• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size güzel şeyler yazmak isterken kötü şeyler yazmaktan korkuyorum bugün kesem görünmedi dr. moralimi bozdu salı tekrar test çarşamba tekrar usg... dr dış gebelikten şüphelendi moralimi bozdu dualrınız bekliyorum lütfen dualrınızda bana da yer verin bir olumsuzluk daha kaldırabileceğimi sanmıyorum :(

Dualarımız seninle canım,daha çok erken hiç olumsuz düşünme olmadı başka doktora gidersin güzel haberler bekliyoruz senden :54:

ben son 1 aydır hiç bişey kullanmıyorum :)) kullanamıyorum yani tel zaten hiç kullanamadım ama lastik olan bile uyuşmayı karıncalanmayı daha da artırıyo gibi geliyo bana, o yüzden yarım atlet gibi olanlardan kullanıyorum..

bende ne denk gelirse onu kullanıyorum. kendime telsiz sütyende aldım onu da kullanıyorum. benimde tek şikayetim göğüslerim çok hassaslaştı ve tekrar ağrımaya başladım. yatamıyorum yani okadar ki :(

kızlar size güzel şeyler yazmak isterken kötü şeyler yazmaktan korkuyorum bugün kesem görünmedi dr. moralimi bozdu salı tekrar test çarşamba tekrar usg... dr dış gebelikten şüphelendi moralimi bozdu dualrınız bekliyorum lütfen dualrınızda bana da yer verin bir olumsuzluk daha kaldırabileceğimi sanmıyorum :(

canım allah yardımcın olsun, kaç haftalık gebe oldugunu bilmiyorum ama 6. haftaya kadar kese görünmüyor zaten. hakkında hayırlısı olsun ama bnm içime güzel şeyler doğuyor.

cnm hakkında hayırlısı olsun karından yapılan usg de geç döllenmelerde kese hemen görünmüyo aklında bulunsun sen kan değerlerini tekrarla bence....

Slm benim bi oğlum daha oluyor hayirlisiyla çok. Şükür sağlıklı bende iyim bir aydır yoktum
Forumu bi okuyayım ALlaha emanet olun :nazar::1:

günaydın ve mutlu pazarlar arkadaşlar...

MİNİKLER canım inşallah güzel haberler alırsın Allahın izniyle.

bu arada gece kalkmalarından bahsedilmiş. ben nerdeyse 2,5 senedir kesintisiz uyuduğumu bilmiyorumki:((( o yüzden çokta etkilemiyor beni.. her gece en az 2-3 kere kalkan kızım bu aralar iyice sapıttı:((( meğer yavrumun son 3 kök dişinin hepsi birden çıkıyormuş. alta damağı belliydi zaten çıktı çıkacak gibi duruyordu ama üst damağında hiçbir belirti yoktu. Üstteki alttan önce patlamış bile:))
bunlarla beraber şükürler olsun diş çıkarmamız sona eriyor:)

Sabaha karşı yine bi uayndığımda su içip yattım, bizim ufaklık başladı tekmelemeye:)) Gece tekmeleri de ayrı bi zevk veriyor bana :))

herkese iyi pazarlar
arkadaşlar aranızda hamile yastığı kullanan varmı
benim belim sırtım çok ağrıyor
biraz pahalı geldi ama faydalı olurmu acaba

günaydın kızlar
ben artık kararımı verdim epidural sezeryan olucam allahın izniyle ne zamandır düşünüyordum normal doğum mu yapsam diye ama önceki sezeryan olduğu için bunu destekleyecek bir doktor bulamam burda ist.da var öyle doktorlar ama burda olsa bile çok uçuk fiyatlıdır..benim doktor zaten hayatta normal yaptırmaz ama sezeryanı da genel yapalım derse o zaman derim bu kadın hiç iyi değilmiş diye giderim başka doktora valla..

sezeryan olacaklara da tavsiyem kesinlikle genel anestezi olmasınlar ben ne kızımın doğumunu görebildim ne bişey üstelik uyanmak çok felaket oluyor kendine gelene kadar 1 gün geçiyor..kızımın zamanında daha yeni yayılmaya başlamıştı sezeryanda epidural anestezi yani uyanık olmak o yüzden eşimle ben güvenip yaptıramamıştık ama artık çok gelişti çok uygulandıkça hata ihtimalleri de azaldı o yüzden bu doğumda kesinlikle onu tercih edicem olmazsa artık mecburen doktorumu da değiştiricem çünküöyle yaptırıp da memnun olmayan duymadım gibi bişey normal doğum gibi bebeğini görüyorsun ve hiç uyumadığın için odana gider gitmez bebeğinle ilgilenebiliyorsun çok güzel bişey:34:

herkese iyi pazarlar

ben aldım ama öyle çok fazla kullanmıyorum,genellikle yorgunluktan sızdığımdan pek gerek kalmıyor. Ortada öyle duruyor, biraz fazla yer kaplıyor ama keyifli birşey. Ağrılarına çözüm olur mu onu bilemiyorum. bel ve sırt ağrısı şikayetin varsa sanırım, sırt destekli olanlardan alman lazım, benimki bacak, karın ve boyun ama sırt desteği yok.

