- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #17.161
berkerdemcim canım geçmiş olsunn inşallahh hiiçç bişicik olmıcakk rahat tut içini bol bol dua et emiii...
kızlarcımmm teşekkür ederim darısı başınızaa sanırım yırttım şeker yüklemesindenn :)) glukozum alt seviyede çıktıı:)
kalça ağrılarımı bel ağrılarımı söledim banada magnezyum verdii bi gün kalsiyum bi gün magnezyum dedii inşallah geçerrr çokk canım yanıoo çünküü en rahat etmem gereken dönemlerde
bide kıslarr benm oğlann alttan alttan vuruodu doktora dedimm ters duruomuşş ordann pat pat vuruoo altına bile kaçırabilirsin dedii... 28 haftalıkkende dört boyutluya gircem inşallahh. he bide foto vermedi artık sığmıo diee ama salladı gibime geldiii üzüldüm albümümm yarım kalcakkk. konyalılar cd ye çeken yer var mı? sordum dr yok dedii o nada üzüldümmm öpüorum canlarımm ii akşamlarrr

kızlarcımmm teşekkür ederim darısı başınızaa sanırım yırttım şeker yüklemesindenn :)) glukozum alt seviyede çıktıı:)
kalça ağrılarımı bel ağrılarımı söledim banada magnezyum verdii bi gün kalsiyum bi gün magnezyum dedii inşallah geçerrr çokk canım yanıoo çünküü en rahat etmem gereken dönemlerde