sabahtan beri yollardayım sırf bebişim için :) önce imç ye gittim duvar kağıdı ve perde için, duvar kağıdına karar verdik sonunda çarşamba yada perşembe odamız hazırlanmaya başlayacak.
babamızda prensesinin bebek arabasının parasını ödemiş bugün yarın elimize ulaşacak, perde içinde fiyat aldım bir aşama sonra onun siparişini vericem.
yarında ikea dan mobilyalarının siparişini vericem bir sonraki gün eve teslim ediyorlar ve bu şekilde hafta sonu odası bitecek ve artık diğer alışverişlerine başlayabilicem :)
ayrıca prensesimi gördük bugün, duruş pozisyonuna doktor bile şaşırdı balerin geliyor çok enteresan duruyordu kızım anlatmam mümkün değil :) ağzını burnunu yerim ben onun :)
ayrıcanada ekstra magnezyum takviyesi ve akıntı için ilaçlar verdi, kilo alma konusu ise feci sınırdayım doktor dediki senin doğuma bu kilo ile girmen gerekiyordu

1 ay takipdeyiz eğer 2 kilodan fazla alırsam diyetisyene gidecekmişim

pilav makarna o şu bu herşeyyyy yasssakkk
yarında şeker yüklemem var 100 gr 3 saat sürecekmiş hadi hayırlısı, bizden haberler bu kadar...
günaydın güzel anneler bugün doktor randevumuz ve detaylı ulturasonumuz var bebeğimi görücem uzun bir aradan sonra umarım herşey yolunda olurrrrr
canım nasıl geçti randevun izlenimlerini anlat bakiim :) sordum seni doktora evet geldi dedi...
günaydın annişler...dün dışard öyle bi soğuk yağmur vardiki dondum valla..bugün güneş var en azından..kızlar sizde bebişleriniz hareket ettiğinde tekme attığında göbüşünüz oynuyomu dışardan belli oluyomu?
benim oynuyor :)
bizde bebişler için dolap ve şifonyere falan bakacagız ama daha erkenmi yoksa biraz daha beklememizmi gerekiyor bir türlü bilemedim vallahi sizce ne yapmalım kızlarrr biraz daha bekleyelim mi yoksa alalım mıııı ???????????:26::26::26::26:
ben neler yaptığımı yukarıda anlattım bence artık erken değil canım ne olacağımız belli olmaz, ayrıcada gittikçe ağırlaşıyoruz ben çok çabuk yorulmaya başladım.
kızlar bu tetenoz aşısı ve şeker yüklemesi nezman yapılıyor birde malatyada olan var mı içinizde
ben malatyada değilim ama canavar gibi bir malatyalıyım ve canım çakıroğlu çekti umarım anlamışsındır :) ne olduğunu direkt söylemeyeyim bulan olur bulamayan olur akşam akşam :)