ben kullanmıyorum hamile yastığı ama normal yastık kullanıyorum bacaklarımın arasına yada bazen göbeğimin altına koyuyorum iyi geliyor bence işe yarıyodur o yastıklar ama aynı şeyi normal yastıkla da yapabilirsin o yüzden değmez bence tercih meselesi tabi

kızlar ben en iyisimi önce ikea ya bakayım
orda ince elyaf yastıklar satılıyordu diye hatırlıyorum
bakayım bir çözüm bulamazsam alırım

günaydın kızlar
ben artık kararımı verdim epidural sezeryan olucam allahın izniyle ne zamandır düşünüyordum normal doğum mu yapsam diye ama önceki sezeryan olduğu için bunu destekleyecek bir doktor bulamam burda ist.da var öyle doktorlar ama burda olsa bile çok uçuk fiyatlıdır..benim doktor zaten hayatta normal yaptırmaz ama sezeryanı da genel yapalım derse o zaman derim bu kadın hiç iyi değilmiş diye giderim başka doktora valla..

sezeryan olacaklara da tavsiyem kesinlikle genel anestezi olmasınlar ben ne kızımın doğumunu görebildim ne bişey üstelik uyanmak çok felaket oluyor kendine gelene kadar 1 gün geçiyor..kızımın zamanında daha yeni yayılmaya başlamıştı sezeryanda epidural anestezi yani uyanık olmak o yüzden eşimle ben güvenip yaptıramamıştık ama artık çok gelişti çok uygulandıkça hata ihtimalleri de azaldı o yüzden bu doğumda kesinlikle onu tercih edicem olmazsa artık mecburen doktorumu da değiştiricem çünküöyle yaptırıp da memnun olmayan duymadım gibi bişey normal doğum gibi bebeğini görüyorsun ve hiç uyumadığın için odana gider gitmez bebeğinle ilgilenebiliyorsun çok güzel bişey:34:

Ben de epidural normal doğum düşünüyorum ama sezaryen olursam epidurali tercih ederim herhalde, daha önce ameliyat olduğumdan genel anestesiden uyanmanın gerçekten zor olduğunu biliyorum. Benim ablam da epidural sezaryen oldu çok memnun kaldı. Doktorun niye genel diye diretsinki, anestesi hastanın tercihine bırakılır diye biliyorum.

günaydın kızlar

canım en doğru kararı vermişsin
benimde ilk doğumum sezeryan ama ikinciyi normal yapacak doktor yok denecek kadar az
hatta izmirde sanırım bir taneymiş oda dünya para ayrıca çokda riskli
yani riske atmaya değmez
bende ilk doğumu eidurel anesteziyle yaptım çok rahat oluyor
bence sende kesinlikle epidurelle ol

herkese iyi pazarlar
ben ilkinde de şimdide kullanmadım canım.. Sibelin dediği gibi bacak arasına yastık koymak filan iyi geliyor.
bel ve sırt ağrısı artık çok normal ve ilerleyen zamanlarda daha da artıcak:((

günaydın kızlar

Günaydın canım.. ben kızımı spinal anestezi ile doğum yaptım.. çıktığı an hemen gösteriyorlar ve çok güzel bi duygu:) ama adı üstünde sezeryan işte:(( birde doktorun ve özellikle anestezi uzmanının iyi olması gerekiyor.. ben normal doğum diye gidip 12 saat suni sancı sonunda acilen sezeryana gidince doktor seçme gibi bi şanssımda yoktu:(((
bu kez iyice araştırmaya çalışıyorum.

kızlar merhaba akşamları ben iyice uyuyamamaya başladım. Bir türlü rahat edemiyorum sırt üstü yatmaktan belim ağrıyor. sağa sola zor dönüyorum ama rahat edemiyorum. daha şimdiden böyleyiz bir kaç sonra ne olacak çok merak ediyorum.

