- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #3.081
günaydın cnm gittim aynı şeyleri söyledi perşembe günü kürtaj oldum allahım inşallah başkalarına yaşatmaz hastaneyeyatış işlemleri bitti eşime sen git artık dediler beni doğumhaneye alacaklar kaçmaya çalışıyom vazgeçtim felan die tabi ağlama felan acıdılar halime erkek alınmıyo ama ortalık sakin eşinde gelsin diye teselli ettiler ameliyathaneye kadar eşim eşlik etti sonra gözümü açtığımda eşimin yanındaydım o gün daha iyiydim narkozun etkisindeydim sanırım.. şimdi ağrılarım oluyo.. alışkanlık olmuş her sabah erken kalkıyorum ve hemen burayı açıp okuyorum ve dua ediyorum sizler için..
nickini hatırlayamadım ama az önce biri de yaşadıklarımdan bahsetmiş mayısta kürtaj olup haziranda tekrar hamiş olmuşçok umutlandım..
kızlar lütfen olumlu düşünün bende hamiş kalmadan önce rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm sonra geçen haftada gördüm düşük yaptığımı ve gerçekleşti.. şimdi kızıyorum kendime neden bu kadar çok korkmuştum die..
buarada neşeliyi merak ediyordum ama hala yazmamış bişey ya da ben gözden mi kaçırdım??
allahım hepinizi nazarlardan kötü nefeslerden korusun aminnn
canım benim çok çok geçmiş olsun Allahın bir sınavı bu öyle düşün umutlarını yitirme hiçbir zaman İnş. en kısa zamanda bebişine kavuşacaksın dualarımız senle canım Allahım bol sabır versin sana ve eşine...