- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.581
canım kızıma bende prima ile başladım ve arada farklı kullansamda asıl prima kullandım hep.
ama dediğin gibi ilk dönemler kaka sıvı olduğu için primanın belinden çıkıyor, bariyerlerden bizim çıkmadı hiç.
huggies bi kez kullandım bana da çok sert geldi.
molfix de kalın ama huggıes kadar sert değil. bence molfixe de bi bak derim.
hem beli de lastikli.
ama 1 no alacaksan 1 paketten fazla alma derim, biz ilk olarak 2 no(3-6 kg) almıştık 2 paket, paketin birini açmadan değiştirmiştik.
teşekkür ederim canım ilgin için
böbrek ve kiste baktı canım..böbrek normal ölçülerde şükür..kist de yok oluyor dedi..şükür olumlu konuştu..kalbine de dikkat etti iyiydi..ense sıkıntılı çıktı sadece..inşallah o da olumsuz bir durum değildir..
Valla sizinkiler erkek bi de benim kıza ne demeli.. Babasıda çok kızdı.. Doktor burası kukusu diyince çok utandı adamcaazYawrum yüzünü bi açsa cd alcaz yahu dr yüzünü kapadığı için vermedi cd (
bizimkide hep yan profil veriyo..hiç önden resmi yok..yandan görünen küçük burunlu sevimli bişey ama önden nasıl bilmem:)
Bizimkide genelde yan profil :)))Zaten dr gidince hiç kıpırdamıyo öyle yatıyo:)))
bızde hep yandan goruyoduk gecen detaylıda gozumun onunde suyunu ıctı yavrummmmmm
baktım sankı emzık emermıs gıbı kımıldıyo kucucuk dudakları doktorda suyunu ıcıyo dedı ama okadar harıka bı goruntuydukı anlatamam.
bizimkide hep yan profil veriyo..hiç önden resmi yok..yandan görünen küçük burunlu sevimli bişey ama önden nasıl bilmem:)
:):):) ay cok guldum cnm yaa. dırek kukusu dıyede solemek adamın suratınada gariıp yanı
Ayy canım yaaa maşallah,ne kadar güzel oluyo izlemesi dr gitmek için sabırsızlanıyorum ama haftaya perşembe günü gidicem daha çok var((
oda bişeymi ben 23 aralıkta gıtcemmmm.... ozamana kadar tosunum 1 kılo olur herhalde
Yandan bizde gördük ama tombik tombik yanaklar gördük sadece :))
Doktorda suç yok ama.. babamız her gidişimizde cinsiyetine bi daha bakalım diyince adamda en sonunda kesin kız bakın bu da kukusu dedi naapsıntamam kukusu demedi o daha bilimsel bi kelime kullandı ama benim aklımda bu kaldı :))))) son gidişimizde doktor kendisi söyledi tekrar bakıyım sonra 9ay kız dediler erkek doğdu demeyin dedi :d
Senin daha çok varmış canım,evet 1kilo olur o zamana.Ama ben en son 6 kasımda gitmiştim...
walla bende hergıttımde soruyom sonradan suprız olmasın dıye ama doktor hep erkek dedı ayrıca 2 doktordaha erkek dedı artık kesındır herhalde herseyımız mavı zaten
ozaman doğum sonrasına az zamanın kalıy cnm ücretsiz izin mi kullancaksın?
Biz bi süre korktuk hep turuncu yeşil falan aldık malzemeleri ama son bi iki haftadır pembişlerde alıyoruz.. Artık değişmesin cinsiyetlerimiz nolur ben etek elbise filan da almak istiyorum(
Bizimkide genelde yan profil :)))Zaten dr gidince hiç kıpırdamıyo öyle yatıyo:)))
su 15 te bır gıtmeyı ıple cekıorum zaten cok merak edıorum kuzumu nasıl dıye. tekme duysamda orda gormek gıbı olmuyo renklı fotosunu koydum oturma odasına sehbanın ustune hep ona bakıom sevıom kuzumu :)
Evet o zamanlar daha sık görücez miniklerimizi...Ben de odaya koymadım ama arada videosunu izliyorum :))))
özge cnm sen bursalımıydın ben mı yanlıs hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?