2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gamzecim 90 tl üzeri kargo bedava.
ama yine de diğerleriyle beraber sorarım..
canııımmm kalbini ferah tut.. Allah'ın izniyle bişeycikler olmaz kuzucuğuna.
şuan yaşadığın stresi anlayabiliyorum, çok zor...
dualarımız seninle, sende bol bol dua et.. Rabbim Şafi isminin hürmetine size Şifa versin. AMİN.

özgecim,melyce,alev,d m f,polyannacım teşekkür ederim desteğiniz için...
sefy ben özel muayenehaneye gidiyorum..dr cüneyt genç e gidiyorum..behsetmiştim daha önce,ilgili,deneyimli,iyi bir doktor..

Son düzenleme:
prima ilk hediyem kutumuz geldii..ama hayal kırıklığı kızlar:) kayıt olanlara duyurulur yanii:) içinde 4 tane bez var..bitane body var ama 44cmlik..yani erken bebek giysisi..bide bol bol broşür var..

prima ilk hediyem kutumuz geldii..ama hayal kırıklığı kızlar:) kayıt olanlara duyurulur yanii:) içinde 4 tane bez var..bitane body var ama 44cmlik..yani erken bebek giysisi..bide bol bol broşür var..

Ben de kayıt yaptıktan sonra kutunun içindekileri gördüm hiç bişey yoktu,olsun artık 4tane bezi kullanırız bol bol:)))))

özgecim,melyce,alev,d m f,polyannacım teşekkür ederim desteğiniz için...
sefy ben özel muayenehaneye gidiyorum..dr cüneyt genç e gidiyorum..behsetmiştim daha önce,ilgili,deneyimli,iyi bir doktor..

bencede yaptır amniyosentez...geçmez yoksa sana günler..hem için rahatlar hemde bişey varsada önlemini alırsınız..

hadi yaaa.. 44 cmlik bodyyi ne yapacakmışız sorması ayıp:)))
mama saklama kabı, wenice 20 tl indirim kuponu filan yokmu??:44::44::44::44:

canım hatırlıyorum bıbregındekı sorundan fkat bu gecıcı bır durum degıl mıyfı bobregıne ve kıste yıne detaylı baktı m? umarım amnıyosentez sonucun ıyı gelır. cok zor bır durum canım bıze de kalbınden suphelenmıstı bızımde ense kalınlıgı bıraz fazlaydı. ama her gıttıgımızde kalbıne cok detaylı bakıyor dr.umuz bır sorun yok dıyo yuzde 95.cok zor bır bekleyıs senı anlıyorum. sonuclar cıkana kadar kendını cok strese sokma lutfen

Toz bezi yapalım diye göndermişler heralde o kadar küçük gönderilir mi yaa,mama saklama kabı nasıl?Öyle bişeyde vardı.

Merhaba,

Biraz önce internetten form doldurarak katıldığım'prima ilk hediyem' kampanyasına ait paket elime ulaştı.Paketin içeriğinin zaten zayıf olduğunu biliyordum ama sizin markanızı görünce ve bebek için giyecek birşey hediye ettiğinizi okuyunca sevinmiştim.Fakat sizde hayal kırıklığına uğrattınız..Gönderdiğiniz body 'earlier baby' yani erken doğmuş küçük bebekler için..Sizce bu paketin gönderildiği kişilerin kaçının bebeği erken doğum olabilir? Yani şunu demek istiyorum;madem bir kampanyaya sponsor oldunuz bari hakkıyla yapın da gönderdiğiniz kişilerde ürünlerinizi kullanabilsinler..

Ne yapalım artık olmazsa oyuncak bebeklerimize giydiririz ürünlerinizi..

Yinede ilginize teşekkürler

hehe yazdım şikayet bölümüne:)

mama saklama kabımı oo:)) ben emzik kutusu sanmıştım onu yaw:) 50 tl üzeri alışverişler için yollamışlar bitane çek gibi bişey..

Yok artık 50TL alışveriş yapmayınca kullanılmıyo yani,sanki çok güzelde ben pek beğenmedim wenicedekileri zaten bi tane tuluma 30-40tl yazmışlar bi de reklam yapıyolar bi daha ucuzuz diye....

mama saklama kabımı oo:)) ben emzik kutusu sanmıştım onu yaw:) 50 tl üzeri alışverişler için yollamışlar bitane çek gibi bişey..

Ne bunlar minyatür mü zannediyo bebeklerimizi acaba.. Bizimkiler kocaman haberleri yokmu? Amaan bedava hediyeden nolur işte buna da şükür

Çok iyi yapmışsın canım...Maden yapıyolar doğru düzgün yapsınlar.

canım geçmiş olsun inş. sonuçların güzel çıkacak dualarımız senle bebişinle merak etme emiii canım

ellerine sağlık canım çok iyi oldu insan bir işi yapıyosa doğru düzgün yapsn ne bu böyle yahuuu

hehe yazdım şikayet bölümüne:)

:)))))) süper olmuş :)) harbiden oyuncak bebeklerde işe yarar.. adamın demek ki erken doğan bebek giysileri elinde kalmış hediye diye postalıyo.. zaten başka bişi beklenmezdi benim paket gelmedi daha yaa başına bişi gelmemiştir umarım

Yok artık 50TL alışveriş yapmayınca kullanılmıyo yani,sanki çok güzelde ben pek beğenmedim wenicedekileri zaten bi tane tuluma 30-40tl yazmışlar bi de reklam yapıyolar bi daha ucuzuz diye....

ben ordan bi 7 parçalık zıbın seti aldım okadar..oda eşim çok beğendi arabalı falan böyle renkli renkli die..ya çok kötü diil ürünler ama o para fazla yinede

ben ordan bi 7 parçalık zıbın seti aldım okadar..oda eşim çok beğendi arabalı falan böyle renkli renkli die..ya çok kötü diil ürünler ama o para fazla yinede

Tamam çok kötü değil ama fazla yanı parası,yok bütün gün reklam yayınlıyolar el kadar kıyafet şu kadar bizde bukadar diye gidip bakıyosun daha pahalı.Zaten bizim gittiğimiz yerde çok fazla çeşitte yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…