2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebek nevresım takımlarına baktım ben. bı de daha once alan bursalı ark.lar onermıstı. sen defne ıcın mı ıstıyordun canım?
evet canım, baza aldık ya, onun için tek kişilik nevresim takımı veya uyku seti arıyorum. cotton boxın fiyatları %37 indirimliymiş çokda uygun olmuş böyle, ama işte tek kişilik yok nedense((

mama saklama kabımı oo:)) ben emzik kutusu sanmıştım onu yaw:) 50 tl üzeri alışverişler için yollamışlar bitane çek gibi bişey..
o kadar küçükse bizde emzik kabı olarak kullanırız:))))

ellerin dert görmesin.. oooohhh iyi yapmışsın.. bakalım geri dönüş nasıl olacak:)

Işılcım yeni gördüm msjı,Cumalıkızığı sormuşsun,Ankara yolunda Banotoyu geçince sağ tarafta tabelası var Cumalıkızığın.Tabledan saptıktan sonra direk köye giriyorsun zaten

sağol tatlım hafta sonu pazar günü gitmyei düşünüyoruz bıdıkımla kontrolümüz var ordanda oraya geçeriz dedik....

cnm eline sağlık cok güzel olmuş....ben bir sitede bunu zaten 1 tly hazır olarak görmüştüm sen hiç araştırmışmıydın....((

kesinlikle katılıyorum bende gittim baktım bukadar reklamda övüyolar 2 li tek altlara 30 40 istiyolar manaklar zaten chıkoda da aynı

ben onu sarımsak saklayıcı olarak kullanmaya karar verdim..zaten pembe:)

Bizim kuzuların doğum tarihi aynı olduğu için seni unutmam hiç mümkün değil life84 çüm.Şimdi geçmişi okurken gördüm çok üzüldüm.Bizim bir kaç gün sonra doğum yapacak bir aile dostumuz da yaptırdı amniyosentez İstanbula gönderiliyormuş numuneler 2 haftada sonucu almıştı,stresli bir süreç ama dualarımız seninle.Sen olumlu düşün olumlu olsun.Dikkat et kendine ve kuzuna benim içime doğuyor sağlıklı bir bebiş olacak seninkisi

canım inş. güzel sonuçlar alırsınız dualarımız sizinle .bende doktorun dediğine katılıyorum ense kalınlığı bu haftalarda önemli olsaydı 14 e kadar yaptırmanız lazım demezlerdi sen içini ferah tut doktorlar kötü şeyler söylememişler zaten ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum sende çok düşünmemeye çalış stres bebiğinide etkiliyo sonuçta.

kızlar şimdi bir kaç ürün alıcam internetten sevi bebeğin yan yatış yastıkları ile,tırnak bakım seti, banyo süngeri,gögüs pedi filan yanlız şampuan var bebek için fiyatları gayet iyi sadece dalin mi nivea mi yoksa diğer markalar mı fikrinizi söyler misiniz ona göre alıcam bu arada ,, | Banyo Gereleri, | Salk ve Hijyen| Bebek Bakm-Banyo| Banyo Gereleri, | kraft,babymax,chicco,philips avent,maxi cosi,camino,medela,lansinoh,tomy,lindam,oyun park,yrte,fisherprice,playskool,sunnybaby oto koltuu,anakuca,ikiz bebek arabas,ift ynl beb linki bu arkadaşlar diğer yerlere göre fiyatları daha ucuz gögüs pedi lansinoh 60'lı 12 tl

limangodan az önce aldığım uyku setinin polar setini aldım cidden indirim oranı iyiydi şimdide hazırlanıp uyku setini iade etmeye gideyim :)

bu arada söylemeyi unuttum kızlar dün nst ye bağlandım ben, karnım 3-4 gündür taş gibiydi ve aralarda kasılmalar oluyordu yürüyemiyordum kasıldığında, neyseki nst de doğum sancısı çıkmadı, bu dönemler normal miş, bir arkadaşda yazmış dün önemli olan düzenli kasılmalar mış, central hospitalda yaptırdım nst yi misafir nöbetçi kadın doğumcu vardı, inanılmaz sevdim diyalogları süperdi çok sıcak ve neşeli idi, sordum zeynep kamil de çalışıyormuş, eşim kartını falan istedi ama etik olmaz ben burada misafirim veremem dedi adı evrim di, zeynep kamile gidip tanıyan var mı ?

Canım pek fikrim yok ama nivea kullananlar memnunmuş,bende daha almadım alırsam nivea alıcam.

Oh ne güzel buluşmuşsunuz inşaAllah bir daha ki buluşmada bende aranızda olabilirim,

ama Ankamalde herkes hamiş, koca göbekle iyide dikkat çekmiştir, netten tanışıp buluştuğunuzu bilmedikleri içinde bu kadar kişi aynı anda iyi denk gelmişte hamile kalmış demişlerdir

Bu arada soğaol canım, gözlerimi açamıyordum sürekli çapaklanıyordu, neyse ki geçti....

Canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun, inanıyorum ki sende bu günleri hayırla ve sağlıcakla atlatacaksın, Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…