Ben de epidural normal doğum düşünüyorum ama sezaryen olursam epidurali tercih ederim herhalde, daha önce ameliyat olduğumdan genel anestesiden uyanmanın gerçekten zor olduğunu biliyorum. Benim ablam da epidural sezaryen oldu çok memnun kaldı. Doktorun niye genel diye diretsinki, anestesi hastanın tercihine bırakılır diye biliyorum.
yok ya benim doktor biraz kolaycı sonuçta hasta uyanıkken ameliyat yapmak da ayrı bir uzmanlık ister sürekli hasta hissediyormu ay panik yapmasın gibi şeyler düşünür doktor ve hasta rahtlatılmaya çalışılır ya o yüzden benimki ne der bilmiyorum çünkü kızımın doğumunda hiç sormamıştı valla gerçi ben de talep etmemiştim ya işte..

canım en doğru kararı vermişsin
benimde ilk doğumum sezeryan ama ikinciyi normal yapacak doktor yok denecek kadar az
hatta izmirde sanırım bir taneymiş oda dünya para ayrıca çokda riskli
yani riske atmaya değmez
bende ilk doğumu eidurel anesteziyle yaptım çok rahat oluyor
bence sende kesinlikle epidurelle ol
evet cnm herkes öyle söylüyor inşallah öyle olur güzel olur hepimizin doğumu

ben ilkinde de şimdide kullanmadım canım.. Sibelin dediği gibi bacak arasına yastık koymak filan iyi geliyor.
bel ve sırt ağrısı artık çok normal ve ilerleyen zamanlarda daha da artıcak:((

Günaydın canım.. ben kızımı spinal anestezi ile doğum yaptım.. çıktığı an hemen gösteriyorlar ve çok güzel bi duygu:) ama adı üstünde sezeryan işte:(( birde doktorun ve özellikle anestezi uzmanının iyi olması gerekiyor.. ben normal doğum diye gidip 12 saat suni sancı sonunda acilen sezeryana gidince doktor seçme gibi bi şanssımda yoktu:(((
bu kez iyice araştırmaya çalışıyorum.
bu sefer planlı olacağıiçin daha rahat edersin cnm sanıyorum ama iyi araştırmak lazım tabii

kızlar merhaba akşamları ben iyice uyuyamamaya başladım. Bir türlü rahat edemiyorum sırt üstü yatmaktan belim ağrıyor. sağa sola zor dönüyorum ama rahat edemiyorum. daha şimdiden böyleyiz bir kaç sonra ne olacak çok merak ediyorum.

bu aralar herkes aynı dertten muzdarip yapacak bişey yok maaleseff

lHerkese selam;
Umarım keyifler yerindedir... Bende sürekli ders çalşıyorum.... oğluşum daha anne karnında okumaya başladı:1:
Gece uykularından bahsedilmiş, benim oğluşum maşaAllah benimle uyuyup benimle kalkıyor, daha hiç gece uyarmadı beni, ama gün boyuda hep oynaşıyor, ondan herhalde gece yorgunluktan sızıp kalıyor:1:

ama yatakta bir türlü yatamıyorum,göbeğimi koyacak bir şekil bulamadım....duyanda koca göbek var zannedecek ama yinede nasıl yatacağımı şaştım:37: sabahları dinlenmiş olarak kalkmak yerne sırtım ağrıyarak uyanıyorum, nolcak bilmiyorum....:50:

Son düzenleme:
lHerkese selam;
Umarım keyifler yerindedir... Bende sürekli ders çalşıyorum.... oğluşum daha anne karnında okumaya başladı:1:
Gece uykularından bahsedilmiş, benim oğluşum maşaAllah benimle uyuyup benimle kalkıyor, daha hiç gece uyarmadı beni, ama gün boyuda hep oynaşıyor, ondan herhalde gece yorgunluktan sızıp kalıyor:1:

ama yatakta bir türlü yatamıyorum,göbeğimi koyacak bir şekil bulamadım....duyanda koca göbek var zannedecek ama yinede nasıl yatacağımı şaştım:37: sabahları dinlenmiş olarak kalkmak yerne sırtım ağrıyarak uyanıyorum, nolcak bilmiyorum....:50:

aynen benimde canım yorgun kalkıyorum sabah.akşam o kadar zor uyumaya çalıştım ki en sonunda sabah olsada kalksam dedim. Desene şimdiden uykusuzluğa alışıyoruz.:1::1::1::1::1:

aynen benimde canım yorgun kalkıyorum sabah.akşam o kadar zor uyumaya çalıştım ki en sonunda sabah olsada kalksam dedim. Desene şimdiden uykusuzluğa alışıyoruz.:1::1::1::1::1:
zaten az uyuyan biriydim, artık hiç uyumayan biri olacam:1: ... hayırlısı yaa, sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalımda elbet bir yolunu buluruz, olmazsa eşlerimiz bakar bir kenarda azcık kestiririz:1:

Back
X