- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.601
Yok canım Antalyalıyım ama annem bursada oturuyor..
merhaba teyzeleeeerr
maşallah ne çok kaynatmışsınız okumaya yetişemiyoz hiç
inşallah herkesin keyfi yerindedir
ÇALIŞAN HAMİŞLERRR...doğuma kaç hafta kala işyerinizden ayrılacaksınız? ve bebeğiniz ne kadarlık olana kadar ewdesiniz???
ben gece 3 te babasına dogum yapıom desem kalkmazzzz :):) bide ballı süt hazırlıcak :):)
merhaba teyzeleeeerr
maşallah ne çok kaynatmışsınız okumaya yetişemiyoz hiç
inşallah herkesin keyfi yerindedir
cnm çok tatlısın
benimkide panik atak geçen gün su içerken gıcık tuttu bayılıcak sandım panikten doğuma giderken aramıcam doğumdan sonra
çok panik oldu kızına çok hassas
benim kocam geç yatıyo süt ısıtma görevini ona verdim sağolsun yatmadn bana sütümü ısıtıyo doktor her gittiğimizde soryo süt içiyomusun diye bizimki atlıyo hemen her gece diye kendi ısıtıyo ya ondan
senin kocan zaten baştan belli etmişti rengini kızına düşkün park yatak ta muşambada yatırmam ben kızımı demişti ya aklıma geldikçe gülüyorumama haklıymış park yataklar konusunda
benımkıde oylre cnm cınsıyetlede alakası yok bızımkının pıpısıde hep ortalıkta ama yuzune bakınca ellerıyle hep kapatıyo hıc acmıyo yuzunu 1-2 defa zar zor gorduk yuzunu ucundan okadar baska gostermıyo
yapıom cnm ama elımı koyunca hıc hıssedılmıyo
buarada kızlar dun dnr dan bebekler için natural sounds dıye cd var onlardan aldım harıka kesınlıkle almalısınız.
yunus balına kuş martı seslerı falan var ben bıle dınleyınce keındımden gectım. aksamda actım oğluma dınlettım kulaklıkla mutlaka alın derim.
bizim oğlanda öyle geçen doktor pipiyi gösteriyo bize yüzüne sıra geldi iki eliyle kapamış yüzünü zar zor biraz gösterdi. daha önceleride hep popoyu gösterdi
bi kaç gün önce bi yerde dinlemiştim kaan kocatepeden,
anne karnındaki bebeğe kulaklıkla değilde normal olarak dinletmek gerekiyormuş müziği. sebebini unuttum(
ben dayanabildiğim kadarıyla iş yerinde kalmak istiyorum çünki sonrasında çok lazım olacak ama bakalım benim bebişler durduracaklarmı onu bilmiyorum işte ....ÇALIŞAN HAMİŞLERRR...doğuma kaç hafta kala işyerinizden ayrılacaksınız? ve bebeğiniz ne kadarlık olana kadar ewdesiniz???
aynen katılıyorum sana imkanı yok kalkmazz nerde benimkinde o duyarlılıkkk....ben gece 3 te babasına dogum yapıom desem kalkmazzzz :):) bide ballı süt hazırlıcak :):)
ohhh ne güzel bebişinle zaman geçir bol boll bizde maalesef işe başlamak zorundayım ben yapacak birşey yok artıkkben 32 haftada ayrılcam izne doğumdan sonra en 1 sene çalışmayı düşünmüyorum
neden kı kotumu parkyatak ?? bende yatak odama almayı dusunuyorum bıtane
benimki padişahın canımm annem almıştı ama çok oldu hala varmı bilmem
halılarını arap sabunu veya rendelenmiş sabun ile yıka güzelce fırçala tertemiz olurr hiçbir halı yıkamacı böyle güzel yıkayamazz ama sabun olmalı deterjan değill
maşallahhhh alınmış oda takımları güle güle iyi günlerde kullanın inş.. bebişin büyüyüncede kullanacak bunu çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun inş...
hayırlı olsun cnm bayıldım takıma allah güzel günlerde bebeğini yatırmak nasip etsin
Eki Görüntüle 296976 Eki Görüntüle 296977 Eki Görüntüle 296978 Eki Görüntüle 296975 Eki Görüntüle 296979
Günaydın herkese...
İyi ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize...
Biz dün eminönü turu yaptık...
Havuzlu Han malesef kapalıydı. Lohusa pijama takımlarına baktım çok kalitesizdi. İçime sinmedi. Modelleride beğenmedim...
