merhaba kızlar şöyle bi kaç sayfa okudum listeye baktım cinsiyetleri gördüm uhdecim bir prens bir prenses ne güzel :) umutluyum78 pileo ve sreetpitin de prensleri olacakmış ay çok sevindim valla pollyanna venüsten ve berkerdem sizleri de merak ediyorum ama henüz öğrenilmemiş sanırım hayırlısı olsun inşallah teyzeleri olaraktan öpüyorum miniklerinizi hele örgü muhabbetleri başlamış okurken gözlerim doldu.. allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ve yiğenlerime de analı babalı büyümeyi nasip etsin aminnn.. eskisi gibi bu topiğe girmiyorum okullar açıldı minik birlerimle başladık çok yoruluyorum :) ama daha çok istek uyandırıyorlar bir sarılışları bir öpüşleri var taa içimden hissediyorum inşallah allahım bana da kendi evladımda yaşatır bu duyguyu

bugün benim 40. günüm ve hala adet olmadım içimden acaba diyorum ama kontrole de gidemedim umutlanmak yok inşallah kötü bişey de yoktur cumaya randevu aldım eğerki hamiş olursam burda sizlerle de paylaşmak istiyorum kadınlar kulübünde ilk topiğim ilk arkadaşlarımsınız siz yani ben,m için çok özelsiniz buarada beni unutmadınız değil mi