2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ne güzel annen geliyor valla şanslısın,benim hiç öyle bişey olmaz.

Sabah aç : 95
Tok 1 saat sonra: 118

:)) yaşasın mı? ama kahvaltıda sahanda yumurta peynir domates ve portakal suyu vardı

bu seferde açlığın biraz çıkmış..neyse düzene giricek herhalde diyet yaptıkça..valla ben bu sabah sapıttım..uzuunn zamandan beri hiç sapıtmamıştım ama burnuma simit koktu..yedim bitane naapim..can çıkıcak hali yok ya..

gözün aydın cnm ne şanslısın anneciğin geliyo benimki tek başına gelmeye korkuyo istanbuldan bursaya cok kızıyorum ama neyse...

şeker diyetimi one ki ben daha pazar günü için kafamda bir tatlı var onu belirledim yeeğe gidicem...

Canım sen çok dikkat ediyosun zaten o kadar izinli olabilirsin bence.. Bişey olmaz bi simitten.. Ben aklıma gelince bugüne kadar yediklerine say diyorum kendime, isteğim geçiyo :))

çizgi film en iyisi geçen gün buz devri çıkmıştı kızımla ona baktık ama doğsun pepe ve keloğlana bakacağına eminim 9 ay içerden çıkmasın yeterki kıymetlimm benimmm

Canım bi simitten bişey olmaz sen dikkat ediyorsun,ben de ara öğün olarak yarım simit yedim.Neyseki başımı ağrıtmadı:))))

ya kızlar buarada devamlı yatmaktan kalçalarım yanlarım ağrıyo çok yaa kemiklerim sızlıyoo okadar çok gezmek istiyorum ama yasak daha 3 ay varr doğuma artık kızımla gezerim inşaallah

Canım ne güzel annen geliyor valla şanslısın,benim hiç öyle bişey olmaz.
Kimseciklerimiz yok ki Bursa'da bir böcüğüm yani eşim bir de ben,hiç akrabamız yok bizim burada,ama annem başkadır zaten çok seviyorum onu ben çok

Korkuyor mu aaaa,e otobüse binecek terminalden alırsınız ,klostrofobisi falan mı var ki?
Şeker diyetine gelince önceden zaamanından önce doktordan randevu alan ben randevu almak için elim telefona bile gitmiyor şeker korkusunaaa Doktor da yurtdışına çıkıcam ondan önce gel demişti ay bi aramam lazım.Oyoyoyy demek pazar günkü tatlı hazır ayy ilahii Işıl,tatlıyla pek aram yok ama çok yemek yiyorum ben kendimden korkar oldum yaf

gözünaydın canım bende annemdeyim biraz kalcam burda bana çok iii bakıyo ana gibi yar olmazzzz bizde kızımıza nasıl bakarız artık bazen hayal kuruyorum kızımı kucağıma alcam günleri valla heyecan basıyo buarada kaç kilo aldın canım ben 14 kilo almışım 78 kiloyum abooovvvv

Canım bi simitten bişey olmaz sen dikkat ediyorsun,ben de ara öğün olarak yarım simit yedim.Neyseki başımı ağrıtmadı:))))

şeker benim de migrenim var ama öyle yediğim şeylerle başlamıyo hiç..sen psikolojik mi yaptın kendine naaptın onu yersem ağrır falan die..ben sinirlenirsem ve çok ağlarsam tutuyo..

Eeet annelerin yerini kimsecikler dolduramaz iyiki var onlarrr
Ya aslında ben çok almadım,3 kilo aldım ama ben zaten çok kilolu hamile kaldım doktor hiç almaman gerekiyor demişti ilk aylarda hatta kilo verince pek sevinmişti.Ama tutamıyorum kendimi kurt var gibi içimde sürekli bişiler tırtıklıyorum yaf kendimden korkar oldum

şeker benim de migrenim var ama öyle yediğim şeylerle başlamıyo hiç..sen psikolojik mi yaptın kendine naaptın onu yersem ağrır falan die..ben sinirlenirsem ve çok ağlarsam tutuyo..

Canım eskiden benimde etkilemiyodu.Ben de acaba psikolojik mi dedim ama yemediğim zaman hiç başım ağrımıyo,yediğim zaman da 3gün geçmiyor.Eşim geçen gün bitter çikolata getirmiş bir iki gün yedim bi parça önemsemedim başımın ağrısı daha yeni azaldı hala tam geçmiş değil.Ama deniyorum mesela yarım muz yiyiyorum yanında sütle bişey olmuyor.Ama hamır işi,sütlü,şerbetli tatlı,hazır gıdalar hemen etkiliyo.Yoksa ben havuç,patates falan yiyiyorum.Hiç bişey olmuyor.

ya kızlar buarada devamlı yatmaktan kalçalarım yanlarım ağrıyo çok yaa kemiklerim sızlıyoo okadar çok gezmek istiyorum ama yasak daha 3 ay varr doğuma artık kızımla gezerim inşaallah

Canım zor yatmak ama minik kızın doğsun bol bol gezeriniz anne kız inş.bu günlerin acısını çıkarırsınız.

gözün aydın canim. benim annem 7-8 saatlik mesafede. doğuma doğru gelecek. misafirin gelecek diye gelmesi iyiymiş ya :) hayırdır gün mu var .
canim kemerini göbeğin altından tak . birazda elinle bacaklarına doğru götür. üstteki kemer gogusten geliyor zaten. ben her gün trafiğe çıkıyorum. ise gelip giderken ve daha da çalıştığım sürece arabayla gelcem küçük şehirde yaşadığım için minibüsten daha kısa sürüyor. yani trafiğe çıkmamıza engel bir durum yok öz.le sağlık durumunda bir sorun Yoksa. ben bi asiliyken zorlandim ağrı yapıyordu bi de ilk aylar tansiyon dusuklugunden sağa sola bakarken gözüm karariyordu yavaş ve dikkatli kullanmaya çalıştım. şimdi en rahat dönemimiz asıl son aylar ise fln zor geographic gibi kışta soğukta ama napalim. bebislerke daha çok olalim diye.

ya kızlar bişi sorcam..bebek yağı mı? bebek losyonu mu? ne fark var bunların arasındaaa..hangisini alcas şimdiii

Bi de hangi marka alcaz yaa.. En iyi sebamed mi? Onu da söleyin Ne zaman alsak bunları pişik kremi en acil olur galiba diğer sabun şampuan losyon mu oluyo? duş jelide lazımmı? :))) anam hiç bişe bilmioz :))

ozgecim cidden çok tuhafmis . ilk defa sende duydum. migren stresle vs alakalı değil mi ki.acaba diyeti bozdum diye strese giriyorsun da o yüzden mi baş ağrım tutuyor ?
canim senin annen nerede bu arada ? gelmez demissin de uzak diye mi Yoksa zor mu geliyor yolculuk vs ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…