- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #6.841
Rabbim çocuğunuzu size bağışlasın ve bizde hayırlı sağlıklı bir şeklide hamileliği, doğumu atlatıp sizin dediklerinizi demeyi naspi etsin...
Bu arada arkadaşlar ben bulantılarım bitti sanıyordum, ama bir haftadır şunu farkediyorum, ben bayram haftasıyla birlikte üç haftadır annemin yanındayım, ve yemekleri hep annem hazırlıyor, fakat ben ne zaman yardım için mutfağa girsem midem çok kötü oluyor, dün akşam misafirlerimiz gelecekti, yemekliydi, anneme yardım edeyim diye mutfağa girdim, ama öğüre öğüre bir hal oldum, ben tosyaya eşimin yanına dönddüğümde ne yapacağım yaaa![]()
çok tşk ederim..inşallah sizlerde hayırlısı ile yaşayacaksınız bu tarifsiz hissi annelik çok başka birşey evlat sevgisi hiçbirşety ile tarif edilemez inanın...akşam eve gidince bütün günün yorgunluğu falan gidiyor onu kucağıma alınca ..eskiden kendimizi bir yere atar yorrgunuz diye yatrdık şimdi dünya onun etrafından dönüyor hiçbirşey yok sadece o var.eşinizle son günlerin tadını çıkarın ..anne baba olunca sürekli konunuz o olacak ona bakıp bakıp gülümseyip gözleriniz dolacak bu bizim mi diye yok güldü yok baktı yok ağladı yedi içti maması doktoru vs evde tek konu o valla şuan :)