- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #7.581
günaydın.... asliyrt başınız sağolsun Allah sabırlar versin ... Allahım sevdiklerimizin acısını göstermesin... uhdecim sanada geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...
dün akşam bende uyumuş kalmıştım... eşimde yatacakken tam hafiften uyandım.. çok güzel bi koku geldi ne yedin die sordum çok güzel koktu dedim... ilk bişey demedi .. sonra birdaha sordum ne yedin çok güzel koktu die... cips dedi... bende birdaha söledim çok güzel koktu die.. yani banada getir demek istemiştim... oda bitti dedi.. uyuduk ... neyse sabah bir uyandım cips bitmemiş... eşimin demekki çok uykusu geldi yatınca kalkmak istemedi.. hadi ben neyse bebeğimizin bile bi önemi yok demekki... ona çok kırgınım... moralim bozuldu sabah sabah...
CAnım ben dün azcık cips yiyim dedim, midem acaip yandı, o yüzden hayırlısı olmuş yememen, cips faydalı bişey değil, belki eşin o yüzden vermek istememiştim sana cips, hemen kötüye yorma tatlım. Erkeklerden fazla ince düşünce de beklememek lazım, seni ve bebeğini ne kadar önemserse önemsesin erkekler detaylara dikkat etmez öyle:)
bazen düşünüyorum valla bende 1 bebek vardı (kocam) şimdi 2 tane daha geliyor ben 3 bebek arasında ne yapacagım diye Allah yardımcım olsun
Geçmiş olsun canım hastaymışsın hemen eve git dinlen, dinlenmeden yavaş geçer. Eşine gelince benimki de öyle bebeklerden sonra biraz daha sorumluluk sahibi olurlar bence, onu dert etme:)
günaydın kızlar başsağlığı dileyen arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum tekrar rabbim sizlere göstermesin inşallah...randevum p.tesi cinsiyet için bu defa daha çok heycanlanıyorum yaaa içimden erkek geçiyor hep ama bilemiyorum rabbim hayırlı evlat versin inşallah hepimize
Allah gönlünden geçeni, hayırlısını, sağlıklısını versin tatlım, güzel haberlerini bekliyoruz:)