• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsiyet ayrımı yapanlar maalesef hem Allahın, hem peygamberimizin sefkatinden mahrum kalacaklar, bu insanlar bilmiyorlar mı ki Peygamber efendimizin soyu kızından devam etmiştir, yok yani bide bunları dinini yaşamaya çalışır gibi görünen insanlar daha çok yapıyorlar ya, ona yanıyorum, kendilerini ne kadar ele veriyorlar, kulaktan dolma, adet üsulu din yaşadıklarını, bu kadar da cahil olunmaz ki ama:47::47::47:

Bu arada evet ya, doğum hazırlıkları sırasında yapılacakları da birlikte paylaşıp, fikir alışverişinde bulunalım, iyi olur , benim de içimde bir çok heveslerim var, ama doğum albümünden vazgeçtim, çünkü bir doğum albümü 600 tl, ve ilk çocuğa yapıldığı zaman, diğer olacak çocuklarım içide yapmam laızm, çünkü haksızlık olur, ee hepsine yapsam, bir tarafta çocuğuna ekmek bulamayan anneler varken bir albüme bu kadar para vermek acayip vicdanımı kanatıyor:59: bu yüzden yapmayacağım, Çünkü biliyorum ki yaparsam ömür boyu kendimi affedemem:59:

ama ufak tefek şeyler yapacağım inşaAllah, zaten doğum şekerimi Ankara Suluhanda dükkanları olan bir aile dostumuz var, o hediye edecek, diğerlerinide artık araştıracağım, hem hevesimi giderecek, hem vicdanımı kanatmayacak uygun şeyler olsun istiyorum, bakalım hayırlısı:61:

Merhaba arkadaşlar
yarım saat süren ağlama krizinden henüz çıktım.daha önce yazmıştım ben antidepresan kullanırken hamile kaldım,plansız bir gebelikti.Hamile olduğumu öğrendiğim gün psikiyatrıma gidip ilaç kullanımı hakkında danıştım ( kaldı ki 5 yıllık antidepresan kullanıcısıyım ).doktorum hamilelikte kullanılabilen bir ilaca geçiş yaptı öncekinden daha da düşük.inanın hiç kolay değil yaşanmadan anlaşılmaz.bu ilaca geçiş yaptığımdan beri deli gibi mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum artık tahammül sınırlarım zorlanıyor.anlayacağınız bu etkiler hamilelikten mi ilacın etkisi mi bilmiyorum.bünye ilacın etkilerine 1 ayda alışıyormuş benim 3 hafta oldu.Hadi artık alışsın bünyem şu ilaca derken az önce internette şöyle birşey okudum.doğuma 15 gün kala ilacın kesilmesi gerekiyormuş,yoksa bebekte refleks zayıflığı olabiliyormuş.öyle ha deyince de bırakılmıyor bu meret.zaman zaman sabrım iyice bitiyor ve çıldırmanın eşiğine geliyorum.okuyan arkadaşlarım duanıza ihtiyacım var..

Allah yardımcın olsun canım dua et bol bol Allah'a sığın... İnş. her şey güzel olur.

herkese iyi akşamlar

rüyalardan bahsedilmişken bende hamile kaldığımdan beri rüyamda iki kere bebek gördüm birisinde kız bebek doğuruyordum ayakta annemlerin evindeydim ve o kadar rahat bir doğumdu ki hiç bağırmadım bile

ikincisindede ultrasona giriyoruz ve eltiminin 1 yaşında oğlu var ultrasonda onu görüyorum ayy diyorum maşallah tosun gibi olmuş aynı eltimin oğluna benziyor diyorum

heee birde buda şimdi buraya yazarken aklıma geldi emziriyordum ama bebeği göremedim ama göğsümü çok acıtmıştı bebişim hayra varsın inşaallah

buarada benimde göbeğimde kıllanma oluyor ve druma sordum alıyım mı diye oda alma doğuma kadar çoğalır dedi zaten doğumdan sonra dökülüyormuş duyduğuma göre

