- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #18.001
Günaydın herkese,
bu gece korkuttu bizim uykucu kız...
yaklaşık gece 2 saat yatakta uyanık kaldım ve hiç hareket yok bende karnımı sarsmaya vurmaya falan başladım konuştum ama tık yok bi telaş yaptım, hareketini beklerkende uyumuşum sabah kalktık ki oda bizimle uyandı galiba kıpır kıpır :) galiba bizimle uyuyor bizimle uyanıyor :)
yine yan odada duvar kağıdı çalışmaları sürüyor bu sefer problem yokmuş yarım saatlik iş kaldı, bitince yerinide sildik mi biter şimdilik, yarında bir aksilik çıkmaz mobilyaları kurulacak, bende mali duruma bakıyordum ne durumdayız diye beklediğimden az para kalmış, hadi hayırlısı daha bir sürü ihtiyacı var almamız gereken, allah hepimize ve kocalarımıza yardım etsin, zor iş zor helede tek maaş giriyorsa eve daha da zor...
ah bebişlerimizinde uyku düzeni olsa ama yok canları isterse oynuyor istemezse oynamıyor aynı şey geçen gün bizimde başımıza geldi babası iki saat uyandırmak için uğraştı ve başardı tabi şimdide sürekli oynuyor mu aşkım en son ne zaman oynadı saat tutuyor nerdeyse hadi gözün aydın cnm bu sefer problemsiz bitmiş rabbim bebeklerimizle bereketimizi arttırsın