2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm kulaklıkla dinletme olayını dr a sor bazı bebişleri kötü etkiliyormuş

canım teşekkür ederim...çok şükür seninki iyi çıkmış, inşallah bizde atlatırız bu kötü günleri..olumlu sonuçları duymak çok iyi geliyor..

cnm çok tatlısın
benimkide panik atak geçen gün su içerken gıcık tuttu bayılıcak sandım panikten doğuma giderken aramıcam doğumdan sonra
çok panik oldu kızına çok hassas

valla ben cok rahatımdır normalde hıc panık falan yapmam sakın sakın herseyı hallederım babasıda benım gıbı, tabı dogum zamanı nolcazz hıc kestıremıyorum kendımı o baska bısey

çalışan hamişlerrr... Doğuma kaç hafta kala işyerinizden ayrılacaksınız? Ve bebeğiniz ne kadarlık olana kadar ewdesiniz???

ben daha fazla çalışmak istrdim ama iş ortamın çok iç açıcı diil stresli bi yer beni sinir ediolar artı 21 ocakta abimin düğünü var 31 aralıkta32. Haftamda çıkayımki bebeğimin son hazırlıklarını göreyim ve abimin düğün hazırlıklarına ddestek olayım

canım benim teşekkür ederimm..inşallah içine doğduğu gibi iyi çıkar sonuçlar..

konuş onunla bizimkide bana on numara tekmeler atıo babası dokunuo put kesilio adam yalancı sancak beni bağpırıommm koş koş çok hızlı vuruo bu defa hissetceksain lap gelio duuruo dışardan bile belli oluo bak bak bak diom snaki babaısnın baktığını görüo yine oynamıo komedi bnm kızımmm babası da küsüo resmen

benim oğlanda aynen böyle..benim göbeğim hopluyo eşimi dürtüyorum bak diye bidaha tık yok..garibim sürekli seviyo oğlum canım diye..hiç hiç hiç inatçı velet..daha şimdiden ben istersem tekmelerim diyo..

teşekkür ederim canım..dediğin gibi genelde olumlu sonuç alınmış..inşallah bizim de öyle olur..

saful,masiva,ceylinmelek siz de sağolun kızlar..

Son düzenleme:

geçen gece tekmelemiş babası kalkmış tekmesine sabah bana dioki kızım beni kaldırdı oyun oynadık dedi ki annem kıskanmasın die onun yanında tekme atmıom sana öldüm gülmekten :)))

Bizimkide önceden hissediyodu artık beni mi kandırıyosun oynamıyo diyo Kızlar babadan utanıyo galiba Yada erkeklerden? Çünkü doktorada yüzünü göstermiyo benim namıslı kızımmmmm (kukuyu gösteriyo ama yüzü göstermiyo o daha önemli)

kızlar merhaba
Geçen hafta 2.düzey ultasonda 22+4 de 648 gr dı benim minik kızım.. dr 1 hafta önde gidiyor dedi. Gelişimi normal dedi ama bana fazla geldi. Bu hafta şeker yüklemem var. Kendi doktorumada elbette danışacağım. Sizce nasıl

aabboovvvvv gitti benim gelinin namus:))) valla benim oğlan önüne gelene gösteriyo..hiiçç kadın erkek ayırmıyo..açıyo bacakları al sana pipi diyo:)))

benımkıde oylre cnm cınsıyetlede alakası yok bızımkının pıpısıde hep ortalıkta ama yuzune bakınca ellerıyle hep kapatıyo hıc acmıyo yuzunu 1-2 defa zar zor gorduk yuzunu ucundan okadar baska gostermıyo

aabboovvvvv gitti benim gelinin namus:))) valla benim oğlan önüne gelene gösteriyo..hiiçç kadın erkek ayırmıyo..açıyo bacakları al sana pipi diyo:)))

Valla sizinkiler erkek bi de benim kıza ne demeli.. Babasıda çok kızdı.. Doktor burası kukusu diyince çok utandı adamcaaz Yawrum yüzünü bi açsa cd alcaz yahu dr yüzünü kapadığı için vermedi cd (

Benim ablam prima kullanıyodu bebekler bir beze alışınca başka beze geçince pişik yapıyomuş ablam molfix denemişti pişik oldu bazıları memnun kalmış biraz alışmayla alaklı heralde ama bende prima düşünüyorum

ozaman doğum sonrasına az zamanın kalıy cnm ücretsiz izin mi kullancaksın?

bizimkide hep yan profil veriyo..hiç önden resmi yok..yandan görünen küçük burunlu sevimli bişey ama önden nasıl bilmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…