• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar...
ne güzel bi hafta sonu. pırıl pırıl bi güneş. miss gibi uyudum.:16: bugün günüm var. günlerdir telaşımız sürüyordu. yeni dolaplarım takıldı, temizliğim oldu ben tabi hep misfir oyuncuyum:9: sağolunsun annem.. benimde bu aralar tek şikayetim kutum ağrıyo :17: her zaman değil ama azıcık canımı sıkıyo tabi bu durum. bende haftaya bugün detaylıya giricem. hayırlısı hepimiz için.
mutlu haftasonları

$318645_220971624639509_110566232346716_551283_1680174518_n.webp

:69:

Günaydın kızlar..
Bugün aslında geç saatlere kadar uyumaktı planım ama gece 3ten beri tekmeler yüzünden dönüp durdum yatakta artık dayanamadım kalktım.. şimdi minik kızım uyuyo artık anne kalktı ne de olsa :( çaktırmadan uyusam mı diyorum kanepede ama uyuduğumu anlarsa tekmelemeye başlar gibi geliyo :53::53: :emir_bebek:

günaydın güzel annelerrr:)

aynısını bende gece yaşadım kalkıyorum geziniyorum duruyor yatıyorum tam dalacağım aaa başlıyo tekmelemeye bide aşağı aşağı tekmeliyor afedersiniz çişimi kaçırıcam gibi his oluyor. sizdede oluyor mu?
ama yok beyfendi gündüz hiiiiç tekmelemiyor :)

günaydın annişler, hepinize mutlu hafta sonlarıı:16::16::16:

ben de geceleri uyuyamıyorum doğru düzgün. karnımda bir gerginlik, patladı patlycak hissi... çok rahtsz etmeye başadı artık. şimdiden böyleyse 9.ayda nasıl olucak bilmiyorum:18:

gunaydın guzel anneler.benımde karnımm cok gerılıyo bazen ya catlıcak gıbı oluyo bıda tam wcden cıkıcam sankı yenıden gırmem gerekıyo gıbı oluyo bu aralar sızede öle oluyomu.zaman zaman belım agrıyo karnım gergın bende öle dıyorum şimdiden böleyse son ay ALLAH yardımcımız olsun:)cok agırlaştıgı hıssedıyorum hernekdar göbeğim fazla cıkmasa fazla kılo almasamda.

Günaydın herkese,

bu gece korkuttu bizim uykucu kız...

yaklaşık gece 2 saat yatakta uyanık kaldım ve hiç hareket yok bende karnımı sarsmaya vurmaya falan başladım konuştum ama tık yok bi telaş yaptım, hareketini beklerkende uyumuşum sabah kalktık ki oda bizimle uyandı galiba kıpır kıpır :) galiba bizimle uyuyor bizimle uyanıyor :)

yine yan odada duvar kağıdı çalışmaları sürüyor bu sefer problem yokmuş yarım saatlik iş kaldı, bitince yerinide sildik mi biter şimdilik, yarında bir aksilik çıkmaz mobilyaları kurulacak, bende mali duruma bakıyordum ne durumdayız diye beklediğimden az para kalmış, hadi hayırlısı daha bir sürü ihtiyacı var almamız gereken, allah hepimize ve kocalarımıza yardım etsin, zor iş zor helede tek maaş giriyorsa eve daha da zor...

gunaydın guzel anneler.benımde karnımm cok gerılıyo bazen ya catlıcak gıbı oluyo bıda tam wcden cıkıcam sankı yenıden gırmem gerekıyo gıbı oluyo bu aralar sızede öle oluyomu.zaman zaman belım agrıyo karnım gergın bende öle dıyorum şimdiden böleyse son ay ALLAH yardımcımız olsun:)cok agırlaştıgı hıssedıyorum hernekdar göbeğim fazla cıkmasa fazla kılo almasamda.

