- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #18.081
Çok güzel olur canım ama bence halısını tek renk al daha güzel olur.yine de sen bilirsin,halı çok güzel ama oda takımı remli olduğu için dedim.
uzman görüşü:))))) değerlendirmek lazım vallahii..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olur canım ama bence halısını tek renk al daha güzel olur.yine de sen bilirsin,halı çok güzel ama oda takımı remli olduğu için dedim.
Canım biraz sabret,çok canın istediğinde de tarçınlı bi bardak süt iç.Tarçın tatlı isteğini azaltıyo bilgin olsun...
çooook sağol canım.. daha sade bişeyler bakayım.. eşimin beğendiği bi gardırop var yeşil krem,güzlede bi dolap, o onda ısrar ediyor ama öyle oluncada perde uyumsuz kalıyo(
buda çok hoşuma gitti ama rengi uyumsuz((
http://www.tekzen.com.tr/insert/images/4/809323001.jpg
Eki Görüntüle 292333 Eki Görüntüle 292334
bunlarda lamba ve başucu lambası..bide böyle bulutlu halı bulursam tamamdır odamız:)
soguk sutlemi icicem?
normalde hep eksi yemisimdir o yuzden kilo almadim fakat 1 aydir nolduysa tatli cekiyo canim,
bagzen eksi yiyorum pesinden tatli yiyorum cevremdekiler
agzi acik segrediyorlar
buarada bizimki cok hareketli bagzen idrar torbamami vuruyor anlamadim acayip yogun sekilde
tuvalete kosuyorum
![]()
çooook sağol canım.. daha sade bişeyler bakayım.. eşimin beğendiği bi gardırop var yeşil krem,güzlede bi dolap, o onda ısrar ediyor ama öyle oluncada perde uyumsuz kalıyo(
buda çok hoşuma gitti ama rengi uyumsuz((
http://www.tekzen.com.tr/insert/images/4/809323001.jpg
bunlarda lamba ve başucu lambası..bide böyle bulutlu halı bulursam tamamdır odamız:)
soguk sutlemi icicem?
normalde hep eksi yemisimdir o yuzden kilo almadim fakat 1 aydir nolduysa tatli cekiyo canim,
bagzen eksi yiyorum pesinden tatli yiyorum cevremdekiler
agzi acik segrediyorlar
buarada bizimki cok hareketli bagzen idrar torbamami vuruyor anlamadim acayip yogun sekilde
tuvalete kosuyorum
![]()
ayyy süper valla ya cocuk delı olur bunlarla nereye bakacagını sasırır fıldır fıldır :)
evet rengi anlattıklarınla uyumsuz oluyo biraz..bide bunlar daha bi büyükler için..yani bu dolabın olduğu yere poohlu perde nasıl olurki acaba..
ben kaçırdım bikere öyle..doktora gitmiştim..bi vurdu velet..fıştt dedi gitti:))))))) allahtan azıcık kaçtı yoksa rezillik vallahi:)))
Soğuk süt midene dokunabilir ben genelde ılık içiyorum.Hem tarçın şekeri dengeliyor.
ben olaya farklı yaklaştım dolabında altı denizdeki balıklar ve halıda yani oğluşum okaynusta gibi olucak balık bebişi olacağı için ....
cok tesekkur ederim eve gidince icicem![]()
işte:)) tek renk olsa veya krem-yeşil, krem-pembe gibi sçenekler olsa güzel olurdu. modeli hoşuma gitti ama renkten kaybettik:))
ben anlamıyorum bu işten yaw(((
Şimdiden afiyet olsun canım:))İnş.işe yarar,ben de işe yarıyo çünkü:)))
:))))ilahi Işılcım:))
uyarılarını dikkate alıcam.. inşallah ortaya güzel bişey çıkar..
Eki Görüntüle 292342 perdemiz bu, ters açıdan olduğu için biraz renkler kötü çıktı..