Eminönünden tek alabildiğim mevlüt şekeri... Çok istiyordum bunu. Dün akşam biraz yaptım. resimlerini ekliyorum bakarsınız yorumlarınızı bekliyorum... toplam 50 adet olacak şekerler. Tülü, kurdalesi ve biberonu 3 parça tülün içine lavalta koyup kurdale ile bağladım ve onu silikon makinası ile biberona tutturdum. arkada lavantanın üstüne mıknatıs yapıştıracağım ama şuan mıknatısım yok çünkü nikah şekerleri mıknatısı biberonun ağırlığını kaldırmıyor. nikah şekerlerinde olur siyah mıknatıslar onların gücü az. biberonu tartmıyor. ama demir mıknatıslar daha güçlü o ağırlığı kaldırıyor. eşim matbaacılar sitesinden bakacak... belki prdan temin ederi. bulamazsakta sadece lavantalı olacak... neyse çok anlattım. ama beğenenler varsa mutlaka eminönüne mısır çarşısının orada mehmet efendi kahvecisi var. o sokakta süsleme dükkanları var. binbir çeşit var. biz bunu beğendik ve 50 adet bize 45 tl ye geldi... çokta uygun ve zevkli... sadece kurdelam yetmiyor onuda bizim burda tuhafiyelerden bulacağım artık...
selam kızlar..şekeri yüksek çıkan arkadaşlar umarım diyetle halledersiniz..
ben de haberler yine iyi değil...
cumartesi detaylı ultrasona girdim tekrar..riskli doğum uzmanına yönlendirmişti doktorum, profa gittik bu kez..
genel ölçümler iyiydi..ama bu kez ense kalınlığı fazla ölçüldü..22.haftada 6mme kadar normalmiş..7mm çıktı biz debu zamana kadar ense kalınlığı normaldi hep..2li 3 lü testim çok iyiydi..amniyosentez önerdi..4 ay böyle geçmez yaptırmanı öneririm dedi..daha önce bahsetmştim ben,böbrekte genişlik kafa tasında da kist çıkmıştı..çok olumuz konuşmadı ama bu sorunları da görmezden gelemedi..sonra kendi doktorumun yanına gittik..o da bakmak istedi..orda da ultrosona girdik..enseyi o da kalın ölçtü..ama böbreği normal buldu bu ay..kistlerin de belirginliğinin azaldığından,ense kalınlığının bu haftalarda o kadar da önemli olmadığından bahsetti..ama prof görüşünden dolayı ben iyi çıkacağını düşünüyorum gel yapalım dedi..biz biraz bi yerlerde oturup düşündükten sonra yaptırmaya karar verdik..ve amniyosentez numunelerii gönderdik..yarın veya çarşamba ön sonuçlar çıkıcak..stresli bekleyiş sürüyor..dualarınızı yine bekliyorum..üst üste 2 ay sıkıntılı geçmesi yıpratti haliyle bizi..
ronyacım sen amniyosentez yaptımıştın daha önce..yaptırırken çok zor olmadığından bahsetmiştin hatırlıyorm bir yorumunda senden cesaret aldım işlem sırasında..sen ön sonuca göre net bi cevap almışmıydın yoksa 3 haftalık süreçte mi net sonucun iyi olduğnu öğrenmiştin?bekleme kısmı çok zor..Allah bekleme sürecini aratan sonuçlar çıkarmasın tabi de..cevap verebilirsen sevinirim canım
prima ilk hediyem kutumuz geldii..ama hayal kırıklığı kızlar:) kayıt olanlara duyurulur yanii:) içinde 4 tane bez var..bitane body var ama 44cmlik..yani erken bebek giysisi..bide bol bol broşür var..
kızlar şimdi bir kaç ürün alıcam internetten sevi bebeğin yan yatış yastıkları ile,tırnak bakım seti, banyo süngeri,gögüs pedi filan yanlız şampuan var bebek için fiyatları gayet iyi sadece dalin mi nivea mi yoksa diğer markalar mı fikrinizi söyler misiniz ona göre alıcam bu arada ,, | Banyo Gereleri, | Salk ve Hijyen| Bebek Bakm-Banyo| Banyo Gereleri, | kraft,babymax,chicco,philips avent,maxi cosi,camino,medela,lansinoh,tomy,lindam,oyun park,yrte,fisherprice,playskool,sunnybaby oto koltuu,anakuca,ikiz bebek arabas,ift ynl beb linki bu arkadaşlar diğer yerlere göre fiyatları daha ucuz gögüs pedi lansinoh 60'lı 12 tl
ÇALIŞAN HAMİŞLERRR...doğuma kaç hafta kala işyerinizden ayrılacaksınız? ve bebeğiniz ne kadarlık olana kadar ewdesiniz???
sağol canım bu h.sonu gezeyim saraya da bakıyım o zaman teşekkürler...iclal 18 canım bencede bebekli olmaz da hiç göremedim şöyle şık altın sarılı beyazlı bir halı, bulamazsam çok alakasız olursa tüm odayı bozar diye canım sıkıldı gezmedim ama netten baktım gezersem bulurum değil mi?
iclalcim gezersen bulursun büyük ihtimalle
biz evlenirken saray halıdan almıştık altın sarılı simli dokumalar var halımda ışıl ışıl parlıyo akşam ışığı açınca.kahverengi bej tonlarında benim halılar
ben aldım 2 tane park yatak çok güzel görünüyor canım inş. bebeişlerimde rahat eder bir sorun çıkmazsa kaliteli duruyor bence...
neden kı kotumu parkyatak ?? bende yatak odama almayı dusunuyorum bıtane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?