- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #6.661
günaydın mart annleri nasılız bakalım bugün?????
test sonucu öğrenen arkadaşlar gözünüz aydınn olsunnn
canım böyle bir sorunu başka bir topikte okumuştum arkadaşın suyu azalmış dr. hastaneye yatırmış ve serum verilmiş toplam 5 şişe serum fayda etmemişş sonucu kötü oldu onun Allahım kimsenin başına vermesin böyle birşeyi .... sende dikkat et canım bol bol su içç aslında bu hepimiz için geçerli birşeyy ben suyu hiç içmeyen biriyken şimdi 3 litreden fazla içiyorum sürekli elimde su şişesiyle geziyorum Allah korusun hepimizin bebişlerini
test sonucu öğrenen arkadaşlar gözünüz aydınn olsunnn
merhaba hanımlarr bu topiği yeni fark ettim kısmetse bende martta anne olcam
5 mart görünüyo bebişimin gelişi
bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm kımıl kımıldı çok güzel ama doktorum suyun az dedi
normalde havuzda yüzüyo gb görünmesi grekirken seninki küvettte yatıyo gb dedi
imdilik bi sorun yok günde en az 3 litre su iç 10 gün sonra bi daha gel bakalım dedi
eğer böyle giderse bebeğimi kaybedebilirmişim yada ortapedik bi sakatlık olabilirmiş
daha önce böyle bi şi yaşayan yada duyan var mı çok tdirgin oldumm(
canım böyle bir sorunu başka bir topikte okumuştum arkadaşın suyu azalmış dr. hastaneye yatırmış ve serum verilmiş toplam 5 şişe serum fayda etmemişş sonucu kötü oldu onun Allahım kimsenin başına vermesin böyle birşeyi .... sende dikkat et canım bol bol su içç aslında bu hepimiz için geçerli birşeyy ben suyu hiç içmeyen biriyken şimdi 3 litreden fazla içiyorum sürekli elimde su şişesiyle geziyorum Allah korusun hepimizin bebişlerini