merhabalar anneler....
epey oldu görüşmeyeli... kanamam oldu benim de mecburen bir müddet giremedim nete..kanamam çok ufaktı ve bir sefer oldu,, korkulacak bir şey yok dediler..:26::26::26: bebeğim de iyi idi maşallah..

.ilaçlarımı ve iğnemi oluyorum gene de. çarşamba kontrolüm var inş o zaman ikli testi de yapar dr um ...
biliyorsunuz benim en başından beri gebeliğim sorunlu devam etti ve sürekli ultrasona girmek zorunda kaldım.. küçük bir operayon oldum kisitim yüzünden..şimdi bir arkadaştan duydum fazla ultrasona girmek bebeğe zarar verriyormuş..komşularım mesela hamilelikleri boyunca 3 sefer usg ye girmişler.. benm epey olldu anlayacağınız ultrasona girmem.... dr uma soracam çarşamba günü ilerde bir zararı olabilir diye..sizin bilginiz var mıı??
tüylenme ben de de arttı kızlar ama ağda yapmayın sakın bence göbeğnizi geçici zaten bu tüylenme.. yoksa artabilir..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...cinsiyetleri belli olan arkadaşları da tebrik edyiorum...
POLLAYANACIMM geçmiş olsun sana da dikkat et kendinize
benim yaşında 25 ve doğum tarihim de 28 mart mış son usg de drum ilerde bebeğin dedi.

. beni de eklersen sevinirim