• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın.... asliyrt başınız sağolsun Allah sabırlar versin ... Allahım sevdiklerimizin acısını göstermesin... uhdecim sanada geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...
dün akşam bende uyumuş kalmıştım... eşimde yatacakken tam hafiften uyandım.. çok güzel bi koku geldi ne yedin die sordum çok güzel koktu dedim... ilk bişey demedi .. sonra birdaha sordum ne yedin çok güzel koktu die... cips dedi... bende birdaha söledim çok güzel koktu die.. yani banada getir demek istemiştim... oda bitti dedi.. uyuduk ... neyse sabah bir uyandım cips bitmemiş... eşimin demekki çok uykusu geldi yatınca kalkmak istemedi.. hadi ben neyse bebeğimizin bile bi önemi yok demekki... ona çok kırgınım... moralim bozuldu sabah sabah...

CAnım ben dün azcık cips yiyim dedim, midem acaip yandı, o yüzden hayırlısı olmuş yememen, cips faydalı bişey değil, belki eşin o yüzden vermek istememiştim sana cips, hemen kötüye yorma tatlım. Erkeklerden fazla ince düşünce de beklememek lazım, seni ve bebeğini ne kadar önemserse önemsesin erkekler detaylara dikkat etmez öyle:)
bazen düşünüyorum valla bende 1 bebek vardı (kocam) şimdi 2 tane daha geliyor ben 3 bebek arasında ne yapacagım diye Allah yardımcım olsun

Geçmiş olsun canım hastaymışsın hemen eve git dinlen, dinlenmeden yavaş geçer. Eşine gelince benimki de öyle bebeklerden sonra biraz daha sorumluluk sahibi olurlar bence, onu dert etme:)
günaydın kızlar başsağlığı dileyen arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum tekrar rabbim sizlere göstermesin inşallah...randevum p.tesi cinsiyet için bu defa daha çok heycanlanıyorum yaaa içimden erkek geçiyor hep ama bilemiyorum rabbim hayırlı evlat versin inşallah hepimize

Allah gönlünden geçeni, hayırlısını, sağlıklısını versin tatlım, güzel haberlerini bekliyoruz:)

Herkese günaydın:66:

Dün teyzem ikili test sonuçlarımı almış ve doktoruma göstermiş, Sonuçlar çok iyiymiş, ense kalınlığımızda 1,5 çıkmıştı, çok şükür bizde herşey yolunda, be iki gündür doğru dürüst giremedim, şimdi geçmişi okuyup hemen geliyorum:66:

Çok sevindim canım ben de yarın öğrenicem darısı başıma:)

KIZLAR LİMANGO KIDS'de çok güzel ciciler var fiyatlarıda çok uygun bakma isterseniz tavsiye ederimmm:64::64::64:

Hemen bakıyım:)

CAnım ben dün azcık cips yiyim dedim, midem acaip yandı, o yüzden hayırlısı olmuş yememen, cips faydalı bişey değil, belki eşin o yüzden vermek istememiştim sana cips, hemen kötüye yorma tatlım. Erkeklerden fazla ince düşünce de beklememek lazım, seni ve bebeğini ne kadar önemserse önemsesin erkekler detaylara dikkat etmez öyle:)

Geçmiş olsun canım hastaymışsın hemen eve git dinlen, dinlenmeden yavaş geçer. Eşine gelince benimki de öyle bebeklerden sonra biraz daha sorumluluk sahibi olurlar bence, onu dert etme:)

Allah gönlünden geçeni, hayırlısını, sağlıklısını versin tatlım, güzel haberlerini bekliyoruz:)

tşk.ederim canım şuan daha iyiceyim terliyorum bu terle düzelecegim galiba inş...

günaydın kızlar
uhdecim geçmiş olsun meri cim haklısın valla bu kocişler hiç halden anlamıyo bizimkide aynı sürekli biyerleri ağrıyo dün gecede migreni tuttu sabaha kadar herkesi başına dikti oysa migreni falan yoktu daha önceleri:)
bazen düşünüyorum benimi kıskanıyo acaba diye:) bunlar hiç büyümicek çocuklar

günaydın kızlarrr nasılsınız ???

bugün dr. gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inş...

akşamleyin ben çok kötü rahatsızlandım sabaha kadar uyumadım ateşler içinde kıvrandım sanırım üşütmüşüm halende devam ediyor muhtemelen iş yerimden izin alır eve gider dinlenirim offfffffff yaaa nerden geldi bu hastalık şimdiii:26::26::53:

Geçmiş olsun canım....

Kızlar, size birşey sormak istiyorum. Doktorum 16.cı haftadan sonra saçlarını organik boyayla boyayabilirsin dedi. Ama kuaförlerde organik,bitkisel olarak kullanılan ürünlerin çoğu gerçekten bitkisel değil ya çok güvendiğin bir kuaförde boyat yada eczanelerden kendin al boya dedi. Ben bir eczaneye sordum PHYTO diye bir marka önerdi. İnternetten araştırınca gerçekten organik olduğunu fakat boyayla ilgili bir üsrü şikayet olduğunu gördüm. Sizin bildiğiniz,önerebileceğiniz bir marka var mı,yardım edinnnn.

cnm bendede aynı sorun var benim dr da organik denen boyaların aslında öyle olmadığını söyledi açıcı kullanmadan 20-25 dk fazla kalmamak şartıyla ve yanlızca hamileliğin boyunca tek sefer diye izin verdi boya markasınıda kuaför bilir cnm sürekli gittiğin kuaför bu konuda yamuk yapmaz herhalde bende 2 hafta sonra 4.aya giriyorum ozaman boyatmayı düşünüyorum.

