- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #9.221
günaydın SEMRAcım evet bir süredir yazmadım okuyordum sadece .son lekeden 1 hafta sonra yine kahve leke geldi azıcık.doktor bir şey yok diyor ama benden leke geliyor.içim rahat etmedi.geçtiğimiz cuma konyaya başka bir dr.a gittim.usg ile baktı içerde bebeğimle ilgili herhangi bir sorun görünmüyormuş.plasenta falan yerindeymiş bebişimin organlarını falan gösterdi maşallah gayet iyiydi bebeğim haftasını da tamamlamış gelişimi normalmiş.alttan muayene etmek istedi yara vs gibi birşey olabilir o kanama yapabilir dedi dr. ve mantar olduğumu söyledi hatta bu zamana kadar nasıl durdun böyle dedi.yanma falan olmadığı için gebelikten kaynaklanan akıntının tahrişi sanıyordum.gyno candeles ve zalalin diye 2 fitil verdi travazol krem vardi bir da kan hapı verdi onları kullanıyorum.fitilde çok zorlandım açıkçası.iyi ki gitmişim en azından kanama nedenini ve bebeğimin tehlikede olmadığını öğrendim.o ara yazamadım içimde korkular vardı.burda bir arkadşın 16 haftalıkken bebeğinin kalbinin durduğunu okudum çok etkilendim giremedim.ve bu arada ben de erkek bebek annesi olacağım kısmetse.listeye eklersin canım
bu arada çok geçmiş olsun canım fazla girmedim her iletiyi okuyamadım bir şeyden haberim olmadı.acil şifalar diliyorum.
ÇOOOOOK GEÇMİŞ OLSUN canım sanada. ayrıca teşekkür ederim.
şükürki o gittiğin doktor muayene etmişte çıkmış ortaya.. ya farkedilmeseydi.. sen sürekli kafa bi milyon dolaşıcaktın. yada Allah korusun bebeğine bulaşacabilirdi de. Rabbim korusun.
ESMAcım canım ben bulup buraya ekleyeyim olurmu.