Sevgili nazende, başın sağolsun. Allah sana büyük sabır versin canım. Bu durumlarda ne denilir çok zor. Allah sana annelik duygusunu tez zamanda yaşatsın.
Ailene ve sana sabır diliyorum canım...
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun. çizelgende çok güzel olmuş...
gözün aydın canım. benimde doktorum ikili test sonucunu iyi bulmuştu. üçlüye gerek görmedi. yaptırmadık. cinsiyetinide öğrenmemen iyi olmuşş. Bu haftada kesin birşey demiyorlar. 2 hafta daha sabret kesin doğru sonuç alırsın. yine hayırlı haberlerini alırız...
:) oyy oyy prensesimz geliyormuş. güzel bir kız kardeşi olacak inşallah kızının. gözün aydın canım. polly ya bu kadar sayfalar okuyorsun. kıyamam bu kadar yorma kendini iş hayatında bu kadar çalışmamıştırsın. bizler için elinden geleni yapıyorsun.
canım bende waikikinin ürünlerini uygun buluyorum sonuçta çocuk onu kısa bir süre giymiş olacak. sürekli kullandığı tulum tarzı şeylere okadar para harcamak istemiyorum. Çok yıpranacak sürekli yıkanacak çünkü. benim fazla deneyimim olmadığı için bilmiyorum. mart ayında doğacağı için ilk aylarda uzun kollu tulumun içine yine çıtlıtlı tarzda kısa kollu giydiriliyor değilmi.