benim gibi enfeksiyonlu arkadaşlarım :)
ben 6. haftamdan beri geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum ve 15. haftadan beri 1 hafta ara vererek günde 2 tane antibiyotik iğne oluyorum, akıntı derseniz bazen idrarmı kaçırıyorum diyorum o kadar çok yani.
maalesefki eğer yüksek lokositlerde enfeksiyon yaşıyorsanız ve o tek içimlik toz ile geçmediyse büyük ihtimalle bünyeniz ne yapılırsa yapılsın doğuma kadar enfeksiyonu yaşama ihtimaliniz çok yüksek. evet erken doğum riski taşıyoruz ve bende bu durum çok ciddi bir durumda ama ben bunu hiççç düşünmüyorum, bebeğim çok sağlıklı ve ne zaman doğarsa doğsun çok sağlıklı olacak diyorum, sizde böyle yapın ve kendinizi hiç olumsuz motive etmeyin. ilaçları sakın ha sakın aksatmayın, ilacın yanındada doğal destekler alabilirsiniz mesela yaban mersini yiyin veya suyunu için, ayva kabuğunu suda kaynatıp suyunu için, kızılcık bulamak çok zor artık ama bulursanız kızılcığın suyunu için, bunların hepsini kendiniz hazırlayın hazır almayın ve asla şeker ilave etmeyin ve şeker alımınızı çok azaltın şeker enfeksiyonu artıran birşey, ayağı sıcak tutma vs vs ile bir alakası yokmuş bu enfeksiyon türünün, mesane tam boşalmıyormuş ve rahimin yaptığı baskıdan dolayı mesane daralıyor buda enfeksiyona yol açıyor.
birde ufacık bir ateş yükselmesinde hemen hastanede alın soluğu, en tehlikelisi ateş ben birkaç kez yaşadım , enfeksiyondan çok ateş yüzünden panik oldular.
bu arada tüm gebeşler sağlıklıyken ateşlerini ölçsünler mesela benim sağlıklı halimle ateşim 34,8-35,0 aralığında yani benim için 37 derece ateş bile yüksek bir ateş oluyor aman dikkat.