• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melike sen kendini ankaralı sayma:)) kızını alıcam mecbur sende istanbula gelcen peşinden:)))))

Yani evet şimdilik ankara diyelim :))) kız olunca naparız bilmiyorum peşinden gelebiliriz istanbula :))

aslında hep okuyordum tanıyorum ben hepinizi :)) ve nihayet yazıyorumda :) ama işler çok yoğun sadece öğle araları ve akşamları girebiliyorum nete

Ankara'nın neresinden zezun? Polly yazmış zaten o ve ben keçiören :)

bende ankaraaa:)) eryaman:) ama listeden ismim silinmiş işte nedense. araya bayram girdi bilgilerimi tekrar verim bari:)) 25 yaşındayım oğluşum olcak.11 mart tahmini doğum.:49:

bende 2.doz tetanoz aşımı oldumda geldim 6 ay sonra tekrar olcakmışızzz bebişimin kalp atışlarını da dinledik cnım benim gümbür gümbürdü maşallah bu ay çok kiloda almamışım 2 kilo almışım sevindim topaç gibi olcam yoksa :49::49:
gözün aydın :) darısı başımıza bende çok kilo almamış olmayı diliyorum..

Yani evet şimdilik ankara diyelim :))) kız olunca naparız bilmiyorum peşinden gelebiliriz istanbula :))

Ankara'nın neresinden zezun? Polly yazmış zaten o ve ben keçiören :)

Canım artık kızlar sürüklüyo peşlerine erkekleri :)) ben etimesguttayım biraz uzağız,, ankaraya bile ;)

MELİKE keçiörenin neresindesin güzelim. Ben İncirli-Esertepe arasındayım.

Bende Çaldıran'dayım.. Keçiörene 6 ay oldu taşınalı çok heryerini bilmiyorum ama İncirli'yi biliyorum galiba :)) Benim iş yerim Havaalanı tarafında o yüzden Çaldırana taşındık Polly yakın olsun diye.. Fruko fabrikasını biliyosundur, ordan girince hemen uzun bloklar var karşıda sarı pembe.. onlardan sarı olan :)

kesin gelirsiniz:)) babası dayanamaz hasretinee...

bencede şimdiden merak edip arıyo sürekli doğunca yanından ayrılmaz turşunu kurar artık :))

bende ankaraaa:)) eryaman:) ama listeden ismim silinmiş işte nedense. araya bayram girdi bilgilerimi tekrar verim bari:)) 25 yaşındayım oğluşum olcak.11 mart tahmini doğum.:49:

Yaşasın bizde kesin buluşuruz o zaman İstanbul'dan neyimiz eksik? :)) Hemde Ankara küçük yani ortak noktamız tek: Kızılay :D:D

aayyyhhhhh durun bende söyliimm...gurur duyuyorum kendimleeeee...ben 500 gr kilo vermişimmmm:)))) bebişim büyüyo ben küçülüyorum yaşasınnn:)))))) böylece henüz toplamda 2.5 kilo almış oldumm

vay vay vayyy.. :42::42:
ne güzel maşallah. benim boğaz dur durak bilmiyor..:39::39::39::39: ne olacak halim bilmiyorum :26::26::26:

vay vay vayyy.. :42::42:
ne güzel maşallah. benim boğaz dur durak bilmiyor..:39::39::39::39: ne olacak halim bilmiyorum :26::26::26:

yaw yesem dünyaları yerim ama şekerim çıkcak korkusuna gıdım gıdım yiyorum..diyetisyenin verdiği liste işe yaradı..bak şimdi mesela öğlende ızgara söyledim..yanında pilav patates bilmemne var..elimi sürmüyorum..yavan yavan yedim ölee ızgarayı:))))))))

Canım artık kızlar sürüklüyo peşlerine erkekleri :)) ben etimesguttayım biraz uzağız,, ankaraya bile ;)

Canım tek araçlık mesafe yine de :)) yakınız bakma sen İstanbullular karşı taraf bu taraf 3-4 vasıta.. halimize şükür :P
Evet olmadı damadımızı Ankaraya alalım, benim kızın kaynanası çok tatlı ben dayanamıyorum ne dese tamam diyorum :))

aayyyhhhhh durun bende söyliimm...gurur duyuyorum kendimleeeee...ben 500 gr kilo vermişimmmm:)))) bebişim büyüyo ben küçülüyorum yaşasınnn:)))))) böylece henüz toplamda 2.5 kilo almış oldumm

2,5 X 4 bende :)) yakınız

ay nazar değirmeyim maşallah çok güzel geliyor kulağa, ben de henüz toplamda 8 kilo alarak dereceye oynuyorum bakalım.

Hepinize tatlı sohbetler diliyorum ben işe dönüyorum::

Canım tek araçlık mesafe yine de :)) yakınız bakma sen İstanbullular karşı taraf bu taraf 3-4 vasıta.. halimize şükür :P
Evet olmadı damadımızı Ankaraya alalım, benim kızın kaynanası çok tatlı ben dayanamıyorum ne dese tamam diyorum :))

2,5 X 4 bende :)) yakınız

sen daha dikkat etme löp löp ye..yuvarlanıcaksın yakında...inşallah şeker falan çıkmazda bari kurtarırsın..yoksa sende benim gibi otlamaya başlarsın

Bende Çaldıran'dayım.. Keçiörene 6 ay oldu taşınalı çok heryerini bilmiyorum ama İncirli'yi biliyorum galiba :)) Benim iş yerim Havaalanı tarafında o yüzden Çaldırana taşındık Polly yakın olsun diye.. Fruko fabrikasını biliyosundur, ordan girince hemen uzun bloklar var karşıda sarı pembe.. onlardan sarı olan :)

bencede şimdiden merak edip arıyo sürekli doğunca yanından ayrılmaz turşunu kurar artık :))

Yaşasın bizde kesin buluşuruz o zaman İstanbul'dan neyimiz eksik? :)) Hemde Ankara küçük yani ortak noktamız tek: Kızılay :D:D

çook eskiden ortaokul zamanında servisle geçmişliğim var o fruko fabrikasının ordan, başka da hiç gitmedim..
uzakmış çalıştığın yer.

dimi yaaa istanbuldan neyimiz eksik.. hemde Kızılayda süper olur. tabi beni benim cadıyla kabul ederseniz.

2.5 büyük başarı bende 8 kilo aldım bu arada ankaradaki anneler hangi hastaneye gidiyorsunuz bende ankaralıyım ama memurum ve yozgata atandım :50: doğumu ankarada yapıcamm tavsiyeleriniz varmıı

Back
X