tünaydınlar herkese....
bugün dra gittim sabahtan. ikili testim temiz çıktı. üçlüyü de yaptırdım. veee bebişimin cinsiyeti belli olduuu. benimde
prensesim geliyoooor.......

eşimle okadar duygulandık ki ikimizde ağlamaya başladık, inanılmaz bi andı.. sonra beraber kahvaltıya gittik. akşama kutlıycaz.
herkese haber verdik. özellikle benm ailem çok sevindi. onunkilerde sevindi ama içlerini bilemem. bu arada eltimede söyledim, Allah bizim gönlümüze göre verdi, darısı sizin başınıza dedim. bütün iyi niyetimle yaptım bunu. kötülüğe kötülükle karşılık vermek Allah'ın mucizesini taşıyan biz anne adaylarına yakışmaz, bebeğe de zaarar die düşündüm.hadi uymayayım ona dedim.. o da ne kadar çok sevindiğini anlattı bana doğal olarak. 'içim rahatladı' die bir tabir kullandı ama şuan onun bunu söylemekteki art niyetini düşünüp canımı sıkmak istemiyorum.
artık hazırlıklara başlayabiliriz gönül rahatlığıyla. pembenin ve eflatunun bütün tonlarını kullanabileceğim bir oda hazırlamaya başlıycam. şuan tek isteğim üçlü testimizin de ii sonuçlanması. hepinizi seviyorum kızlar...