2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel bir bilgi vermişsin bende 1 paket yenidoğan alıp sonrasında 2 no dan başlamıyı düşünüyorum şimdiden heyecanla bir sürü yenidoğan almayalım :)

canım bızımde bıraz yuksek deger cıktı suphelendı sonra detaylı ınceledı yuzde 95 sorun yok kalbınde dedı' neden deger yuksek cıkıyo sırdum olabılıyor ılla bı sorun olacak dıye bırsey yok dedı' ıcını ferah tut canım umarım bebısın saglıklıdır.

:):):) ay cok guldum cnm yaa. dırek kukusu dıyede solemek adamın suratınada gariıp yanı

Bizimkide genelde yan profil :)))Zaten dr gidince hiç kıpırdamıyo öyle yatıyo:)))

bızde hep yandan goruyoduk gecen detaylıda gozumun onunde suyunu ıctı yavrummmmmm
baktım sankı emzık emermıs gıbı kımıldıyo kucucuk dudakları doktorda suyunu ıcıyo dedı ama okadar harıka bı goruntuydukı anlatamam.

Ayy canım yaaa maşallah,ne kadar güzel oluyo izlemesi dr gitmek için sabırsızlanıyorum ama haftaya perşembe günü gidicem daha çok var((

bizimkide hep yan profil veriyo..hiç önden resmi yok..yandan görünen küçük burunlu sevimli bişey ama önden nasıl bilmem:)

Yandan bizde gördük ama tombik tombik yanaklar gördük sadece :))

:):):) ay cok guldum cnm yaa. dırek kukusu dıyede solemek adamın suratınada gariıp yanı

Doktorda suç yok ama.. babamız her gidişimizde cinsiyetine bi daha bakalım diyince adamda en sonunda kesin kız bakın bu da kukusu dedi naapsın tamam kukusu demedi o daha bilimsel bi kelime kullandı ama benim aklımda bu kaldı :))))) son gidişimizde doktor kendisi söyledi tekrar bakıyım sonra 9ay kız dediler erkek doğdu demeyin dedi :d

walla bende hergıttımde soruyom sonradan suprız olmasın dıye ama doktor hep erkek dedı ayrıca 2 doktordaha erkek dedı artık kesındır herhalde herseyımız mavı zaten

Senin daha çok varmış canım,evet 1kilo olur o zamana.Ama ben en son 6 kasımda gitmiştim...

su 15 te bır gıtmeyı ıple cekıorum zaten cok merak edıorum kuzumu nasıl dıye. tekme duysamda orda gormek gıbı olmuyo renklı fotosunu koydum oturma odasına sehbanın ustune hep ona bakıom sevıom kuzumu :)

walla bende hergıttımde soruyom sonradan suprız olmasın dıye ama doktor hep erkek dedı ayrıca 2 doktordaha erkek dedı artık kesındır herhalde herseyımız mavı zaten

Biz bi süre korktuk hep turuncu yeşil falan aldık malzemeleri ama son bi iki haftadır pembişlerde alıyoruz.. Artık değişmesin cinsiyetlerimiz nolur ben etek elbise filan da almak istiyorum (

Biz bi süre korktuk hep turuncu yeşil falan aldık malzemeleri ama son bi iki haftadır pembişlerde alıyoruz.. Artık değişmesin cinsiyetlerimiz nolur ben etek elbise filan da almak istiyorum (

aman all bosver kızlar ıcın okadar guzel seyler varkı ben bıle once erkek kıyafetlerıne bakıom sonra kızlarınkıne. butun magazalarda kızlar ıcın daha fazla zaten 3 duvar pembe yapıolar gerıye kalan 1 duvara mavılerı koyuyolar garıplerın daha dogmadan baslıyo kıyafet sıkıntısı

su 15 te bır gıtmeyı ıple cekıorum zaten cok merak edıorum kuzumu nasıl dıye. tekme duysamda orda gormek gıbı olmuyo renklı fotosunu koydum oturma odasına sehbanın ustune hep ona bakıom sevıom kuzumu :)

Evet o zamanlar daha sık görücez miniklerimizi...Ben de odaya koymadım ama arada videosunu izliyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…