- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #9.281
herkese selam bende müjdeli haberler vermek için yazacaktım, ama geçmişi okuyayaımda öyle yazayım dedim ve berkerdemi duyunca çok üzüldm, rabbim ona hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,
dün ben buradan çıktıktan sonra balık tavsiyeleri devam etmiş, mezgit ve somona karar kılıdım, ilk onları deneyeceğim...
Uhde ve pollyanna sizlerede çok eçmiş olsun, ben cumadan beri grip nezleyim,hala atlatamadım....
Polyanna ve anneyimben maşaallah çocuklarınız çok tatlı, rabbim onların gelinliğini,damatlığınıda göstersin sizlere, darısıda bizlere,
ve bana gelince kontrolüm yarındı ama ben hem çok zayıflamam hemde hasta olmam sebebiyle dün teyzemi aradım ve bu sabah saat sekizde doktorumun yanındaydım, bebişimi gördüm, bebeğim ya nasılda büyümüş ve kıpır kıpırdı, sağlığı ve gelişimi çok iyi dedi, ben onu öyle seyredalmışım ki doktorum bir oğlun olacak demez mi, sağlığından endişe duyduğumdan cinsiyetini sormak aklma bile gelmemişti
, ama hemen ardından ama kesin olmayabilir dedi,... Hayırlısı yaa sağlıklı olsun da, rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
gözün aydın erkek annelerine bi tane daha katıldı . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini . Bu arada geçmiş olsun