıkıycak vakit ben de nerdeee? Yemek yapmaya bile zor vakit buluyorum:(

hafta sonu ankara buluşmuuuuş:( ben evdeydim yattım hafta boyu zaten giremedimde hiiiç:( acaba buluşcaklarmı dedim ama girip bakamadımda.bidahaki buluşmanıza inşallah.kısa zamanda buluşma ayarlayalım tekrar..

günaydın kızlarrr güzel bir hafta olsun hepimiz içinnnn bebişlerimizle birlikteeee güzel haberler gelsin bol bolll...

geçmişi okumaya gidiyorum dönerim birazdannnn:16::16::16::16::16::16:

günaydın cici anneler ben 6.30da uyandım yatakta dönüp duruyorum hala oğlum uyuyor mu ne hiç kıpırtı yok çok seviyor annesini korkutmayı şakacı şey :26:

gunaydın anneler. hepımız ıcın guzel bır hafta dılıyorum. :) gecen hafta cabucak gectı bu haftada oyke olsun. hazırlıklar hızlsndı herkeste oyle oluncs daha cabuk gecıyor.

Back
X