günaydın kızlarrrrrr:71::71::71::71:

uhdecim geçmiş olsunn,,,:16:

bugün dr ye gidecek olan arkadaşlar,inşlah güzell haberlerle gelirsinizz...:39::39:

günaydın mart anneleriiii

semracım,esperanza ve turktaş gelir gelmez bize yazın artık sizin de cinsiyetler bellidir gerçi türktaş daha küçükmüş ama belki ona bir tahminde bulunur doktoru..

hülyacım geçmiş olsun ayaklarını sıcak suda tut hatta biraz kaynak olsun bak o zaman bütün üşükler gidiyor..:23:

ben oğlumu ilk kez sağ tarafımda hissetmiştim bu arada dğru mu bilmiyorum bazı kişilerin tam tersi oluyormuşş..

pztsi doktora gittiğimde folic plus ı artık içmediğimi söyledim o da içme zaten dedi bana sadece gyno ferro sanol diye demir,folikasit ve b12 vitamini içeren bir ilaç verdi günde bir kere onu içiyorum allahtan dokunmadı mideme..bana ayrıca bir vitamin vermedi bebeğin gelişşimi normal dedi beni de kilolu gördüğü için gerek görmedi vitamine herhalde çünkü daha da çok kilo aldırıyor vitamin ve balık hapları..

günaydınnn güzel anneler....

kontrolü olanla güzel haberlerle gelirler inşallah. bizimde yarın kontrolümüz çok heycanlıyım valla biran önce saatler geçsin....:61::61:
bide arkadaşlar bnm bulantılarım azalcağı yerde çoğalıyo gibi geliyor bana... böle hisseden oldumu?

Günaydınnn kızlar
İşler deli gibi yoğun :84:
İş yerinde hamile olduğumu unutuyorum:84:
Bir oraya bir buraya koşturuyorum, ne olacak bu halim bilmiyorum:44:
Çocuk olduktan sonra 2/3 yıl işi bıraksammı diye düşünmeye başladım, zor bir karar, karar vermem lazım doğuma kadar, bu böyle olmayacak çünkü. Benim gibi bankacı arkadaşlarımın çocukları hep depresyonda ve sorunlu. Kimi 4 yaşına gelmiş konuşamıyor kimi hırçın kimi altına yapıyor kimi yemek yemiyor. Offf ben ne yapacağım yaaa
:50:

Günaydın kizlarrr nasilsiniz biz iyiyiz sukur gezmeye devam :)daha donmedik haftasonuda annemlerle Antalya'ya gecicem oğlum 1 hafta geç başlıcam okula son deniz keyfimizide yapalım bu senenin :))

Cinsiyteni öğrenen arkadaslar hayirli olsun darısı basımıza doktor kontrolum bu ayın 24 de bekliyoruz bakalım
Kizlar yatarken Veli'm ağrımaya başladı benim benimki büyük ihtimal erkek sanırım oglumdada böyleydi

hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa

canım başın sağolsun...Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun babanın...sana da sabırlar diliyorum...:2:

inşallah bebeğini sağlıklıca kucağına alırsın...ondan yüzünü güldürsün Rabbim
:71:

Günaydın kizlarrr nasilsiniz biz iyiyiz sukur gezmeye devam :)daha donmedik haftasonuda annemlerle Antalya'ya gecicem oğlum 1 hafta geç başlıcam okula son deniz keyfimizide yapalım bu senenin :))

Cinsiyteni öğrenen arkadaslar hayirli olsun darısı basımıza doktor kontrolum bu ayın 24 de bekliyoruz bakalım
Kizlar yatarken Veli'm ağrımaya başladı benim benimki büyük ihtimal erkek sanırım oglumdada böyleydi

Günaydınnn kızlar
Çocuk olduktan sonra 2/3 yıl işi bıraksammı diye düşünmeye başladım, zor bir karar, karar vermem lazım doğuma kadar, bu böyle olmayacak çünkü. Benim gibi bankacı arkadaşlarımın çocukları hep depresyonda ve sorunlu. Kimi 4 yaşına gelmiş konuşamıyor kimi hırçın kimi altına yapıyor kimi yemek yemiyor. Offf ben ne yapacağım yaaa

Allah kolaylık versin canım...hakkaten zor bankacılık...bıraktıktan sonra yoğun tempo sonrası boşlukta hissetmeyesin kendini...herkesin çocuk yetiştirme şekli başkadır..belki sen hepsinin üstesinden gelebilirsin...:71:

Günaydınnn kızlar

Eğer durumunuz müsaitse en az 2 yıl bebeğinizle kalın bence bende çalışmak istemiyorum .

Herkese günaydın:66:

Dün teyzem ikili test sonuçlarımı almış ve doktoruma göstermiş, Sonuçlar çok iyiymiş, ense kalınlığımızda 1,5 çıkmıştı, çok şükür bizde herşey yolunda, be iki gündür doğru dürüst giremedim, şimdi geçmişi okuyup hemen geliyorum:66:

gözün aydın canım çok sevindim...:71:
darısı polyannaya,esperenzaya inşallah...onlarında bugün kontolü sanırım

Son düzenleme:
Asliytr canım basinsagolsun yüce Rabbim sabır versin çok zor bisey ama elden bisey gelmiyor yüce Rabbim mekanını cennet etsin

Uhdecimm gecmis olsun tatlım dikkat et kendine

kızlar dün ikili testin ilk aşamasıa girdim. doktor ölçüm yaptı, normalmiş. ancak dün bebek tam 12 haftalıktı ama artık 13 haftalık olarak sayacakmışız bunu düzeltti..ayrıca plasentanın aşağıda olduğunu söyledi, plasentası aşağıda olan var mı? yukarı çıkmazda sezaryen ile alınıyoruş bir de bunu söyledi.

Back
X