benm de bel ağrılarım çok arttı.. bazen dayanamıyorum. sürekli yatmak uzanmak istiyorum. uzun süre ayakta kalmak bile ağrılarımın artmasına sebep oluyor

Günaydın herkese,

bu gece korkuttu bizim uykucu kız...

yaklaşık gece 2 saat yatakta uyanık kaldım ve hiç hareket yok bende karnımı sarsmaya vurmaya falan başladım konuştum ama tık yok bi telaş yaptım, hareketini beklerkende uyumuşum sabah kalktık ki oda bizimle uyandı galiba kıpır kıpır :) galiba bizimle uyuyor bizimle uyanıyor :)

yine yan odada duvar kağıdı çalışmaları sürüyor bu sefer problem yokmuş yarım saatlik iş kaldı, bitince yerinide sildik mi biter şimdilik, yarında bir aksilik çıkmaz mobilyaları kurulacak, bende mali duruma bakıyordum ne durumdayız diye beklediğimden az para kalmış, hadi hayırlısı daha bir sürü ihtiyacı var almamız gereken, allah hepimize ve kocalarımıza yardım etsin, zor iş zor helede tek maaş giriyorsa eve daha da zor...

bu aralar benımkıde cok hareketlı maşallah alıştık artık hareketlere bıraz sakın dursunlar telaşlanıyoruz:)ama zaten buyudukce hareketlerı azalcakmış çunku yerlerı daralcakmış ozamanda sert tekmeler atcaklarmış ama...masraf cok valla dedıgın gıbı bıde tek maaşla ALLAH yardımcımız olsun.bıde şimdi dogum masraflarını falanda ayırmak gerek bakalım neler yapıcaz:)

günaydın cicişler:9:

ben de gece uyurken sık sık uyanıyorum burnum hep tıkanıyor nefes almakta zorluk çekiyorum bir de sağ sola dönerken belim ve kasığım acayip ağrıyor ayağa kalkınca hafifliyor ama ben de son ay ne olacam çok merak ediyorum kızımda hiiç böyle olmamıştım nasıl geçtiğini bile anlamamıştım dokuz ay hiç ağrım sızım olmamıştı herhalde2.bebek olduğuiçin diyorum ama bakıyorum ilk gebelik yaşayan arkadaşların da zor geçiyor demek ki her gebelik farklı farklı

biz de aralık ayında oda hazırlıklarına başlayacağız kısmetse hem boya hem duvar kağıdı yapıcam çocuk odalarını ben bakalım artık bitiren foto çeksin eklesin bari fikir olsun bize de..

yaw aynısından bana da oluyo:1:.. dün işyerinde wc ye girdim çıktım ellerimi yıkıyorum anaaa baktım bi daa geldi ..yine girdim çıktım odaya gittim oturdum masama, hopp bi daa geldi :1:.. e yuhh dedim kendime... hayır gidiyom wc ye 2 damla için, bişi de yok gittiğime değecek:1:..

yaw aynısından bana da oluyo:1:.. dün işyerinde wc ye girdim çıktım ellerimi yıkıyorum anaaa baktım bi daa geldi ..yine girdim çıktım odaya gittim oturdum masama, hopp bi daa geldi :1:.. e yuhh dedim kendime... hayır gidiyom wc ye 2 damla için, bişi de yok gittiğime değecek:1:..

aynen banada dun olmaya başladı ılk defa nezaman wcye gıtsem tam cıkıcam yenıden gırıyorum:)bebiş baskı yapıyo herhalde dun oralarda gezıyodu belkıde:):):)

ben de çok kararsızım duvar kağıdı konusunda. odamız aralığın ilk haftası teslim edilecek. bu ara karar vermeliyim duvar kağdına. biz daha temmuz sonu taşındık evimize. boyası badanası herşeyi yeni. duvarların rengi de oda takımıyla çok uyumlu. duvar kağıdına gerek yok gibi ama onlar da çok cicili bicili duruyor, ne yapsam bilmiyorum:44:

Back
X