iyi geceler kızlarr
mide bulantıları devam edenler varmışş ben çok şükür atlattım 1 haftadır yokkk
ondan öncesinde de kan hapları çok bulandırıyordu midemi bende sabah yerine akşam içmeye başladımm
kan hapları süt yoğurt peynir gibi proteinlerden sonra alınınca çok mide bulandırırmış
eczacıma sordum akşamları yemeklerden 1 saat sonra al dedi miden yemeği biraz hazmetsin diyee
akşam almaya başladığım zamandan beri bulantım geçti
tvsiye ederimm

birde sizler folik asite hala devam ediyor musunuz bu gün biri geldi bize hemşireymiş doğuma kadar içilir dedi şaşırdımmm
size doktorlar ne dedi bu konudaa

iyi geceler kızlarr
mide bulantıları devam edenler varmışş ben çok şükür atlattım 1 haftadır yokkk
ondan öncesinde de kan hapları çok bulandırıyordu midemi bende sabah yerine akşam içmeye başladımm
kan hapları süt yoğurt peynir gibi proteinlerden sonra alınınca çok mide bulandırırmış
eczacıma sordum akşamları yemeklerden 1 saat sonra al dedi miden yemeği biraz hazmetsin diyee
akşam almaya başladığım zamandan beri bulantım geçti
tvsiye ederimm

birde sizler folik asite hala devam ediyor musunuz bu gün biri geldi bize hemşireymiş doğuma kadar içilir dedi şaşırdımmm
size doktorlar ne dedi bu konudaa

folik asite bende devam ediyorum ve drum özellikle sordu bana ilacın var mı diye folik asite devam et dedi

biraz geçmişi okudumda hani sağlıklı olsunda erkek olsun yada kız olsun deniyor ya işte ilk doğumunu yapanlar için cinsiyet hiç önemli olmuyor.ama ikinci bebeğini doğuracaklar için az da olsa bir önemi oluyor.o da sapkınlık derecesinde değil tabikide.sağlıklı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olduktan sonra cinsiyet önemsiz ama bir oğlu olan kızı olsun, bir kızı olan oğlu olsun istiyor mutlaka.ilk doğumumda ,ya neden oğlum var kızım olsun diyorlarsa sonuçta ne farkeder diyordum ama öyle olmuyor.mutlaka kızda olsa erkekde olsa senin canın kanın sevgisi bambaşka ama değişik olsun isteniyor.ona kimse itiraz edemez.heleki iki çocuktan fazlasını düşünmüyorsanız mutlaka değişik istiyorsunuz.ama yanlış anlaşılmasın hiiiiç farketmiyor tabiki hayırlı evlat olsun.bunu yazmamın sebebide yaşamadan bilemezsiniz farklı yorumlar yapmayın derim ben.inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeğimizi.hayırlı evlatlarımız olsun inşallah....:49:

yarın kontrolüm var acaba 2-li veya3-lü testi yaparmı dr. :49:

ay canım bulantıların geçmedimi hala benim baya azaldı kilo bile almaya başladım kaç kiloyum bilmiyorum ama aldığıma eminim eşim dalga geçiyo popon çılmış diyo şişmeye başladım sanırım çok kilo alcama eminim senin gibi kilo vermek çok isterdim:69::69::69::69::69::69:

içten içe seviniyorum canım aslında verdiğime ama çok zor bebeğim beslenemiycek diye korkuyorum 13. haftaya girdik artık hamileliğimden bişey anlamadım zaten hasta gibi yatıyorum geçsin artık şişman olayım razıyım

günaydıııııın şekerler. .. yeni bir güne başladık inşallah sıkıntılardan uzak mutlu bir gün olur... demir hapı gyno ferro sanol kullanıyorum bu arada ..

günaydın kıslar bizde erkenciyiz bugün bebişimin karnı acıkmış benide uyutmadı :49::49::49::49:

günaydıııııın şekerler. .. yeni bir güne başladık inşallah sıkıntılardan uzak mutlu bir gün olur... demir hapı gyno ferro sanol kullanıyorum bu arada ..

günaydın kızlarrrr...:71::71::71:bizde erkenciyiz,kahvaltı yapacaz şimdii:56:çok acıktık çok:56::56:

gunaydinnnnn:-))))))

ben vitamin hapi kullaniyorum,
belki bu hafta calziuma da basliysilirim kalcalarimda agrilarim oluyo,
demir hapi mecburmuyuz yada doktormu soyluyo

Back
X